BioShock

De Viquidites
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Bioshock és un videojoc per a PC i Xbox 360 que narra la aventura d'un supervivent d'un accident d'avió al mig de l'Atlàntic que descobreix una ciutat submarina anomenada "Rapture" que està inversa en una distopia societat.

Anunci[modifica | modifica el codi]

  • L'home pot escollir; jo vaig escollir lo imposible. Vaig construir una ciutat on l'artista no havia de témer al censor, on els grans no estaven constrenyits per els petits. On el científic no estava limitat per la nímia moral. Jo vaig escollir construir Rapture. Però... la meva ciutat va ser traicionada per els dèbils. Així que et pregunto, amic meu, si la teva vida fos el premi, mataries als innocents? Sacrificaries la teva humanitat? Tots fem eleccions, però al final les nostres eleccions ens fan a nosaltres.
 — Andrew Ryan
  • Sóc Andrew Ryan i tinc una pregunta per fer-te, no té l'home el dret a la suor del seu front?. No, diu l'home de Washington, pertany als pobres. No, diu l'home del Vaticà, pertany a Déu. NO! diu l'home de Moscú, pertany a tots. Jo vaig rebutjar aquestes respostes. En comptes d'això, jo vaig triar una cosa diferent. Vaig triar l'impossible. Vaig triar... Rapture. Un lloc on l'artista no havia de témer el censor, on el científic no estaba limitat per la nímia moral, on els gran no estaven limitats pels petits! i amb la suor del teu front... Rapture també pot ser la teva ciutat.
 — Andrew Ryan
citació reproduïda durant el descens a Rapture.

Jack Ryan[modifica | modifica el codi]

  • Quan el papa i la mama em van pujar a aquest avió per anar a veure els meus cosins d'Anglaterra, em van dir: -Fill, ets especial-. -Has nascut per aconseguir grans coses-. Saps què? Tenien raó.
Seguidament, l'avió s'incendia i cau al mar deixant a Jack com a únic supervivent.