Discussió:Benito Mussolini/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca
Calen referències

Citacions i dites sense referenciar

Les citacions sense font presents en aquesta llista manquen del paràmetre |refs = . Seran eliminades transcorregut un any i mig (548 dies) a partir del dia de la seva addició en la mateixa si no es completa aquesta mancança amb una font fiable (vegeu Viquidites:Llistat de fonts fiables).
El procés d'importació de cites a aquesta llista es realitza de forma automàtica. Si afegiu una referència al paràmetre esmentat, si us plau, sigueu lliures de retornar la cita a la plana principal, si la plantilla queda buida, esborreu-la.

  • Tot socialista honest ha de desaprovar l’aventura líbia. Només significa una allau de sang inútil i estúpid (Frase dita abans de convertir-se en feixista)

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

  • Roma, antiga senyora del món, en nom dels nostres gloriosos morts que van donar la seva vida per fer possible aquest dia meravellós, et saludem (Frase dita desprès de marxar sobre Roma, el 1922).

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

  • Em proposo detenir del tot els atemptats diaris contra la meva vida. No dic això per mi, perquè verdaderament m’agrada viure en perill, sinó pel poble italià (Frase dita desprès del tercer atemptat que va sofrir.)

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

  • No presumeixo que Adolf Hitler hagi fet una revolució segons el model de la meva. Els alemanys acabaran per destrossar la nostra idea (Frase del 1934)

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

Discussió