Discussió:Color/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Sense referències

Citacions
  • Demano a les dones i homes del Perú que en aquesta tasca ens donem la mà, independentment de les nostres diferències polítiques. Els pobres no tenen color polític?
Book icoline.svg  — Alejandro Toledo
  • Les guerres seguiran mentre el color de la pell segueixi sent més important que el dels ulls. (Lletra de la cançó “War”.)
Book icoline.svg  — Bob Marley
  • La nostra llibertat i la seva sustentació quotidiana tenen color de sang i estan plens de sacrifici.
Book icoline.svg El Socialismo i el hombre en Cuba, assaig dirigit a Carlos Quijano,, 12 de març de 1965. — Ernesto "Che" Guevara
  • Ha de ser possible, a curt termini, que tot nord-americà pugui gaudir dels privilegis de ser nord-americà sense importar la seva raça o color. A curt termini, tot nord-americà ha de tenir el dret de ser tractat com li agradaria ser tractat, com a un li agradaria que tractessin als seus fills.
Book icoline.svg Discurs sobre els Drets civils, 11 de juny de 1963. — John F. Kennedy
  • Qualsevol client podrà tenir un cotxe pintat del color que ell vulga, sempre que aquest siga el negre.
Book icoline.svg  — Henry Ford
  • Mikhaïl Aleksàndrovitx Bakunin: Què entenem per respecte humà? És el reconeixement de la dignitat humana en tot home, qualsevol que sigui la seva raça, el seu color, el seu pensament, el seu desenvolupament, la seva intel·ligència i la seva moralitat
  • Werner Herzog: Si realment estimes el cinema, crec que la cosa més saludable que pots fer és no llegir llibres dedicats a aquest tema. Jo prefereixo les llampants revistes de cinema amb les seves grans fotografies a tot color i els seus articles plens de xafarderies, o qualsevol diari. Aquest tipus de vulgaritat és saludable i segura.