Discussió:David Ogilvy/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca
Calen referències

Citacions i dites sense referenciar

Les citacions sense font presents en aquesta llista manquen del paràmetre |refs = . Seran eliminades transcorregut un any i mig (548 dies) a partir del dia de la seva addició en la mateixa si no es completa aquesta mancança amb una font fiable (vegeu Viquidites:Llistat de fonts fiables).
El procés d'importació de cites a aquesta llista es realitza de forma automàtica. Si afegiu una referència al paràmetre esmentat, si us plau, sigueu lliures de retornar la cita a la plana principal, si la plantilla queda buida, esborreu-la.

  • Mai escriguis un anunci que no volguessis que la teva família llegís. No mentiries a la teva pròpia dona.

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

Discussió

Cites atribuïdes

  • El consumidor no és idiota. és la teva dona. Insultes la seva intelligència si assumeixes que un simple slogan i uns pocs adjectius insípids la persuadiran de comprar qualsevol cosa. Vol tota la informació que puguis donar-li.
  • La persecució de l'excellència és menys profitosa que la persecució de la grandesa, però pot ser més satisfactòria."
  • El nostre negoci està infestat d'idiotes que intenten impresionar fent servir un argot pretenciòs.
    • Notes: El negoci en qüestió és la publicitat, específicament el copywriting (escriure els elements verbals, escrits o parlats, d'un anunci).
  • Una vegada anava en un autobús de la primera avinguda, quan vaig escoltar a una mestressa dir-li a una altre, Molly, querida, hagués comprat aquella nova marca de sabó de any si no haguessin tingut el text del cos en Garamond de deu punts." No us ho cregueu. El que realment fa decidir als consumidors el comprar o no comprar és el contingut del vostre anunci, no la seva forma.".
  • H. L. Mencken una vegada va dir que ningú mai no s'havia equivocat subestimant el gust del públic Americà. Això no és cert. Ara crec que val la pena fer que tots els teus layouts projectin un sentiment de bon gust, sempre que ho facis oportunament. Un layout lleig suggereix un producte llegi. Hi ha molts pocs productes que no es beneficiin de donar-los-hi un billet a primera classe durant la seva vida.
  • S'ha trobat que quant menys anunci sembla un anunci, i més sembla una editorial, més lectors paren, miren i llegeixen. Per això, estudieu els gràfics fets servir per editors i imiteu-los. Estudieu els gràfics fets servir a anuncis, i eviteu-los.

--Unapersona (discussió) 20:14, 24 gen 2015 (CET)

  • A 60 milles per hora el soroll més fort d'aquest Rolls-Royce ve del rellotge electric.
Book icoline.svg Anunci imprès de Rolls-Royce., 1958.
Aquesta frase és referida habitualment com el titular més famós de la història de la publicitat.

--Unapersona (discussió) 20:58, 24 gen 2015 (CET)