Discussió:William Faulkner/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca
Calen referències

Citacions i dites sense referenciar

Les citacions sense font presents en aquesta llista manquen del paràmetre |refs = . Seran eliminades transcorregut un any i mig (548 dies) a partir del dia de la seva addició en la mateixa si no es completa aquesta mancança amb una font fiable (vegeu Viquidites:Llistat de fonts fiables).
El procés d'importació de cites a aquesta llista es realitza de forma automàtica. Si afegiu una referència al paràmetre esmentat, si us plau, sigueu lliures de retornar la cita a la plana principal, si la plantilla queda buida, esborreu-la.

  • Pecat i amor i por són només sons que la gent que mai ha pecat ni estimat ni passat por tenen per allò que mai han tingut i mai podran tenir fins que no oblidin les paraules.
(en anglès) Sin and love and fear are just sounds that people who never sinned nor loved nor feared have for what they never had and cannot have until they forget the words.
Book icoline.svg As I Lay Dying, 1930.

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

  • Tots hem fracassat en aconseguir els nostres somnis de grandesa. Per això ens valoro en termes del nostre esplèndid fracàs per aconseguir l'impossible.
(en anglès) All of us failed to match our dreams of perfection. So I rate us on the basis of our splendid failure to do the impossible.
Book icoline.svg Paris Review interview, 1958.

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

Discussió