Ajuda:Seguiment d'enllaços: diferència entre les revisions

Salta a la navegació Salta a la cerca
cap resum d'edició
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
 
{{metawiki|Related changes}}
{{Ajuda}}
Aquesta pàgina explica el funcionament de la [[Special:Specialpages|pàgina especial]].
 
EnLa aquestafuncionalitat pàgina s'explica el funcionament de la [[Special:Specialpages|pàgina especial]] ''[[Special:Recentchangeslinked|Seguiment d'enllaços]]''.', Lao funcionalitatcanvis de Seguiment d'enllaçosrelacionats, presenta una llista amb elels darrercanvis canvirecents a(només cadal'últim articleabans enllaçatde desla versió MediaWiki 1.5) de lacada pàgina actual,enllaçada a''des condicióde'' queuna siguipàgina undonada, canvio prouels recent,canvis irecents node s'hagicada superatpàgina elque nombre indicatun enllaç ''a'' lesla preferènciespàgina donada.
L'encapçalament de la pàgina és ''"Seguiment d'enllaços"'' amb el subtítol ''(a pàgines enllaçades des de "xxx")''. El ''Seguiment d'enllaços'' no inclou canvis en articles enllaçats amb la pàgina actual llevat que aquesta també hi estigui enllaçada.
 
==Detalls==
Exemples:
El nombre de canvis mostrats està especificat a les preferències. Però els registres provenen de la [[mw:Recentchanges table|taula de canvis recents]] i, per tant, estan limitats a edicions no anteriors al valor de [[mw:Manual:$wgRCMaxAge|$wgRCMaxAge]].
:*"[[Especial:Recentchangeslinked/Joel Joan]]" llista el ''Seguiment d'enllaços'' respecte [[Joel Joan]] (el resultat és semblant a [[Especial:Recentchanges|Canvis recents]] però només s'en llista la última edició de cada article cas que hi hagi més d'una).
 
Igual que al [[Ajuda:Canvis recents|canvis recents]] i [[Ajuda:Canvis recents millorat|canvis recents millorat]], les pàgines que són a la [[Ajuda:Llista de seguiment|llista de seguiment]] es mostren en negreta.
Amb la opció "Amaga edicions menors" activada a les vostres preferències, si la darrera edició d'una pàgina enllaça des de la pàgina actual va ser menor, no es mostrarà ni aquesta ni la darrera edició major.
 
==Funcionalitat com a llista de seguiment==
Tingueu en compte que per a enllaços|lligams a redireccions, només es mostren els canvis en la pròpia redirecció i no en l'article destí. Per aquesta raó és preferible enllaçar directament a l'article destí en comptes de a una redirecció.
Aquesta opció es pot utilitzar com alternativa a una llista de seguiment configurada. Es comporta com una llista de seguiment que tingués totes les pàgines que estan enllaçades amb la pàgina actual. Però el seguiment d'enllaços no inclou automàticament les pàgines de discussió; per a seguir també les pàgines de discussió corresponents haurien d'estar enllaçades a la pàgina on s'aplica el seguiment d'enllaços.
 
==Opcions==
El ''Seguiment d'enllaços'' no llista canvis en arxius d'imatges ni de so, ni en les pàgines de descripció d'imatge, amb independència del mètode d'enllaçament utilitzat.
L'opció «amaga edicions menors» que es pot marcar a les [[Especial:Preferences|preferències]] és aplicable, entre altres, al seguiment d'enllaços. Vegeu [[Ajuda:Preferències]].
 
==Advertències==
Tingueu en compte que per aun enllaços|lligamsenllaç a redireccions,una redirecció només es mostren els canvis en la pròpia redirecció i, no enels de la l'articlepàgina destíredirigida. PerEn aquestaaquest raóaspecte és preferiblemillor enllaçar directament a l'article destí en comptes de a una redirecció.
 
La funció de seguiment d'enllaços no mostra els canvis en arxius d'imatge o so ni en les seves pàgines de descripció, independentment de com s'hagin enllaçat (imatge:, :imatge: o media:)
 
Quan s'aplica aquesta opció a una [[Ajuda:Enllaços|subpàgina]], l'enllaç automàtic a la pàgina mare és ignorat, és a dir, els canvis en la pàgina mare no es mostren a no ser que a més hi hagi un enllaç explícit cap a ella.
 
 
 
{{ORDENA:Seguiment d'enllaços}}
[[Categoria:Ajuda]]

Menú de navegació