Diferència entre revisions de la pàgina «Viquidites:Política de privadesa»

Salta a la navegació Salta a la cerca
cap resum d'edició
El text que es suprimeix de projectes Wikimedia no es suprimeix realment. En articles normals, qualsevol pot mirar una versió prèvia i veure què hi havia allà. Si es "suprimeix" un article, qualsevol sysop/administrador, el que es pretén es que gairebé qualsevol en qui es confia no abusi de la capacitat de supressió, pot veure què se suprimia. Només un desenvolupador pot suprimir permanentment informació dels projectes Wikimedia i no hi ha cap garantia que això passi excepte en resposta a demanda judicial.
 
[[Categoria:ViquipèdiaViquidites:Política i normes]]
2.301

modificacions

Menú de navegació