Diferència entre revisions de la pàgina «Viquidites:Conflicte d'interessos»

Salta a la navegació Salta a la cerca
Esmena proposada i sense objeccions
(Esmena proposada i sense objeccions)
Un conflicte d'interessos sorgeix quan el compromís personal o dependència d'un usuari amb el subjecte de l'article fa que pugui prevaldre l'interès personal sobre l'interès enciclopèdic.
 
LaPer proximitat ambmodificar un temaarticle noque volus dirpugui sigueuocasionar incapaçosun deconflicte ser neutralsd'interessos, peròproposeu uscanvis pota inclinarla perseva algunspàgina prejudicis.de Podeudiscussió proposaro, suggerimentssi dedecidiu canvisfer-ho envosaltres lamateixos, pàginadeclareu deels discussióvostres deinteressos l'articlea o,la sipàgina decidiude editardiscussió directament,i assegureucenyiu-vos que seguiu estrictamenta les polítiques i normes pertinents, especialment sobre [[VP:PVN|punt de vista neutralneutralitat]] i [[VP:VER|verificabilitat]], i declareu els vostres interessos en la pàgina de discussió.
 
Tot el que digueu i feu a la Viquipèdia pot tenir conseqüències en el món real. La vostra conducta a la Viquipèdia serà pública per sempre. Els intents d'influir o utilitzar la Viquipèdia en propi interès poden sortir en els mitjans de comunicació i poden provocar situacions compromeses, pèrdua de temps i diners, i fins i tot pèrdua de feina. Les edicions impròpies poden comportar un [[Viquipèdia:Bloqueig|bloqueig]] per a edicions.}}
22

modificacions

Menú de navegació