Diferència entre revisions de la pàgina «Viquidites:Conflicte d'interessos»

Salta a la navegació Salta a la cerca
(Si l'acrònim "ha passat" a ser "CI", substituir tots els "CdI" per "CI")
(→‎Interessos financers: "De" superflu)
Us demanem fermament que eviteu editar la Viquipèdia per evitar edicions esbiaixades en àrees on hi hagi conflictes d'interessos, si encaixeu en alguna d'aquestes descripcions:
 
# Esteu rebent una remuneració monetària o d'altres beneficis o recompenses per editar la Viquipèdia com a representant d'una organització (sigui directament com un empleat o contractista d'aquella organització, o indirectament com un empleat o contractista d'una empresa encarregada per aquella organització per a propòsits de relacions públiques).
# Espereu obtenir una remuneració monetària o d'altres beneficis o recompenses per editar la Viquipèdia; per exemple, sent un propietari, apoderat o accionista d'una companyia o una altra organització sobre la qual esteu escrivint.
 
La política del [[VP:PVN|punt de vista neutral]] de la Viquipèdia estableix que tots els articles han de representar tots els aspectes legítims i sense prejudicis, i els conflictes d'interessos poden significativament i negativament afectar la possibilitat que la Viquipèdia compleixi aquest requisit. Si les vostres edicions motivades financerament no seran neutral, no les publiqueu aquí.
21

modificacions

Menú de navegació