Diferència entre revisions de la pàgina «Viquidites:Conflicte d'interessos»

Salta a la navegació Salta a la cerca
Proposta de canvi feta fa 4 mesos, sense objeccions
(→‎Interessos financers: "De" superflu)
(Proposta de canvi feta fa 4 mesos, sense objeccions)
Per modificar un article que us pugui ocasionar un conflicte d'interessos, proposeu canvis a la seva pàgina de discussió o, si decidiu fer-ho vosaltres mateixos, declareu els vostres interessos a la pàgina de discussió i cenyiu-vos a les normes pertinents, especialment sobre [[VP:PVN|neutralitat]] i [[VP:VER|verificabilitat]].
 
Tot elallò que digueu i feu a la Viquipèdia pot tenir conseqüències en el món real. LaQualsevol vostra conducta a la Viquipèdia serà pública per sempre. Els intentsintent d'influir o utilitzar -la Viquipèdiaen eninterès propi interès podenpot sortir en elsals mitjans de comunicació, iposar-vos podenen provocaruna situacionssituació compromeses,comprometedora pèrduao defer tempsque iperdeu dinerstemps, diners i fins i tot pèrdua dela feina. LesEls usuaris que facin edicions impròpiesindegudes poden comportar unser [[Viquipèdia:Bloqueig|bloqueigbloquejats]] per a edicions.}}
 
Un '''conflicte d'interessos''' a la [[Viquipèdia]] (CI) és una incompatibilitat entre el propòsit de la Viquipèdia (construir una [[enciclopèdia]] [[Viquipèdia:Punt de vista neutral|neutral]] i [[Viquipèdia:Verificabilitat|fiable]]) i els propòsits d'un editor individual. Editar amb conflicte d'interessos implica contribuir a la Viquipèdia per promoure els propis interessos o aquells d'altres individus, companyies o grups. '''Quan un editor prioritza els interessos externs per sobre dels propòsits de la Viquipèdia, aquest editor incorre en un conflicte d'interessos'''.
22

modificacions

Menú de navegació