Diferència entre revisions de la pàgina «Viquidites:Conflicte d'interessos»

Salta a la navegació Salta a la cerca
cap resum d'edició
Viquidites és "la col·lecció de citacions i paremiologia que tothom pot editar" però, si teniu un conflicte d'interessos, absteniu-vos o prengueu moltes precaucions a l'hora de:
#'''Modificar''' articles relacionats amb vosaltres mateixos, la vostra organització o els seus competidors, així com projectes i productes involucrats.
#'''Participar''' en [[VQ:EP|discussions d'esborrament]] sobre articles relacionats amb vosaltres mateixos, la vostra organització o els seus competidors.
#'''Enllaçar''' en altres pàgines al vostre article relacionat, al vostre espai d'usuari o al lloc web de la vostra organització.
#:I en qualsevol cas eviteu:
#'''Incomplir''' les polítiques o directrius rellevants, especialment [[VQ:PVN|Punt de vista neutral]], [[VQ:VER|Verificabilitat]] i [[VQ:NOTI|Treballs inèdits]].
 
Aquells que sentin la necessitat de fer una modificació potencialment controvertida, malgrat un conflicte d'interessos real o percebut, els animem a que proposin la modificació en la pàgina de discussió de l'article per a que altres usuaris ho revisin i la incorporin o la comentin. Segons l'abast de la qüestió també ho poden proposar a la [[VQ:LT|la Taverna]].
 
==Utilització de l'espai d'usuari per a breus autobiografies==
4.992

modificacions

Menú de navegació