Diferència entre revisions de la pàgina «Viquidites:Consens»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m (→‎Consens durant el procés d'edició: Correcció lingüística)
També es pot demanar consell sobre els criteris d'aplicació d'una política o els criteris d'estil d'un projecte. Dirigiu-vos a la pàgina de discussió de la política o del viquiprojecte corresponent.
 
Les discussions complexes poden comportantcomportar algun tipus de sondeig d'opinió. Com que el consens està determinat per la qualitat dels arguments, no per un simple recompte de majories, els sondejos han de ser considerats com un debat estructurat i no com una votació. Les respostes que indiquin explicacions basades en les polítiques i normes de la Viquipèdia tindran una major consistència i pes argumental.
 
En alguns casos, les disputes són personals o ideològiques en lloc de simples desacords sobre el contingut. Això pot requerir la intervenció dels administradors o de la comunitat en conjunt. Els administradors no es pronunciaran sobre el contingut (si ho fan serà com a editors i renunciant a emprendre cap acció administrativa relacionada amb el cas) però poden intervenir per fer complir les polítiques o per protegir el projecte dels editors intransigents que estiguin bloquejant de forma inapropiada el procés de consens. Podeu demanar l'atenció dels administrador comunicant-ho a [[VP:PA]].
Usuari anònim

Menú de navegació