Viquidites:La taverna

De Viquidites
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Nuvola apps kteatime.pngTaverna de ViquiditesNuvola apps kteatime.png

La Taverna de Viquidites
Nuvola apps kteatime.png
Taverna de ...
Commons-logo.svg
... Commons
Wiktionary-logo-en.png
... Viccionari
Wikiquote-logo.svg
... Viquidites
Wikibooks-logo.svg
... Viquillibres
Wikinews-logo.png
... Viquinotícies
Wikipedia-logo.png
... Viquipèdia
Wikisource-logo.png
... Viquitexts
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual del projecte, així com un espai per a distreure'ns i crear-hi un ambient agradable. Ací parlem sobre afers que concerneixen a tothom, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre un article o un usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades (clicant en "modifica" al costat dret del títol de cadascuna de les converses).

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el codi --~~~~. Podeu signar també pitjant el botó de signatura (Vector toolbar signature button.png) de la barra d'edició de la pàgina "modifica". Per a converses inactives o antigues de la Taverna, consulteu l'Arxiu de la Taverna, des del qual podeu tornar a portar-lo ací si voleu reprendre'n cap. Sobre qüestions específiques del funcionament de la Taverna aneu a la seua respectiva pàgina de discussió. Per a més consells per a participar-hi, llegiu Viquidites:Com participar a la Taverna.
Arxiu de la Taverna
2005 · 2006 · 2007 · 2009-09 · 2010-11 · 2012 · 2013 · 2014

Inputbox[modifica]

@Docosong: @Nknudsen: he anat seguint el fil de la vostra conversa sobre aquesta inputbox que està fent en Docosong. La idea em sembla molt bona. Però abans de implementar aquesta opció, com ha dit en Nknudsen, obrim un fil a la Taverna. He xafardejat per altres projectes germans i en altres llengües i he vist el següent:

 • A Viquinotícies hi ha una cosa semblant, però quan crees una pàgina no t'apareix el text directament, sinó que et surt una mena d'avís a sobre del lloc per escriure que et dóna indicacions.
 • Al Viccionari, per altra banda és una barreja (Si hi aneu ja ho veureu).
 • A la wikipedia anglesa i la d'anglès simple. També és una barreja però només et dóna les indicacions si fas l'article des d'una pàgina en concret (No recordo com es diu...).

Jo em decanto més per fer un sistema semblant a l'anglesa. En resum (o no tant):

 • El lloc on ara hi ha Heu seguit un enllaç a una pàgina que encara no existeix. ... afegir-hi una caixa desplegable amb algunes indicacions per fer l'article (Citeu les fonts, pàgina de proves, plantilla cita...)
 • Al lloc d'edició trobo que el text que hi ha posat en Docosong és massa llarg i difícil d'entendre. Quan algú crea un article si es comença a trobar explicacions amb enllaços "que no funcionen" (Vegeu [[Viquidites:Citeu les fonts|això]], per exemple) pot embolicar una mica. Totes les plantilles {{Cita}} que ja surten posades crec que es podrien substituir per Feu servir el formulari. I llavors afegir al formulari un text d'explicació, potser.
 • Un novell ja té prou coses a pensar, no cal que ja posi les referències formatejades. Això ho pot fer algun altres usuari experimentat. També es pot afegir a la caixa desplegable un Per posar referències feu servir el menú Cita font

Però la idea em sembla molt bona. Ja direu.--Unapersona (discussió) 16:37, 7 maig 2014 (CEST) el comentari anterior sense signarés fet per 'Unapersona (discussió • contribucions) 16:37, 7 maig 2014 (CEST).

Ei, m'ha costat moltíssim però he trobat el missatge. És MediaWiki:Newarticletext, però la van esborrar fa un temps. Si voleu m'encarrego de fer-la, però no sé fins a quin punt puc, citant textualment afegir-hi una caixa desplegable amb algunes indicacions per fer l'article, per qüestions de codi però. M'ho miro i us dic quelcom. Per cert, no l'està fent, feia crec, des del gener ;-). Pel que fa als usuaris novells, jo preferiria que si des del principi ja s'acostumen amb les plantilles serà millor que ara-los-hi al darrere per formatejar-los-hi tot. Ja diràs, @Docosong:, --Nknudsen (discussió) 18:25, 7 maig 2014 (CEST)
Hola, quantes propostes noves, a veure.
 • El text que menciones, et refereixes a l'apartat que diu Crear un article, oi? És el text que existia abans a Viquidites per crear un nou article, i és convenient canviar-ho.
 • M'agrada el teu punt de vista @Unapersona:, perquè dónes l'opinió d'un usuari novell. Estic d'acord que les explicacions de com començar un article han de ser curtes, senzilles i fàcils d'entendre, però també se'ls ha d'acostumar a les plantilles pròpies de Viquidites des d'un bon principi. De fet, molta gent ve de Viquipèdia i està acostumada al llenguatge wiki; però no sap com col·laborar-hi.
 • L'objectiu ha de ser que totes les eines i plantilles que tenim: les plantilles de {{Cita}}, {{Persona}}, etc; els esquemes per crear articles persones o temes (introducció, cites, referències, etc); el giny automàtic de Genera Cites (que apareix sempre i s'hauria de revisar algun dia) i l'aplicació d'Inputbox, estiguessin lligats i facin l'edició d'un article nou de forma més semiautomatitzada com diu en Nknudsen. Per fer-vos una idea, serà impressionat el que fem si s'assembla al giny refToolbar, o millor encara.
Continuem parlant :) --Docosong (discussió) 22:58, 7 maig 2014 (CEST)
També s'ha de dir, que si fem una bona llista de totes les eines a disposició, això funciona quasi automàtic! --Nknudsen (discussió) 18:28, 7 maig 2014 (CEST)
@Nknudsen: {{Caixa de navegació}}--Unapersona (discussió) 18:32, 7 maig 2014 (CEST)
Tens raó, podria estar bé. --Nknudsen (discussió) 21:06, 7 maig 2014 (CEST)


Proposta plantilla automàtica[modifica]

És veritat que els novells va bé que s'acostumin a les plantilles. Però jo, personalment, recordant els primers dies al projecte, he de dir que si em disposo a crear un article i em trobo una pàgina plena de codis estranys, i en un tipus de lletra que no hi estic acostumat, i que no he escrit jo, la meva reacció és tancar ràpidament la pàgina (Auxiliii!! Virus!!). Proposo conviar l'input box a aquesta estructura:

Així queda molt més escurçat i clar. No es pot demanar a un novell que comenci fent articles de qualitat... La idea de fer un refToolbar amb les altres plantilles és bona. @Nknudsen: ja tens feina XD.
Ja que estem fent una nova portada, proposo crear un apartat a sota de la cita del dia amb els quatre inputbox (quan ja estiguin fets).--Unapersona (discussió) 16:43, 8 maig 2014 (CEST)
Nom complet de la persona
Títol o breu explicació de la imatge
Projectes germans
Wikipedia-logo-v2.svg Biografia a la Viquipèdia
Wikisource-logo.svg Obres de l'autor a Viquitexts
Commons-logo.svg Multimèdia a Commons

Nom complet (Lloc i data de naixement — Lloc i data de mort) breu resum de la seva ocupació i els fets més importants de la persona.

Cites[modifica]

 • Text de la cita.[1]
Lloc o publicació de la cita, data de la cita (en format: 1 de gener de 2014).
Breu explicació per contextualitzar la cita (opcional)

Referències[modifica]

 1. Refèrencia (vegeu Plantilla:Citar web, Plantilla:Ref-llibre, etc)

Enllaços externs[modifica]


Categoria:(Ocupació) Categoria:(Nacionalitat)

A què us referiu ben bé quan parleu de ref-toolbar? --Nknudsen (discussió) 22:09, 8 maig 2014 (CEST)
@Nknudsen: Preferències -> Ginys -> Ginys d'edició -> refToolbar. És el regal de nadal d'en @Docosong: :)--Unapersona (discussió) 10:18, 10 maig 2014 (CEST)
Ho bescanvio pel format que proposes, només quedaria en l'aire les cites traduïdes d'un altre idioma, però ja ho veurem més endavant. Si esteu d'acord, intentaré crear les plantilles de Tema, Obres literàries, etc. @Nknudsen: Per altra banda, la idea és que qualsevol usuari pogués crear cites com ho fa el giny refToolbar (que genera referències amb format i camps determinats), és una feinada però recordeu que tenim el giny Genera cites i es podria aprofitar per desenvolupar-lo més encara. Ja em direu :) --Docosong (discussió) 20:42, 12 maig 2014 (CEST)
La veritat és que m'estic perdent... el que proposeu és un formulari per anar omplint l'article del tipus "Professió:tal, data de naixement: tal, data mort: tal, cita1:tal, etc."? Aquest formulari seria llavors per TOT l'article? Sinó crec que ja fem amb el genera cites. Si us plau aclariu-m'ho! --Nknudsen (discussió) 21:03, 13 maig 2014 (CEST)
@Nknudsen: suposo que saps què és el refToolbar. Doncs el mateix, pero en comptes de {{ref-llibre}}..., {{Cita}} i {{Persona}}...--79.152.16.89 21:38, 13 maig 2014 (CEST) (I m'he oblidat d'entrar per enèsima vegada...
Ok! Però ja tenim el genera cites per les cites (es pot millorar però i fer-lo més bonic) --Nknudsen (discussió) 11:45, 14 maig 2014 (CEST)
Exacte! Però la diferència que hi ha entre Genera Cites i refToolbar és que aquest últim és més automàtic. És a dir, permet editar contingut directament a la wiki. Genera cites crea codi però després has de copiar i enganxar el codi generat a la wiki. Per facilitar les edicions dels usuaris novells, s'ha de revisar el giny genera cites i fer-lo semblant a refToolbar. --Docosong (discussió) 12:38, 19 maig 2014 (CEST)
D'acord. Si ningú ho fa abans ho puc fer durant l'estiu (vaig ple d'examens...) --Nknudsen (discussió) 11:45, 21 maig 2014 (CEST)

1600 i continuem...[modifica]

Només volia deixar el marcador en 1600, poc a poc, anem fent. Gracies a tots els que col·laboreu! :) --Docosong (discussió) 16:51, 12 maig 2014 (CEST)

Nova portada[modifica]

Ahir em va comentar Unapersona que voleu fer una Portada nova per commemorar el desè aniversari de Viquidites, era per preguntar si ja heu començat i si es aixi com podria contribuir-hi. --Gerardduenas (discussió) 17:29, 16 maig 2014 (CEST)

El que tenim fet està a Usuari:Unapersona/Portada. Sabent que tu tens coneixements d'HTML ens podries ajudar sobretot en el format. Aquí el més informàtic és en @Nknudsen:. Però pel que sé està bastant enfeinat, ara mateix. De moment pots començar a posar els dos últims apartats (Què és Viquidites? i Actualitat) a la mateix altura (dues columnes). vaig estar-m'hi barallant pero no vaig sortir-me'n.

I si vols fer suggeriments, pots fer-ho a la pàgina de discussió respectiva. Ens veiem!--Unapersona (discussió) 19:01, 16 maig 2014 (CEST)

D'acord per segona vegada ;) Gerardduenas (discussió) 20:18, 16 maig 2014 (CEST)
Fet Fet! Gerardduenas (discussió) 23:33, 17 maig 2014 (CEST)

Wikidata Phase 2 for Wikiquote[modifica]

Hey,

(Sorry for writing in English. I hope someone can translate this for me where necessary.)

Not long ago we enabled language links via Wikidata for Wikiquote. This seems to have gone rather smoothly. Thanks to everyone who helped! But as you know this was only the start. What is actually more interesting is access to the data in Wikidata. We have planned this for June 10th (unless any issues arise). You will then be able to use the data in your articles. I hope this will open up a lot of new opportunities for you.

If you have any questions d:Wikidata:Wikiquote is a good place to find help.

On behalf of Lydia Pintscher, John F. Lewis (talk) 18:03, 17 maig 2014 (CEST)

Traducció: Fa relativament poc que hem hbilitat els links interidioma a través de Wikidata per Viquidites. Aquesta fase sembla haver-se'n sortit prou bé. Gràcies a tothom que ha ajudat! Però com sabeu això només és el començament. Una de les coses més interessants és l'accés a la informació de Wikidata. Hem planejat això per el proper 10 juny (a no ser que sortís alguna incidència). A partir de llavors es podrà accedir a la informació i incloure-la als articles. Espero que això obri noves oportunitats per tots vosaltres. Si teniu alguna pregunta d:Wikidata:Wikiquote és un bon lloc per trobar-hi la resposta.

Signant per Lydia Pintscher, John F. Lewis (talk) 18:03, 17 maig 2014 (CEST) || Gerardduenas (discussió) 23:32, 17 maig 2014 (CEST)

AutoWikiBrowser[modifica]

Hola a tots!

Avui m'he baixat l'AutoWikiBrowser (AWB), una eina d'edició semi-automàtica (semblant a un bot però sense haver de saber programació. He fet algunes edicions a l'espai principal, afegint {{FR}} als articles que no tenen referències. Encara he d'acabar de familiaritzar-m'hi, però podria ser un substitut, almenys temporal, pel bot que tinc entre mans (Això del Python té lo seu). He fet algunes edicions també, a la pàgina de proves (Historial). Com veureu, els resums d'edició sempre van marcats amb AWB per diferenciar-los de la resta. Si se us acudís alguna cosa per fer ho podeu comentar i ja ho intentaria. --Unapersona (discussió) 11:07, 18 maig 2014 (CEST)

Afegeixo que, segons les normes d'enwiki, els administradors locals de cada projecte han d'aprovar el seu ús. No ho havia entés bé hi he fet edicions abans de que m'ho aprovessin XD. --Unapersona (discussió) 11:16, 18 maig 2014 (CEST)
En principi, cap problema per la meva part. Només que no acabo d'entendre com funciona aquesta eina, podries posar un exemple pràctic :) --Docosong (discussió) 12:31, 19 maig 2014 (CEST)
@Docosong: El funcionament (O el que de moment sé d'ell) és:
 1. El programa et fa una llista d'articles (A l'atzar, d'una categoria...).
 2. Dius l'acció que vols fer.
 3. El programa va revisant els articles un per un, i quan en troba un que compleix les "característiques" que tu li has donat, s'atura i et fa el canvi. Abans de desar la pàgina pots revisar els canvis i afegir-hi o treur-hi coses.

Més info aquí (anglès) o aquí (català).--Unapersona (discussió) 16:25, 19 maig 2014 (CEST)

Articles de Qualitat => Ah sí?[modifica]

Hola! Fa unes setmanes en un altre comentari va sortir el tema dels Viquidites:Articles de qualitat. Primer un breu resum del panorama:

 • Alguns articles d'aquests no compleixen els criteris de qualitat (Ayn Rand, per exemple).
 • Els criteris de qualitat són massa generals i i s'han de remodelar.
 • El tema dels avaluadors està totalment abandonat, fet que impedeix qualsevol aprovació seguint les normes.
 • Hi han dues propostes obertes... des del desembre del 2010 i el juny del 2012!

Dit això, tenim dues opcions:

 • Tancar formalment el projecte, arxivant les propostes i posant un avís a la pàgina del projecte (després de treure les distincions).

o

 • Continuar amb el projecte canviant to el que he dit més amunt i traient les distincions corresponents.

Ja direu.--Unapersona (discussió) 19:18, 18 maig 2014 (CEST)

Sempre he estat a favor dels articles de qualitat. Per això en vaig proposar un fa temps (Leo Messi). Si es revisen els criteris no hauria de ser un problema, i encara que som pocs, incentivaria la creació d'articles una mica més complerts que alguns esborranys que tenim actualment. --Nknudsen (discussió) 19:29, 18 maig 2014 (CEST)
De fet jo també m'inclino per la segona. Esperem l'opinió d'en @Docosong:, però.--Unapersona (discussió) 19:30, 18 maig 2014 (CEST)
Jo crec que el més sensat és tancar el projecte o fer caure totes les distincions i començar de nou. Jo crec que no té sentit parlar d'articles de qualitat i em centraria en augmentar el nombre d'articles.--KRLS (discussió) 01:20, 19 maig 2014 (CEST)
Sóc del parer de deixar-ho aparcat de moment. De moment, som una comunitat ben petita que va creixent poc a poc (1600 articles), i penso que hem centrar els esforços a millorar altres temes de la Comunitat: revisió portada, polítiques, aniversari, etc. També penso que com a molt hauríem de mantenir algun article de qualitat, que serveixi de model de referència de com fer els articles a Viquidites. --Docosong (discussió) 12:45, 19 maig 2014 (CEST)
Potser sí que s'hauria d'apartar, tenint en compte tots els arguments dits pel @KRLS: i en @Docosong: (Ho sento per la teva proposta, @Nknudes: XD). D'acord, per tant arxivem les dues propostes, i retirem la distinció als que no s'ho mereixin per sentit comú?--Unapersona (discussió) 16:39, 19 maig 2014 (CEST)

@Docosong: @Nknudsen: @KRLS: he arxivat les dues propostes que hi havien proposo retirar la distinció a:

La resta d'articles es podrien conservar tot i que tots, excepte Alan Kay tenen cites sense referències a la discussió. Ja direu --Unapersona (discussió) 13:35, 24 maig 2014 (CEST)

Personalment sóc del parer d'en KRLS, jo aboliria el tema dels articles de qualitat, o en tot cas reformularia els criteris, retiraria tots els que en tenen ara i començaria de zero. I d'acord amb centrar-nos amb el nombre d'articles (encara que jo fa temps que no contribueixo :( )--Arnaugir (discussió) 21:04, 25 maig 2014 (CEST)

@Arnaugir: si que molt articles dels que tenen la distinció no se la mereixen. Vaig mirar-me cada article i vagi veure que tots excepte Alan Kay tenen cites sense refs a la discussió. Crec que el millor seria potser retirar-la a tots excepte a aquest per tenir un article model. I rebenvingut si tornes a editar! ;)--Unapersona (discussió) 21:23, 25 maig 2014 (CEST)
@Unapersona: En part té raó l'Arnau quan diu que s'hauria de començar de zero. El problema que veig dels AdQ és que tenim, de moment, una comunitat ben petita per valorar quins articles són bons. També és cert, que l'article d'Alan Kay s'hauria de millorar una mica més per servir com a model. Per exemple, sóc un defensor de mostrar la versió original de les cites. Per altra banda, heu vist com ho fan en altres wikiquotes, també tenen AdQ? --Docosong (discussió) 16:11, 14 juny 2014 (CEST)
@Docosong: només a itwikiquote tenen AdQ. Tens raó, fins i tot aquest està una mica flixet per conservar la distinció treiem la distincio a tot, doncs? Menciono a la resta: @Nknudsen: @KRLS: @Arnaugir:--Unapersona (discussió) 19:05, 14 juny 2014 (CEST)

@Docosong: (I la resta que ja he mencionat a sobre), Fem una votació, serà més clar (Voteu només amb {{aprovació}} a l'apartat que vulgueu):

A favor de conservar la distinció a tots els articles de qualitat
A favor de treure la distinció a tots els articles excepte un per conservar-lo com a model (Indiqueu quin)
A favor de treure la distinció a tots els articles de qualitat
 • A favor Aprovació Pel que s'ha comentat més amunt, un projecte petit, i molt poca qualitat en els que tenim. S'hauria de tornar a començar de zero.--Unapersona (discussió) 14:34, 15 juny 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació. ídem + buscar article model --Nknudsen (discussió) 16:52, 20 juny 2014 (CEST)

Per unanimitat en la votació i per les opinions en la discussió, trec la distinció als articles i poso un {{avís}} a la seva pàgina de discussió perquè en quedi constància.--Unapersona (discussió) 12:28, 25 juny 2014 (CEST) Distincions retirades Distincions retirades amb l'UnroBot i de pas he retirat {{Proposta AdQ}} dels dos articles que tenien la proposta oberta. @Nknudsen: quin article model proposes?--Unapersona (discussió) 13:06, 25 juny 2014 (CEST)

Ara així de memòria no me'n ve cap més al cap que Lionel Messi, que el vaig fer jo. Proposaria una altra votació perquè segur que en @Docosong: en deu saber o tenir algun que val igual o millor. --Nknudsen (discussió) 15:04, 26 juny 2014 (CEST)
Lionel Messi està bé, pero el veig una mica pobre de cites que ha dit ell mateix (només en té quatre)--Unapersona (discussió) 16:02, 26 juny 2014 (CEST)
Potser tens raó. He estat buscant i crec que el millor article que tenim és Jorge Luis Borges, completíssim, totes les cites originals, algunes sobre ell, imatges... tot un model. Tot i que tingui cites atribuïdes a la discussió no és motiu per no distingir-lo, jo el faria article de qualitat i model. Sinó també hi ha Joan Miró i Ferrà, molt complet i molt referenciat. Canviant de tema, buscant l'article model m'he trobat amb això en l'article Referèndum d'autodeterminació de Catalunya: hi ha tot d'errors en les referències. Hi ha un problema amb els noms però em sembla que era @Kippelboy: el que hi treballava. Que algú s'ho miro si us plau. Salut! --Nknudsen (discussió) 13:12, 27 juny 2014 (CEST)
Jorge Luis Borges està bé, però al tenir cites a la discussió ha de tenir la plantilla {{CD}} que pot fer un mal afecte. Tot i això, trobo bastant difícil referenciar cites atribuïdes. Però Nknudsen, el projecte dels AdQ ha quedat tancat, almenys de moment, per tant no se li pot donar cap distinció.--Unapersona (discussió) 15:52, 27 juny 2014 (CEST)
Hola, personalment, no sé quin triar article com a model (és curiós que heu triat els articles més llargs de Viquidites), personalment em decantaria per Catalunya hehehe però prefereixo que trieu. Per altra banda, en relació a la plantilla {{CD}}, no trobeu que seria més pràctic inserir-la a la pàgina de discussió? Quan es va proposar la idea em semblava fenomenal, però a la llarga veig que fa mal efecte a alguns articles antics que poc a poc anem revisant i millorem. Com has dit abans Unapersona, moltes cites de la pàgina de discussió mai es referenciaran perquè són errònies, apòcrifes, etc., i de fet, em sembla més pràctic esborrar-les que no pas conservar-les. Ja vam obrir aquest tema fa dos anys i m'agradaria conèixer la vostra opinió. Obrim un nou fil, si de cas. A reveure! --Docosong (discussió) 17:29, 28 juny 2014 (CEST)

Using only UploadWizard for uploads[modifica]

Wikimedia Commons logo

Hello! It was noted that on this wiki you have less than 10 local files. Presumably, you therefore don't have interest nor energies to have hundreds templates with the now required HTML, even less a local EDP. However, this means that users here will experience a mostly broken and/or illegal uploading. I propose to

so that you can avoid local maintenance and all users can have a functioning, easy upload interface in their own language. All registered users can upload on Commons and existing files will not be affected.

I'll get this done in one week from now.

 1. If you disagree with the proposal, just remove your wiki from the list.
 2. To make the UploadWizard even better, please tell your experience and ideas on commons:Commons:Upload Wizard feedback.

Nemo 22:38, 19 maig 2014 (CEST)

Com ho veieu? Durant els últims mesos he esborrat unes quantes imatges que ja estaven a Commons i també cal tenir en compte que no tenim cap política oficial en relació a la càrrega d'imatges. Fins ara! --Docosong (discussió) 12:21, 20 maig 2014 (CEST)
A mi em sembla bé.--Unapersona (discussió) 15:53, 20 maig 2014 (CEST)
Per mi també. De fet hi han unes quantes coses de commons que encara no entenc. --Nknudsen (discussió) 11:47, 21 maig 2014 (CEST)

Media Viewer[modifica]


Greetings, my apologies for writing in English.

I wanted to let you know that Media Viewer will be released to this wiki in the coming weeks. Media Viewer allows readers of Wikimedia projects to have an enhanced view of files without having to visit the file page, but with more detail than a thumbnail. You can try Media Viewer out now by turning it on in your Beta Features. If you do not enjoy Media Viewer or if it interferes with your work after it is turned on you will be able to disable Media Viewer as well in your preferences. I invite you to share what you think about Media Viewer and how it can be made better in the future.

Thank you for your time. - Keegan (WMF) 23:29, 23 maig 2014 (CEST)

--This message was sent using MassMessage. Was there an error? Report it!


UnroBot i AWB[modifica]

Ep, s'hauria de revisar com funciona, ha deixat la Portada plena d'avisos de referències i estil. L'he blocat només dues hores perquè em pensava que potser podria afectar altres coses i després perdríem temps revertint-ho tot. Espero que ho entenguis @Unapersona:! Només mira de posar-li un petit filtre si es pot i ja està. Que consti que el blocatge era preventiu. Salut! --Nknudsen (discussió) 20:42, 26 maig 2014 (CEST)

Hi ha alguna mena de "camuflatge de títols"? Ho dic perque es podria reanomenar com a "Viquidites:Portada" però que aparegués "Portada". em sona algo de {{DISPLAYTITLE:}}, pero no sé...--Unapersona (discussió) 20:52, 26 maig 2014 (CEST)

Solucionat! Solucionat! (crec). He estat fent unes quantes edicions a petita escala i la portada segueix tan maca com sempre. Ara falta que m'enrecordi d'activar el filtre quan hi torni ;). El filtre consisteix en que es salta qualsevol pàgina que al títol tingui la paraula "Portada".--Unapersona (discussió) 21:41, 26 maig 2014 (CEST)

Perfecte, doncs. Tot i així el pywikipedia és millor (no t'enfadis eh?) --Nknudsen (discussió) 21:23, 27 maig 2014 (CEST)
Això em fa pensar en que la Portada només està protegida per autoconfirmats, és a dir, usuaris amb més de 50 dies d'antiguitat. Per tant també hi entren els bots com l'UnroBot. Potser seria una bona proposta protegir-la a sysops. --Nknudsen (discussió) 21:25, 27 maig 2014 (CEST)
El pywikipedia ja arribarà... estic esperant que el profe me n'ensenyi ;). El que dius de la portada no m'acaba d'agradar. Jo ho deixaria a autoconfirmed, com està ara. Clar que si hi ha alguna opció de protegir-la per Bots també estaria bé...--Unapersona (discussió) 21:46, 27 maig 2014 (CEST)

Wikidata Phase 2 is here[modifica]

Hey,

(Sorry for writing in English. I hope someone can translate this for me where necessary.)

Today the ability for all Wikiquotes to query and access the data available in Wikidata has been enabled. This will open the opportunity for all Wikiquote's to start sharing the same data as other languages as well as other projects. You can read up on the Lua implementation of Wikidata at this page which includes basics of how to query the data and display certain properties. This section may also be of use to the community.

If you have any questions d:Wikidata:Wikiquote is a good place to find help.

Thanks, John F. Lewis (talk) 20:48, 10 juny 2014 (CEST)

21a posició - 1715 articles[modifica]

Solucionat els problemes de recompte d'articles, hem aconseguit la xifra de 1715 articles i continuem treballant. Agrair-vos la feina a totes les persones que heu col·laborat, col·laboreu o col·laborareu. La xifra màgica dels 2000 articles, cada cop és més a prop! :) --Docosong (discussió) 23:37, 19 juny 2014 (CEST)

Media Viewer is now live on this wiki[modifica]


Media Viewer lets you see images in larger size

Greetings— and sorry for writing in English, please translate if it will help your community,

The Wikimedia Foundation's Multimedia team is happy to announce that Media Viewer was just released on this site today.

Media Viewer displays images in larger size when you click on their thumbnails, to provide a better viewing experience. Users can now view images faster and more clearly, without having to jump to separate pages — and its user interface is more intuitive, offering easy access to full-resolution images and information, with links to the file repository for editing. The tool has been tested extensively across all Wikimedia wikis over the past six months as a Beta Feature and has been released to the largest Wikipedias, all language Wikisources, and the English Wikivoyage already.

If you do not like this feature, you can easily turn it off by clicking on "Disable Media Viewer" at the bottom of the screen, pulling up the information panel (or in your your preferences) whether you have an account or not. Learn more in this Media Viewer Help page.

Please let us know if you have any questions or comments about Media Viewer. You are invited to share your feedback in this discussion on MediaWiki.org in any language, to help improve this feature. You are also welcome to take this quick survey in English, en français, o español.

We hope you enjoy Media Viewer. Many thanks to all the community members who helped make it possible. - Fabrice Florin (WMF) (talk) 23:55, 19 juny 2014 (CEST)

--This message was sent using MassMessage. Was there an error? Report it!

Cites a la discussió (II)[modifica]

Continuant amb el comentari del Docosong: Per altra banda, en relació a la plantilla {{CD}}, no trobeu que seria més pràctic inserir-la a la pàgina de discussió? Quan es va proposar la idea em semblava fenomenal, però a la llarga veig que fa mal efecte a alguns articles antics que poc a poc anem revisant i millorem. Com has dit abans Unapersona, moltes cites de la pàgina de discussió mai es referenciaran perquè són errònies, apòcrifes, etc., i de fet, em sembla més pràctic esborrar-les que no pas conservar-les. Ja vam obrir aquest tema fa dos anys i m'agradaria conèixer la vostra opinió. Obrim un nou fil, si de cas. A reveure! --Docosong (discussió) 17:29, 28 juny 2014 (CEST)

La meva opinió és una mica confusa. Per una banda, crec que és correcte posar les cites a la discussió, perquè a vegades si que és cert que són de l'autor. Però per altre, pot ser que siguin frases que no es puguin verificar (O perque no hi han fonts, o perque no existeixen). El que dius, Docosong, de que la plantilla {{CD}} pot fer mal efecte, és veritat. Pero es el mateix que passa amb {{FR}}, {{CUC}}, {{esborrany}}, i totes les plantilles de manteniment. Potser, es podrien posar les plantilles a la discussió, pero que la categoria quedes a l'espai principal?--Unapersona (discussió) 12:03, 1 jul 2014 (CEST)
Podem esperar per després del Viquirepte, que és d'aqui a poc (quins nervis), i prendre una decisió en ferm. M'agrada la proposta que recomanes d'incloure la categoria {{CD}}, {{FR}}, {{CUC}}, {{esborrany}} quedessin ocultes a la pàgina principal. En parlem!--Docosong (discussió) 13:41, 17 jul 2014 (CEST)
Aquestes categories ja surten ocultes. A què us referiu? --Nknudsen (discussió) 16:34, 17 jul 2014 (CEST)
@Nknudsen: Ens referim a les plantilles (ens haurem expressat malament).--Unapersona (discussió) 20:56, 17 jul 2014 (CEST)

Viquiestris a Viquidites[modifica]

Hola a tots,

Com potser sabeu, a la Viquipèdia hi han unes eines anomenades Viquiestris que faciliten l'edició. La utilització en projectes germans ja era possible, però els botons que hi havien eren molt pocs i no valia la pena. Ara, després de parlar amb el coet, ja funcionen altres botons més útils com el de les plantilles de {{benvinguda}}, {{destrucció}} o les dels vots (aprovació/objecció). Per poder utilitzar-los, esciviu el [[Usuari:Unapersona/vector.js|aquest codi a Usuari:Nom d'usuari/vector.js. A reveure! --Unapersona (discussió) 11:48, 9 jul 2014 (CEST)

Ei, només felicitar-te per aquesta feina. Ho vaig provar fa unes setmanes però ja m'havia acostumat a fer-ho tot manual. La recomano per la gent que no vulgui complicar-se la vida amb l'edició d'articles :) A reveure! --Docosong (discussió) 13:36, 17 jul 2014 (CEST)

Un mes pel viquirepte![modifica]

Bé, de fet, una mica més d'un més. Però s'han de decidir algunes coses encara, i jo estaré uns dies fora, fins dilluns i després a partir del dimecres. Se m'acut això:

 • El dia del canvi de portada, el principi o al final del viquirepte? (suposo que al principi) Dono per descomptat que estem d'acord amb el format que té (tenint en compte que s'haura de canviar Portada/actualitat i potser la plantilla {{Frase destacada}}).
 • Suposo que la plantilla que ha fet el @Nknudsen: s'ha de posar a la discussió, com vaig afegir a la pàgina del viquirepte.
 • @Docosong: (no sé si Nknudsen, també) potser en podrieu dir alguna cosa pel Twitter de Viquidites, quan falti menys temps? Jo ja ho faré a la taverna de la Viquipèdia.
 • El tema dels premis (se n'encarrega Amical): quan pugui em poso en contacte amb l'Arnaugir.
 • El guardó (premi de participació) suposo que us sembla bé
 • El dia abans (o el mateix dia) es podria fer un MassMessage (o jo amb el bot) als que s'han apuntat a la llista de participans per recordar-los que el viquirepte comença? No sé si és necessari, però llanço la proposta...
 • També estaria bé que revisessiu les Bases i el sistema de puntuació del viquirepte, que vaig agafar la idea de viquitexts, pero potser hi han coses a polir.
 • Potser els apartats Com referenciar i Ets novell i no saps per on començar? sobre o s'haurien de posar a una subpàgina /ajuda.

Bé, de moment això. Quina emoció!!--Unapersona (discussió) 13:15, 18 jul 2014 (CEST)

Trobo que seria molt bona idea posar una subpàgina pels novells perquè embolica una mica tanta informació junta. Jo també volia proposar que les puntuacions les actualitzés un bot gràcies a la plantilla {{VR 10}} on hi ha dos paràmetres, un per l'usuari i l'altre pels punts que ha de sumar. Llavors, posant això el bot actualitza la pàgina. Què us sembla? --Nknudsen (discussió) 13:25, 18 jul 2014 (CEST)
Faig la pàgina /ajuda--Unapersona (discussió) 13:42, 18 jul 2014 (CEST)
Per punts (segons l'experiència de viquitexts i amical):
  • Pel premi d'Amical parla amb mi que jo ho gestionaré. (en parlem al xat) Per decidir que podria estar bé.
  • Cal enviar e-mail a la llista internacional de viquidites (sé que és morta, però s'ha de fer; ho parlem per xat).
  • No cal un bot per avisar als participants (tenim manetes i avisar 20 usuaris es fa més ràpid que fer un bot.
  • S'ha de fer el concurs el més simple possible. Jo no ho centraria aquesta primera edició en article a millorar, sinó a qualsevol cita que s'afegeixi en un article durant el temps de concurs. Perquè no ho faria a articles a millorar (potser podria tenir un plus), perquè el terme esborrany és molt relatiu. Per exemple, 30 cites de Jordi Pujol i Soley serien un esborrany donat el anys com a president, en canvi, potser 30 cites a David Fernàndez i Ramos (1 legislatura) seria un article extens. Jo faria que tota plantilla {{Cita}} afegida comptes, fet que permetria fer un recompte automàtic amb un bot, però potser és complicar la feina als novells.
  • És recomanable un llistat d'articles recomanats a fer.--KRLS (discussió) 13:47, 19 jul 2014 (CEST)
Cert, ja queda poc per la celebració de l'aniversari i del viquirepte, a veure si surt tot bé :)
 1. En relació al twitter cap problema, ja m'encarregaré de fer-ne difusió. Tot i que s'ha baixat la periodicitat, tenim seguidors molts fidels. @Unapersona: si vols tenir accés al compte, et puc passar les dades per correu personal, en parlem
 2. En relació a les bases del Viquirepte, estic d'acord amb en KRLS que potser ho hauríem puntuar segons la quantitat de cites referenciades aportades per cada participant, és a dir, que l'usuari es familiaritzi amb la plantilla {{Cita}} per nassos (es pot fer un bot que pugui comptar les plantilles {{Cita}} noves cada dia durant el viquirepte?). No obstant, si també trobo lògic que l'ús de la plantilla no hauria de ser obligatòria per nous usuaris que no saben com funciona el projecte, la referència hauria de ser condició indispensable per la puntuació. El meu exemple seria:
  1. 2 punts, per ús de la plantilla {{Cita}} + referència verificable i formatada (això últim és demanar massa :( )
  2. 1 punt per cada cita aportada sense utilitzar la plantilla {{Cita}} + referència verificable i formatada
  3. 0,5 punts per cada cita amb format plantilla {{Cita}} sense referència (o potser no caldria puntuar-la...)
 3. Crec que podem fer un llistat d'articles que cal millorar, de fet no m'obsessionaria molt en pujar el número d'articles, però podem fer una barreja entre articles a millorar i articles nous. Per exemple, autors catalans o polítics catalans, etc.
En parlem! :) --Docosong (discussió) 22:15, 19 jul 2014 (CEST)
@KRLS: quan ens trobem pel xat en parlem, pero no sé quan serà, perque tindré uns dies una mica mogudets. @Docosong: M'agrada el teu sistema de puntuació, ara m'estava imaginant a un novell participant al concurs intentant entendre tot el sistema de puntuació que proposava... al final acabava boig XD. Bé, bromes a part, és molt més senzill i clar, tot i que el 0,5 no ho faria... no té sentit donar punts per una cosa que estem intentant arreglar ;) Potser es podria donar un punt extra pel fet de crear un article amb el format correcte (plantilla tema, introducció...).--Unapersona (discussió) 13:33, 23 jul 2014 (CEST)
A mi m'està molt bé. La veritat és que així serà molt més fàcil. El bot seria bastant fàcil. Si ningú hi té cap objecció m'ofereixo per escriure'l (puc comptar amb la teva ajuda @KRLS:?). --Nknudsen (discussió) 19:24, 27 jul 2014 (CEST)
Amb l'Nknudsen hem estat parlant i hem pensat un altres sistema de puntuació:
* 2 punts per ús de la plantilla {{Cita}} + referència verificable i formatada
* 1 punt per cada cita amb format plantilla {{Cita}} sense referència
Així, s'elimina el segon punt del que proposava en @Docosong: i eliminem la pntuació de 0,5. El segon punt de la proposta anterior ens ha semblat una mica "inútil", perquè ara ningú posa cites sense la plantilla (Gràcies al formulari). En canvi, és més probable que algú faci servir la plantilla {{Cita}} sense referències.--Unapersona (discussió) 12:47, 29 jul 2014 (CEST)
Perfecte, doncs. S'aplica aquest criteri a les puntuacions del viquirepte. --Docosong (discussió) 12:58, 29 jul 2014 (CEST)
Ara canvio el bot --Nknudsen (discussió) 13:03, 29 jul 2014 (CEST)
Suposo que també s'ha de redactar de nou el sistema de puntuació, oi? Ara ho estava mirant i m'he fet un lio amb això dels esborranys... --Docosong (discussió) 13:12, 29 jul 2014 (CEST)
@Docosong: actualitzat actualitzat --Unapersona (discussió) 13:18, 29 jul 2014 (CEST)
Suposo que no m'hi vaig fixar massa en el seu moment, però veient el segon punt em fa por que ens esperi molta feina de manteniment. Ho dic si molta gent decideix posar moltes cites sense referències, per això convindrà explicar als participants que incloguin sempre les referències a la plantilla. Aquest fet millora la qualitat del projecte :) --Docosong (discussió) 11:22, 31 jul 2014 (CEST)
Voldria puntualitzar que per exemple l'edició de Marc Aureli que ha fet en Docosong el bot ha comptat 4 punts, però en realitat is que tenien referència, però a dalt de tot. Amb això no hi puc fer res. Què en penseu? --Nknudsen (discussió) 13:29, 29 jul 2014 (CEST)
Doncs que tenim un problema XD No pots fer que el bot compti les cites que estan en un apartat amb un ref fora de plantilla com a referenciades? És a dir, que si hi ha {{Cita}} i a sobre hi ha {{ref-llibre}}, per exemple, pero dins el mateix apartat, compti la {{Cita}} com a referenciada. No sé si m'explico...--Unapersona (discussió) 13:35, 29 jul 2014 (CEST)
@Nknudsen:, @Unapersona:. En aquest aspecte no hauria problema, és un opció més aviat estilística que no pas de contingut. Personalment utilitzo la referència del llibre per no sobrecarregar l'apartat de referències. Però podem escollir no fer pas aquesta opció, durant el viquirepte, ja més endavant amb els usuaris més familiaritzats podem ensenyar-los com millorar l'estil de l'article. Sempre és millor que la gent s'acostumi a referenciar les cites encara que sigui vint-i-quatre mil vegades! --Docosong (discussió) 13:45, 29 jul 2014 (CEST)
Estic amb en Nknudsen. No hi ha cap forma trivial per fer-ho; i fer-ho com comentes una persona crearia falsos positius. Seguim la política KISS i faria com comenta en Docosong que durant el Viquirepte no s'uses aquesta manera de referenciar.--KRLS (discussió) 21:25, 29 jul 2014 (CEST)

Anunci a la Taverna de Viquipèdia[modifica]

Abans de res, m'agradaria consensuar el contingut de l'anunci del Viquirepte a la Viquipèdia:

El proper 23 d'agost Viquidites celebrà el seu 10è aniversari i, per aquest motiu, la comunitat de Viquidites ha organitzat un Viquirepte, amb el suport d'Amical Wikimedia, obert a tots els usuaris registrats. Podeu participar afegint noves cites (preferiblement referenciades) als articles que tenim o, si us aventureu, creant un nou article de cites. Per exemple, coneixeu alguna cita d'algun personatge il·lustre català que no tenim a Viquidites? o coneixeu alguna dita popular de la vostra població? Doncs us animem a participar-hi! Trobareu les bases del concurs a la pàgina del Viquirepte 10è aniversari.

Què en penseu? --Docosong (discussió) 14:13, 4 ago 2014 (CEST)

Jo treuria les últimes dues línies de preguntes i ho substituiria per alguna altra informació (premis, puntuació). I em sembla que es diu Amical Viquimèdia, no Amical Wikimedia XD--Unapersona (discussió) 22:06, 10 ago 2014 (CEST)
@Docosong: que et sembla: El proper 23 d'agost Viquidites celebrà el seu 10è aniversari i, per aquest motiu, la comunitat de Viquidites ha organitzat un Viquirepte, amb el suport d'Amical Viquimèdia, obert a tots els usuaris registrats. Podeu participar afegint noves cites (preferiblement referenciades) als articles que tenim o, si us aventureu, creant un nou article de cites. Els premis són un val de 50€ d'Amazon, el llibre Tots els refranys catalans i una tassa amb el nom de l'usuari que guanyi el sorteig. Tots els premis són financiats per Amical Viquimèdia. Trobareu les bases del concurs a la pàgina del Viquirepte 10è aniversari. Us animem a participar-hi!--Unapersona (discussió) 16:02, 11 ago 2014 (CEST)
Perfecte! Doncs ja es pot penjar a la Taverna de Viquipèdia i al twitter. Si vols fer els honors @Unapersona:, ja que tu i el Nknudsen sou l'ànima del concurs ;) Ja m'encarregaré de fer-ne promoció a twitter. --Docosong (discussió) 17:15, 11 ago 2014 (CEST)
@Docosong: Faré l'esforç... XD--Unapersona (discussió) 17:16, 11 ago 2014 (CEST)

Wikiquote Wikimania[modifica]

Acabo d'assistir a una ponència de Wikiquote sobre el seu possible futur. En general, la proposta em sembla molt molt verda. Però no em sembla una mala idea total. La idea seria crear una mena de fork de Wikidata anomenat Wikibase. I que es convertís en un wikiquote multilinngüe on les cites fosin item i permetes les traduccions d'aquestes. Llavors es farien els articles fent crides a la base de dades {{#quote}}

Que en penseu?--KRLS (discussió) 16:03, 8 ago 2014 (CEST)

És a dir, una wikidata de cites. La idea sembla bona almenys per les cites de persones o històriques però no ho acabo de veure del tot clar amb les dites populars, ja que algunes no les podem traduir sinó trobar el seu equivalent en altres idiomes. Per altra banda, veig el projecte viable sempre i quan hi hagi un criteri determinat de col·lecció de cites (qué és considera una cita: font primària, secundària, etc), però en canvi, que farem els que ens encanta trobar cites desconegudes.... :) --Docosong (discussió) 23:06, 8 ago 2014 (CEST)
És bona idea, pero com en Docosong, crec que hi haurien problemes amb les dites populars.--Unapersona (discussió) 16:04, 11 ago 2014 (CEST)
Doncs jo ho trobo bastant bona idea. Només que, sent bastant novell en això, el viccionari ja funciona d'una manera similar i no sembla massa més productiu. (corregiu-me si m'equivoco). En canvi seria brillant per les cites originals, però. --Nknudsen (discussió) 17:31, 12 ago 2014 (CEST)

Nova Portada[modifica]

@Unapersona, Nknudsen: com tenim la portada? He fet algun últim retoc a busca i remena a dalt a la esquerra. Jo crec que ja es podria posar. Hi ha algun motiu per esperar a incorporar-la?--Gerardduenas (discussió) 12:50, 13 ago 2014 (CEST)

Hola, a banda de donar-vos les gràcies de l'esforç que heu fet per redissenyar la portada, només us comentar-vos que trobo a faltar algun enllaç senzill per iniciar un article nou. L'exemple és com ho fa la Viquipèdia: Ajuda:Llanceu-vos-hi!. Què us en sembla? No sé si cal afegir alguna icona més o substituir-ho a l'enllaç on posa "tothom pot editar!". Ja direu --Docosong (discussió) 14:03, 13 ago 2014 (CEST)
@Docosong: jo esperava que les inputbox estiguessin preparades pels diferents tipus d'articles, però veig que no es fan soles ;) Podem modificar una mica la que tenim, reanomenar-la com a Viquidites:Plantilles/general i afegir-la. El problema és que no és gaire estètic... en tot cas, la pàgina de llanceu-vos-hi està bé, i diria que no la tenim. La creo i ho afegeixo (ja veurem com). @Gerardduenas: la portada la canviarem el 23 d'agost, dia d'inici del viquirepte i aniversari de viquidites.--Unapersona (discussió) 17:09, 13 ago 2014 (CEST)
Corregeixo, si que la tenim, copiada de la Viquipèdia. :)--Unapersona (discussió) 17:12, 13 ago 2014 (CEST)
@Unapersona, Nknudsen, Gerardduenas: Fem una cosa. M'hi llençaré a fer les inputbox a veure si puc. Si no recordo malament, vam quedar en fer una d'autors, temes, pel·lícules i obres literàries, oi? Un cop estiguin fetes es poden inserir temporalment dins de Viquidites:Viquirepte 10è aniversari i més endavant es poden inserir on ho cregueu convenient. Fins ara --Docosong (discussió) 18:02, 13 ago 2014 (CEST)
Jo per aci, de nou, ja he creat les inputbox pels diferents tipus d'articles que tenim de moment. Feu-li una ullada a veure que us en sembla, i si us sembla bé les afegim a la pàgina del Viquidites:Viquirepte 10è aniversari. Ja només ens quedaria fer una plantilla pels articles en general: Viquidites:Plantilles/general. En parlem --Docosong (discussió) 19:04, 13 ago 2014 (CEST)
Persona


Tema


Obra literària


Pel·lícula


Molt bé les inputbox! Jo ho deia per què em pensava que era més difícil XD Només que les categories posa 'category:' en comptes de 'categoria:'. Ho afegeixo al viquirepte i miro si ho puc fer a la portada nova.

Letter petitioning WMF to reverse recent decisions[modifica]

The Wikimedia Foundation recently created a new feature, "superprotect" status. The purpose is to prevent pages from being edited by elected administrators -- but permitting WMF staff to edit them. It has been put to use in only one case: to protect the deployment of the Media Viewer software on German Wikipedia, in defiance of a clear decision of that community to disable the feature by default, unless users decide to enable it.

If you oppose these actions, please add your name to this letter. If you know non-Wikimedians who support our vision for the free sharing of knowledge, and would like to add their names to the list, please ask them to sign an identical version of the letter on change.org.

-- JurgenNL (talk) 19:35, 21 ago 2014 (CEST)

Process ideas for software development[modifica]

’’My apologies for writing in English.’’

Hello,

I am notifying you that a brainstorming session has been started on Meta to help the Wikimedia Foundation increase and better affect community participation in software development across all wiki projects. Basically, how can you be more involved in helping to create features on Wikimedia projects? We are inviting all interested users to voice their ideas on how communities can be more involved and informed in the product development process at the Wikimedia Foundation. It would be very appreciated if you could translate this message to help inform your local communities as well.

I and the rest of my team welcome you to participate. We hope to see you on Meta.

Kind regards, -- Rdicerb (WMF) talk 00:15, 22 ago 2014 (CEST)

--This message was sent using MassMessage. Was there an error? Report it!

Marques de bot[modifica]

Desde l'equip tècnic de caviqui ens veiem que força gent demana fer algun script per engegar-lo automàticament desde wmlabs. per això demanaria tenir dos bots: el primer seia un bot de proves que anar provant els scripts que ens arriben sense que es tingui en compte les falles que pugui tenir (anirem en compte en només fer proves mínimament consolidades) i un altre bot que faria la feina oficial, quan l'script està prou provat i funciona sense contratemps.

La tasca més immediata és actualitzar les puntuacions del viquirepte, pel que és força urgent. l'script està provat i seria pel bot funcional.

les proves les podeu veure aquí Usuari:Anskar/proves

Els noms proposats són: BotIFarra pel bot de proves TromBot pel funcional.

Ara mateix les edicions les està fent el BotReversor, cosa que no és gaire adient. Salut --Anskar (discussió) 13:08, 22 ago 2014 (CEST)

 • A favor Aprovació De pas, potser estaria bé demanar-ho pel BotReversor? --Unapersona (discussió) 16:08, 22 ago 2014 (CEST)
El bot reversor no té marca de bot per que es consulti als canvios recents possibles reversions de falsos positius --Anskar (discussió) 18:37, 22 ago 2014 (CEST)
 • A favor Aprovació Qualsevol millora és bona :) --Docosong (discussió) 21:59, 22 ago 2014 (CEST)
Doneu-li la marca ja, abans que segueixi inundant els canvis recents.--KRLS (discussió) 03:50, 24 ago 2014 (CEST)

Fet Fet! TromBot ja no inunda els canvis recents ;) el comentari anterior sense signarés fet per 'Anskar (discussió • contribucions) 14:40, 28 ago 2014 (CEST).

Puntuacions del viquirepte[modifica]

Em trobo que Viquidites:Viquirepte 10è aniversari#Sistema_de_puntuació comenta una cosa i el bot ho comptabilitza d'una altra: el bot compta 1 punt per afegir la plantilla {{Cita}} i un punt per <ref>...</ref> o <ref name=""/> Canvio el que iu a la plana? (m'ha costat bastant trobar l'error que hi havia en l'script).

Una altra cosa: Si es treu qualsevol d'aquests elements es resta un punt, pel que certes tasques de manteniment el que fan és restar punts 8$. intentaré afinar aquest aspecte, si ho creieu adient. --Anskar (discussió) 12:17, 25 ago 2014 (CEST)

A veure, crec que en principi és el mateix: 1 punt per l'ús de la plantilla {{Cita}} + 1 de la referència adient = 2 punts; i només 1 punt per l'ús de la plantilla {{tl|Cita}. El que pots fer és matisar com funciona el bot de puntuació en l'apartat Sistema de puntuació. Però també compta 1 punt si modifiques les referències, oi? Si fos així, es pot afegir una nou apartat, sense problemes
Pel que fa a les edicions de manteniment, estigues tranquil. Ves fent, el més adient és que sumi 1 punt per cada modificació que es faci a l'article, a la plantilla {{Cita}} o a la referència, sense restar punts a altres editors. Gràcies per la teva gran feina! :) --Docosong (discussió) 12:42, 25 ago 2014 (CEST)

Nou recompte d'articles?[modifica]

Algú sap per quin motiu tenim 2169 articles de cop i volta?! Ja vam tenir un modificació del recompte dels articles Viquidites a principis de juny, però ara ho trobo excessiu... De debò tenim més de 2000 articles? No m'agradaria que d'aci a un temps ho modifiquessin de nou a la baixa :( --Docosong (discussió) 15:04, 30 ago 2014 (CEST)

Grants to improve your project[modifica]

Apologies for English. Please help translate this message.

Greetings! The Individual Engagement Grants program is accepting proposals for funding new experiments from September 1st to 30th. Your idea could improve Wikimedia projects with a new tool or gadget, a better process to support community-building on your wiki, research on an important issue, or something else we haven't thought of yet. Whether you need $200 or $30,000 USD, Individual Engagement Grants can cover your own project development time in addition to hiring others to help you.

Resum Viquirepte 10è aniversari[modifica]

@Unapersona:,@Nknudsen:,@KRLS:,@Kippelboy:,@Sknudsen:,@Davidpar:,@Coentor:,@ESM:,@Anskar:,@VityUvieu:,@Adriaesc:,@Gerardduenas:,@QuimGil:, @Arnaugir: Donar-vos les gràcies per haver participat en el Viquirepte 10è aniversari i haver fet una mica més gran aquest projecte. En poc més de 15 dies, hem incrementat la xifra oficial en més de 100 articles i millorat molts esborranys. No hi ha res com celebrar un 10è aniversari amb tanta participació!

Personalment agrair a Unapersona per proposar la idea del Viquirepte a principis de l'any i participar en la seva organització, en Nknudsen per donar-hi suport tècnic i participar-hi activament, en KRLS i en Kippelboy per donar-hi suport, a Amical Wikimedia per l'aportació dels premis, i n'Anskar per la seva feina d'edició del bot comptador d'edicions. Podem dir que ens ha sortit un concurs molt bo i ens hem de sentir molt orgullosos! :) Gràcies un cop més, a reveure! --Docosong (discussió) 13:46, 14 set 2014 (CEST)