Viquidites:La taverna

De Viquidites
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Nuvola apps kteatime.pngTaverna de ViquiditesNuvola apps kteatime.png

La Taverna de Viquidites
Drecera:
VD:LT
VQ:LT
Nuvola apps kteatime.png
Taverna de ...
Commons-logo.svg
... Commons
Wiktionary-logo-en.png
... Viccionari
Wikiquote-logo.svg
... Viquidites
Wikibooks-logo.svg
... Viquillibres
Wikinews-logo.png
... Viquinotícies
Wikipedia-logo.png
... Viquipèdia
Wikisource-logo.png
... Viquitexts
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual del projecte, així com un espai per a distreure'ns i crear-hi un ambient agradable. Ací parlem sobre afers que concerneixen a tothom, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre un article o un usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades (clicant en "modifica" al costat dret del títol de cadascuna de les converses).

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el codi --~~~~. Podeu signar també pitjant el botó de signatura (Vector toolbar signature button.png) de la barra d'edició de la pàgina "modifica". Per a converses inactives o antigues de la Taverna, consulteu l'Arxiu de la Taverna, des del qual podeu tornar a portar-lo ací si voleu reprendre'n cap. Sobre qüestions específiques del funcionament de la Taverna aneu a la seua respectiva pàgina de discussió. Per a més consells per a participar-hi, llegiu Viquidites:Com participar a la Taverna.
Arxiu de la Taverna
2005  · 2006  · 2007  · 2008-09  · 2010-11  · 2012  · 2013  · 2014  · 2015  · 2016  · 2017
Inicieu un nou tema de conversa
Recordeu signar els vostres comentaris amb el codi --~~~~

Pàgines de dies[modifica el codi]

Bona vesprada, abans de tot us poso els fils anteriors per seguir el debat:

I també la discussió de la pàgina 4 de juliol:

Bon dia noi @Xavier Dengra:, què et sembla l'estructura de la pàgina? He copiat l'estructura semblant a la Viquipèdia. Ja em diràs. Espero que haguessis arribat bé! --Docosong (discussió) 17:10, 28 nov 2016 (CET)
@Docosong: Bones! Gràcies per posar en pràctica la proposta. M'agrada com queda! Hi he fet uns retocs; any i autor en negreta i eliminant l'autoria de la citació. Com ho veus? Per cert, les festes majors crec que és millor no encabir-les perquè van per setmanes i no sempre coincideixen amb el dia. Salut! --Xavier Dengra (MISSATGES) 22:28, 29 nov 2016 (CET)

Necessitaríem saber l'opinió de les editores habituals @Yeza, 19Tarrestnom65, ESM: per saber com estructuraríeu aquesta mena d'articles. Seguiríeu el patró semblant a la Viquipèdia? Faríeu servir cap altre? A veure si podem arribar a un consens :) Per altra banda, @Xavier Dengra:, no entenc això que dius de les festes major. El santoral i la festa major dels pobles normalment coincideix. Ex.: Tarragona - Santa Tecla - 23 de setembre --Docosong (discussió) 18:32, 30 nov 2016 (CET)

Si coincideix amb una festivitat del santoral, endavant a crear una secció Dite populars amb subapartat Santoral (tot i que s'hauria de tenir en compte no només el cristià tradicional sinó ortodox i d'altres, podria haver sants amb més d'un dia segons la vessant religiosa). Pel que fa a les festes majors, doncs crear un altre subapartat Festes majors dins el de Dites populars amb el nom del municipi i una de les seves dites més destacades. Si n'hi hagués cap amb moltes frases fetes, també podria aparèixer una secció Frases fetes > Festes majors on n'aparegui alguna. El problema és que moltes més poblacions de les que sembla tenen una festa major que se celebra "la tercera setmana de...", el "primer diumenge de..." o pel Corpus com passa a Cornellà, que és X dies després de Pasqua. Ho anem comentant! --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:04, 1 des 2016 (CET)
L'únic problema que veig és l'origen de les dites, ja que la majoria són de procedència catòlica tradicional, i no crec que trobem molts refranys de sants de la vessant ortodoxa. Per altra banda, ara entenc el que vols dir de les setmanes i la festa major, crec que hauríem de començar per aquelles festes inamovibles: santa eulàlia i Mare de Dèu de la Merce a Barcelona, Santa Tecla a Tarragona, Sant Feliu a Girona, etc. Més endavant, ja miraríem com solucionar el tema per altres pobles --Docosong (discussió) 18:43, 2 des 2016 (CET)
@Docosong: tens raó en això de la procedència. Només he trobat que tinc el cas de Sant Josep, que se celebra dos dies. Volia proposar que en casos com el de 13 de desembre, per a citacions que no corresponguin a cap esdeveniment concret, posem com a subsecció Pronunciades aquest dia. I en comptes d'Esdeveniments, Efemèrides (mot més precís segons el DIEC). També resulta més senzill escriure a inici de línia ;1923 — [[Antoni Tàpies i Puig]] que '''1923 — [[Antoni Tàpies i Puig]]'''; de la darrera manera en alguns mòbils es solapen línies. Seguim! --Xavier Dengra (MISSATGES) 13:19, 3 des 2016 (CET)
@Xavier Dengra: La paraula Efemèrides em convenç, però per l'altre banda, pronunciades aquest dia no m'acaba de fer el pes. Alguna paraula adient més precisa? Per exemple, alguna que se li acudeixi a na @Yeza:. El cas de la línia ;1923 — [[Antoni Tàpies i Puig]] ho veig correcte. --Docosong (discussió) 19:31, 6 des 2016 (CET)
Molt breu/ràpid tinc una connexió molt dolenta avui. Estic d'acord en tot el que haveu anat consensuant; respecte a la frase en concret pronunciades aquest dia, poder la trauria i no posaria res per aquesta mena de citacions, al estar sota del nivell «citacions» directament crec que ja va implícit, no cal subsecció--Yeza (discussió) 20:41, 6 des 2016 (CET)

Plantilla Guió[modifica el codi]

Hola @Xavier Dengra:, veig que obrim un nou front amb les sèries de televisió i pel·lícules. Fa temps que necessitem una plantilla molt intuïtiva i fàcil de fer servir amb l'editor visual (pel meu gust, recomano seguir la mateixa estructura de les pàgines La Reina o Rush (pel·lícula), per exemple).

Però, per altra banda, cal definir el criteri de verificabilitat per aquests casos. Trobo que resulta complicat i poc productiu demanar referències pels diàlegs de pel·lícules o sèries. Cal acceptar la versió doblada al català o fem la traducció nosaltres mateixos? Creieu necessari mostrar la frase en versió original? Només vull plantejar el debat per establir una pauta consensuada. Ara amb la Quinzena de la Qualitat 2016, es pot migrar alguns articles de pel·lícules però trobo que la majoria no són susceptibles de tenir pàgina (encara...) --Docosong (discussió) 20:13, 9 des 2016 (CET)

@Docosong: Certament, un tema molt complicat. Una opció que a priori podria semblar lògica seria que com van comentar amb els equivalents de dites estrangeres, aquí només haurien de tenir cabuda els guions de sèries/pel·lícules en català o doblades al català. Però el que passa és que amb les citacions sí que estem permetent les traduccions lliures... I no deu ser gens fàcil trobar la font original de guions televisius/filmogràfics en català, per la qual cosa impedir les traduccions lliures és frenar el progrés del projecte. I una de les bases del wiki és el be bold.
Diria que el que estem fent ara és posar l'original en qualsevol cas, però sobretot si la citació és traduïda lliurement (en els casos en què es recopila en català no arriba a ser imprescindible). Podríem establir el mateix aquí: traducció lliure amb imperatiu de l'original per evitar males intepretacions. --Xavier Dengra (MISSATGES) 20:31, 9 des 2016 (CET)

Acabat un viquirepte, comencem un altre?[modifica el codi]

Bona dia! Acabat un Viquirepte amb un notable èxit, gràcies a na Yeza, 19Tarrestnom65, Davidpar. Us proposo començar un altre centrat en el cinema: actors, pel·lícules, aspectes tècnics, ja que aquest mes està ple de cerimònies de premis de cinema: Gaudí, Goya, Oscar (26 de febrer). @Xavier Dengra: Com ho veuries? Es pot dissenyar en una setmana? M'encarrego de la proposta de pàgines (actors, directors, pel·lícules) i les pautes i fonts d'informació. --Docosong (discussió) 11:31, 4 feb 2017 (CET)

A favor! Bona idea. Pel #QQ16 vaig trobar moltes citacions dins articles de pel·lícules a la viquipèdia; es podria també lligar d'alguna manera? (portar-les i fer l'article corresponent) O potser ja és massa embolicat i que quedi pel #QQ17? --Yeza (discussió) 13:02, 4 feb 2017 (CET)
@Yeza, Xavier Dengra: Aquesta és la idea, a la Viquipèdia hi ha molts articles de pel·lícules que contenen citacions. Em vaig fixar que sempre apareixia una referència a un llibre: Les 500 millors pel·lícules de la història del cinema. L'he pogut aconseguir i pot servir per començar unes quantes de pel·lícules amb una referència fiable (d'imdb no m'acabo de refiar), llàstima que nomès hi hagi una citació per pel·lícula. Per això, aprofitant que el febrer és un mes de premis de cinema i aprovechando que el Pisuerga pasa por Valladolid, podem ampliar les pàgines de pel·lícules, actors/actrius, directors, etc. --Docosong (discussió) 13:13, 4 feb 2017 (CET)
Em sembla bé, però no sé si podré participar, febrer i març són mesos complicats per a mi, tenim altres activitats i molt poc de temps per editar en qualsevol projecte. de tota manera intentaré participar,encara que siga molt poc. Ànim, lamente no poder tirar una mà. Una salutació.19Tarrestnom65 (discussió) 20:01, 4 feb 2017 (CET)
No tinc clar si és bo encadenar concursos o reptes amb tanta assiduitat. Al cap i a la fi som una comunitat petita i tampoc ens hem de cremar. Sí que coincideixo que del món del cinema hi ha molta feina a fer, però precisament la 6a Viquisetmana del Cinema de la Viquipèdia acaba avui... Estic d'acord amb un viquiprojecte a llarg termini que llisti les entrades prioritàries i anar fent-les xino-xano (però no amb un format de concurs de pocs dies) o solapar-ho amb la viquisetmana de cara al curs vinent. --Xavier Dengra (MISSATGES) 22:26, 4 feb 2017 (CET)
Més o menys tens raó, la qüestió no es cremar-se gaire. Trobo adient solapar-ho amb altres viquiprojectes temàtics de curta durada. De fet, aquestes viquisetmanes han de ser també una oportunitat per donar a conèixer als editors/lectors de la Viquipèdia. Nosaltres hem de centrar els esforços en els nostres viquireptes. --Docosong (discussió) 13:45, 5 feb 2017 (CET)
Doncs es pot plantejar com viquiprojecte aprofitant l'empenta d'en Docosong: pàgines, fonts, etc. (ahir vaig fullejar una mica el llibre uns minuts i està molt bé, tot el demès que vaig trobar era en anglès o francès, però amb més temps segur que n'hi ha més). També servirà com a base per un futur viquirepte (i per la #QQ17!): Tot s'aprofita que deia en Calders. Respecte a Imdb és una base de dades auto-publicada; font fiable no ho és (o no ho hauria de ser, només per algunes excepcions, però és una altre «història»). --Yeza (discussió) 14:28, 5 feb 2017 (CET)
A veure que us sembla l'actualizació de la plantilla {{Pel·lícula}}: Midnight in Paris, Senna (documental). Gràcies per l'aclariment sobre Imdb Yeza --Docosong (discussió) 14:53, 5 feb 2017 (CET)
Com vulgueu! El podré tenir muntat per la setmana vinent. @Docosong: m'agrada el canvi a {{pel·lícula}}, però llavors obrim la veda amb la resta de plantilles, sobretot {{persona}} i {{municipi}}. Fins a quin punt omplir-les? Cal tenir duplicada la informació de la Viquipèdia? Quin hauria de ser el límit de dades entre una infotaula nostra i una de la Viquipèdia perquè a primera vista no semblem un d'aquests wikis plagiats? --Xavier Dengra (MISSATGES) 14:30, 6 feb 2017 (CET)
@Xavier Dengra: Ja em sembla bé si podem concentrar esforços en altres viquiprojectes com el cas de la dona, per exemple, podem continuar-lo el 8 de març. El que si trobo necessari és lligar alguns projectes de la Viquipèdia amb els projectes germans, de fet, d'aquí surten molts dels nostres usuaris potencials.
Per altra banda, quan vaig editar la plantilla {{pel·lícula}} ja em vaig plantejar aquesta discussió. Partint de la base que Viquidites no és una enciclopèdia, cal limitar els camps a mostrar a la plantilla informativa. No obstant, la plantilla està de forma experimental i no m'acaba de convèncer com queda en format mòbil (massa contingut). Podem debatre i valorar quins camps mostrar en les plantilles {{Persona}}, {{tema}}, etc. Per tenir una idea, la introducció de la pàgina i el contingut de la plantilla haurien de ser semblants. Exemple
Joan Capri (Barcelona, 10 de juliol de 1917 — Barcelona, 4 de febrer de 2000), pseudònim de Joan Camprubí i Alemany, fou un actor, humorista i monologuista català.
Plantilla informativa amb camps de nom, imatge, enllaços a altres projectes; però també amb data i lloc de naixement, mort, ocupació?
També es pot agafar com a referència les plantilles de la wikiquote castellana: es:Plantilla:Ficha de autor, es:Plantilla:Ficha de obra literaria o es:Plantilla:Ficha de película. Continuem parlant. --Docosong (discussió) 16:15, 6 feb 2017 (CET)
@Yeza, Davidpar, Docosong, 19Tarrestnom65: @ESM, Nknudsen, Unapersona: Què preferiu, doncs? Cinema o segona ronda de Viquidones? I obrim un repte per la propera setmana :) Pel que fa al volum d'informació de les infotaules, crec que és prou important com per debatre-ho a banda en una presa de decisions. --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:54, 7 feb 2017 (CET)
@Xavier Dengra: Jo vaig molt a batzegades i com que pràcticament no vaig poder participar a la QQ ara m'ha donat distreure'm netejant esborranys de dones. Entenc que potser cal variar una mica la temàtica dels reptes/projectes i la idea del cine no està malament, però jo sóc més d'anar fent i en aquest cas penso força com en Xavier. Aportaré el que pougui! --ESM (discussió) 08:22, 7 feb 2017 (CET)
En relació als viquireptes, em sembla que ho haurem de parlar els administradors @Xavier Dengra: per valorar que podem fer. --Docosong (discussió) 22:38, 8 feb 2017 (CET)
Jo em monto viquireptes clandestins (inesperats, casuals, improvisats..). De començar amb «pàgines demanades» he acabat amb Sartre, i encara li falta... No passa res, no? Esteu convidats :P. També està el viquirepte-amb-paciència dels municipis de Castelló, «beca codina» anar bolcant, etc. I per cert, gràcies per les ajudes clandestines! :) --Yeza (discussió) 22:02, 28 feb 2017 (CET) i els actors, pelis. Dones africanes, hi ha un ara a la viquipèdia i buscant info, alhora surten cosetes per poder fer algun article aquí....
@Yeza: I tant! Jo estic entretingut bolcant la Beca Codina i tinc per mig mes com a mínim... Així de pas aprenc paremiologia del meu territori! De dones africanes també he pensat en fer alguna coseta si tinc prou temps. Qualsevol cosa seguim en contacte! --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:54, 28 feb 2017 (CET)
Ostres, les dones africanes es difícil, costa trobar info (i que no sigui de pagament a hemeroteques dels seus països, etc, ...). Vaig a fer-nos spam al «16 African Women Translate-a-thon» a Meta :P. --Yeza (discussió) 10:16, 8 març 2017 (CET)

Pel·lícules i IMDb[modifica el codi]

mmmm, jo estava callada perquè me'n vaig de nou del tema però, com fem per referenciar pel·lícules en general? De debò, quin mal de cap :/... IMBd no és font fiable (qualsevol de nosaltres pot escriure allà, ho vaig provar i tot fa temps quan tenien els debats a l'anglesa i sí, es publica i ja està -encara que m'ho hagués inventat? A saber...-). Miro a les quotes anglesa, alemanya, ..., i no referencien.
Trainspotting per exemple, tots sabem que el que hi ha a la viquipèdia és el que inicia la peli però, com ho fem?
Altres temes relacionats amb el cinema cap problema, suposo; i sobre fer un repte, com veieu-decidim-fem-volgueu-etc :) però sí estic d'acord amb la ESM en variar temàtica una miquetona, no? --Yeza (discussió) 22:03, 8 feb 2017 (CET)
@Yeza: En aquest cas, ens hauríem de regir pel criteri de bona fe (que copiaré a Viquidites). És poc pràctic citar cada frase d'una pel·lícula si no tenim llibres/guions de pel·lícula. És a dir, es dona el mateix cas que en els llibres i la solució és la mateixa: sempre oferir la frase traduïda en català oficialment que no pas traduir-la lliurement. El problema és que n'hi ha poques i sempre traduïdes pel mateix canal, i en alguns casos DVD amb versió catalana, però alguna cosa es pot fer. Per exemple fins al 12 de febrer podeu aprofitar que teniu Million dollar baby en català a TV3 (http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/pellicula/million-dollar-baby/video/5640854/).
Ummm, merci! :) Relacionat en part: mirem si interessa (val la pena) importar Plantilla:Cite_video, no només per pel·lícules,..., per altres articles de persones on posem fragments de veu d'entrevistes de programes de televisió, etc. --Yeza (discussió) 23:28, 8 feb 2017 (CET)
@Docosong, Yeza: D'acord en no considerar segons quines parts d'iMBD com a fiables (algunes tenen consell editorial i altres no). Però crec que ens estem liant amb el tema de referenciar les citacions de les pel·lícules. Jo penso que la font és la pròpia pel·lícula, no? Vull dir, quan citem un llibre, fem servir el mateix llibre com a bibliografia, per la qual cosa penso que si estem transcrivint citacions d'un film o sèrie, hauríem de citar la cinta (en anglès si posem original i/o fem una traducció lliure, o en català si posem directament la traducció perquè és la que s'ha fet servir). Què creieu? Mil gràcies per treure el tema Yeza, jo precisament prefereixo no fer entrades de pel·lícules perquè no sé com afrontar-les... :S --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:38, 12 feb 2017 (CET)
@Xavier Dengra, Yeza: Exacte! La base és la mateixa que els llibres. En aquest cas, el tema de verifabilitat i de referències és més flexible. Per exemple, tenim una cas força curiós de la sèrie d'anime Utena fet per un seguidor fidel. Va fer un buidat total de la sèrie en català. Si no ets fan de la sèrie és difícil contrastar-ho, però, tot i així, després d'unes quantes indicacions, va editar-ho força bé. Si que trobo que hem d'evitar la llargada infinita de determinades pàgines. Una sèrie es pot subdividir en temporades, o en el cas dels llibres, per capítols. Per últim, no trobo necessari afegir-hi la frase en idioma original, resulta poc pràctic en els diàlegs llargs i recordeu que en molts casos ja està disponible en la wikiquote pertinent. Per acabar, a llarg termini, haurem de plantejar alguna plantilla per les pàgines de pel·lícula, com {{diàleg}} o alguna cosa semblant, no trobeu? --Docosong (discussió) 18:00, 12 feb 2017 (CET)
Siiii!!!! Entre els dos m'ho haveu aclarit del tot, mil gràcies @Docosong, Xavier Dengra:!!!! :). Jo també estava travada amb aquest tema, no sabia com fer-ho.
I anar pensant la plantilla també d'acord, a més a més per alguns llibres també seria útil!--Yeza (discussió) 20:07, 12 feb 2017 (CET)
M'he llançat i he fet Del revés, però se m'ha fet estrany no posar una plantilla on s'indiqui que la font feta servir era la mateixa pel·lícula. Jo potser faria una plantilla per les referències. Una altra cosa, l'altre dia vaig mirar de fer articles de grups de música. En aquests casos, citaríeu cadascuna de les cançons o aplicaríeu el mateix que en el cas de les pel·lícules? --Townie (discussió) 21:29, 13 feb 2017 (CET)
He afegit la referència pertinent del DVD a la pàgina Del revés. Normalment es poden trobar als catàlegs de biblioteques. D'aquesta forma, la pàgina compleix la política d'admissibilitat i verificabilitat. Sempre és recomanable consultar la font original per veure com ho han traduït oficialment. En el cas dels grups de música, veig que es poden donar diversos casos, semblant a la relació autors/llibres:
 1. Si la pàgina conté lletres de les seves cançons o altres citacions, s'ha de referenciar cadascuna de les citacions: David Bowie
 2. Si la pàgina conté moltes lletres d'un mateix disc, és recomanable crear, a més, una pàgina nova amb el títol dels disc. En aquest cas, només serviria la referència/bibliografia és el mateix disc.
--Docosong (discussió) 22:40, 13 feb 2017 (CET)
D'acord amb en Docosong. Pel que fa a la plantilla {{diàleg}}, jo en vaig crear una {{guió}} fa un temps però que vaig deixar a mitges perquè no sabia gaire com continuar. Estaria bé fer-la progressar; si volem la anem debatent a llur discussió. --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:07, 13 feb 2017 (CET)

Proverbis africans[modifica el codi]

Jugant al trivial de dones africanes amb la Yeza he trobat el següent web: http://www.afriprov.org/resources/proverb-of-the-month.html Abans teníem una pàgina de proverbis africans però el vam esborrar, el meu dubte és ubicar aquesta proverbis a dites africanes o a Àfrica amb un epígraf de proverbis (la majoria són d'autoria desconeguda). Bé ja em direu que penseu que hem de fer amb els aforismes o proverbis, ja que són una mica diferents a les dites. --Docosong (discussió) 20:48, 14 març 2017 (CET)

La pàgina esborrada, per algun motiu concret?
Dins Àfrica i, potser, fer un AP (són uns quants!) a l'estil d'aquest; no deixen de ser dites populars, no? També indiquen el país, quan tinguin articles... Bah, ja tinc clar fa dies que he perdut aquesta partida de Trivial :P; quina troballa més xula! :) --Yeza (discussió) 05:35, 15 març 2017 (CET)
Bé, m'estic orientant una mica segons el que ja havíeu parlat a la plantilla Dites populars, la restauració (merci!). Si cal trobar una solució, és una mica esperpèntic-barreja rara (dit amb confi ;)) la plantilla amb idiomes de continents i països tot junt, articles, etc. Sense pensar gaire segueixo igual, dins de l'article corresponent (Àfrica, Irlanda, el que sigui) i si s'allarga massa, derivar amb AP's a semblança de llistats. I unificar els títols, no? O proverbis, o dites, o el que sigui. --Yeza (discussió) 08:54, 15 març 2017 (CET)
El més pràctic és vincular-ho amb la proposta que no hem acabat de solucionar: Viquidites:Presa de decisions/2015/Dites en llengües estrangeres. Per inèrcia, hem barrejat el concepte de dites, aforismes i proverbis. Hem de tenir que clar que dita i proverbi són gairebé el mateix, i en el cas d'aforisme pot haver-hi discrepància (vegeu definicions DIEC). Aleshores la solució que estem adoptant de moment és recollir tots els proverbis, refranys, aforismes, etc a la pàgina corresponent: dites alemanyes, africanes, etc. Estic d'acord amb la Yeza d'afegir les dites d'idioma amb el país corresponent i en determinat cas utilitzar l'AP. L'important com sempre és referenciar cada dita. Yeza si t'agraden les dites multilingües et recomano Sevilla Muñoz, J.; Zurdo Ruiz-Ayúcar, M.I.T. (dir.). «Refranero multilingüe». Madrid: Instituto Cervantes (Centro Virtual Cervantes), 2009. [Consulta: 28 maig 2017].. Aqui trobaràs la traducció (o equivalent) de refranys d'altres idiomes. Continuem parlant! --Docosong (discussió) 14:11, 15 març 2017 (CET)
@Yeza: Veig que has tirat pel dret. Aquesta problemàtica la teníem amb les dites d'altres llengües. Per això, hem de triar dues solucions: primer la versió original del proverbi/dita per fer-ho una mica diferent i al camp notes la traducció literal o fem com en el cas de les citacions i hem de modificar la plantilla {{dita}} per afegir la frase original. A veure si en @Xavier Dengra: diu la seva. És una mica complicada la solució... :( (Bona feina Yeza!)--Docosong (discussió) 19:56, 15 març 2017 (CET)
Assaig i error Docosong, aprofitant que és un wiki on tot és reversible ;) i, m'has incitat tu! L'ordre ara el bescanvio a les que he anat posant a països; no s'ha votat la presa de decisions però veig clar que era l'única que ho veia (i he fet) a l'inrevés. I ja deixa de ser complicat llavors, no? :) (les complicacions les veig per altres bandes, no sé que fer o com fer-ho amb les dites àrabs :(, per exemple. Vaig a mirar-me això de Cervantes per esvair-me i no remenar més fins que vingui en Xavier)--Yeza (discussió) 20:37, 15 març 2017 (CET)
I tant que si Yeza --Docosong (discussió) 21:26, 15 març 2017 (CET)
Mirant a República Democràtica del Congo he vist que al paràmetre Dita posem la versió original, però crec que és una mala praxis. M'explico: quan en un futur usem els camps d'aquesta plantilla per exportar les dites al Wikidata de dites (no existeix encara) el bot s'equivocarà i posarà que el camp dita és la versió de la dita en català quan és en una llengua dels territoris congolesos.--KRLS (discussió) 13:24, 16 març 2017 (CET) Freno! Obstacle inesperat --Yeza (discussió) 13:45, 16 març 2017 (CET)
@Docosong, Yeza, KRLS: Bones, jo segueixo pensant el mateix que la proposta que vaig fer a la presa de decisions (penso que ho hauríem de seguir comentant allà). M'oposo frontalment al fet d'afegir dites, proverbis i refranys d'altres llengües que no tinguin un equivalent demostrat i paremiològicament vàlid en català; perquè llavors ens convertiríem en una mena de calaix de sastre on les referències perdrien el context. Dels proverbis en altres llengües, pràcticament la seva totalitat tenen sentits figurats dels que possiblement no n'estem plasmant bé la traducció perquè tenen un context cultural determinat; no podem traduir-los per molt que semblin interessants i/o obvis.
Seria descabellat que penséssim en traduïr tots els idioms de l'anglès al català, com també acollir traduccions del tipus A quien madruda Dios le ayuda; que no són literals, sinó que en català és Qui matina, fa farina. Per tant, ens hauríem de cenyir únicament a cercar equivalents que tinguin relació de significat associat amb alguna frase figurada en català, perquè d'altra manera ens trobarem en una situació de dispersar l'objectiu del projecte. En aquest sentit, fonts com el Refranero multilingüe ens marquen els límits. De Dites gallegues em quadra tot el contingut amb la visió que jo tinc que podria ser útil a un Viquidites en versió catalana, mentre que Dites amazigues l'eliminaria perquè són traduccions literals que no sabem fins a quin punt allà s'utilitzen en un sentit o altre i que no es poden associar amb la expressió lingüística o cultural d'aquí.
Pel que fa a la manera, jo seria partidari de, en la pàgina Espanya, enllaçar alguna equivalència contrastada amb totes les llengües nadiues d'aquell país (i si n'hi ha moltes, llavors redirigir a la pàgina Dites en XXX), En aquest cas, Dites en gallec, Dites en asturià, Dites en extremeny... (més que no pas Dites asturianes, que pot fer perdre el sentit entre territori o llengua). Bé, ja direu, m'encanta que sigueu ràpids i us llanceu, però més encara que puguem debatre tots aquests assumptes i posar objectius xulos de "sostres" al projecte, que ja es nota que anem llançats! --Xavier Dengra (MISSATGES) 23:54, 16 març 2017 (CET)
Temps mort, pleaseee. Cal pensar bé moltes cosetes i enraonar-les, més que res per perfilar-ho entre tots, tot, el millor possible :) (discrepo una mica amb el tema dels proverbis en altres llengües, intentaré el més aviat possible veure si em sé fer entendre segons casos/idioma que sigui més o menys proper, o no, i context). Seguim a la pàgina de la presa de decisions! --Yeza (discussió) 10:08, 17 març 2017 (CET)

Remeis, Supersticions[modifica el codi]

Creieu que s'hauria de fer un article englobant les dites populars de Remeis i Supersticions o s'hauria de separar per articles? Veig complex encabir "Un got de vi negre amb polls vius, cura el fel sobreeixit" o "Calentures de tardor, parentes de la mort".--KRLS (discussió) 21:24, 21 març 2017 (CET)

@KRLS:La proposta és molt bona i me l'han comentat alguna vegada. Però, hi obriríem un altre front d'agrupar refranys segons els seu significat, per exemple, «Si tens mal de ventre, menja sopes de menta.» també aniria a Remeis o similars. Un problema que també trobo és que sortiria un article massa llarg que caldria controlar. De moment, estem fent la part senzilla de separar per articles, agrupar les dites populars segons el concepte, penso que s'ha de debatre tranquil·lament. Tanmateix, a la llarga, crec que hem d'anar per aquesta línia de treball. --Docosong (discussió) 23:41, 21 març 2017 (CET)

Nombre total de citacions[modifica el codi]

Ha estat una nit llarga però aquí teniu el recompte final de dites, citacions i altres a l'espai de Principal:

 • Dites: 11.787 en 1.047 entrades diferents.
 • Frases fetes: 38 en 11 entrades diferents.
 • Citacions: 14.749 en 1.843 entrades diferents.
 • Endevinalles: 13 en 7 entrades diferents.

Bona dia! Espero que us sigui útil.--KRLS (discussió) 03:17, 22 març 2017 (CET)

Ostres, fenomenal i com ho has fet! Tinc unes quantes estadístiques apuntades a Viquidites:Manteniment, fetes manualment amb el AWB i amb https://tools.wmflabs.org/pageviews/ El més interessant seria desglossar el contingut de les estadístiques, hi ha cap forma de fer-ho? Bona feina! --Docosong (discussió) 10:11, 22 març 2017 (CET)
El càlcul es fa a través d'un codi fet per mi en python. La idea seria hostatjar-ho a wmflabs i que s'actualitzés un cop al mes a una plantilla que decidíssim.--KRLS (discussió) 13:37, 22 març 2017 (CET)
Paral·lelament, com valoreu els resultats?--KRLS (discussió) 13:37, 22 març 2017 (CET)
 1. Que estem enfocant el projecte Viquidites a la recopilació de refranys, dites, etc. Sorprèn la proporció de dites/articles, per cada entrada 10 refranys, en comparació amb les citacions/articles >10 frases per cada entrada.
 2. Per altra banda, estem creixent regularment bé amb les pàgines d'autors i llibres. Un cas especial són les pel·lícules i sèries, ja que no tenim molts articles, però bé a poc a poc.
 3. El punt 1 ens fa ser una mica diferents i especials a la resta de projectes wikiquote. Crec que li hem donat un sentit diferent i interessant a Viquidites, podem arribar a ser una bona de dades de refranys.
 4. L'apartat de frases fetes no és del tot real perquè fa poc que hem creat la plantilla {{frase feta}} i moltes tenen la plantilla antiga de {{dita}}
--Docosong (discussió) 11:50, 23 març 2017 (CET)
 1. No tinc clar el balanç que hem de fer. >10 de citacions per article em sembla una dada bastant generosa.
 2. Jo no sóc gaire partidari de l'estil de citacions de pel·lícules i sèries d'altres wikiquote, perquè normalment s'omplen de pegots de converses que no aporten gaire cosa.
 3. Estic totalment d'acord amb tu. Estem convertint-nos en una bona font de coneixement de dites populars. La veritat que és una llàstima que aquest esforç no s'hagi traduït encara en una crescuda de visites, perquè penso que és interessant. Jo acostumo a repassar els canvis recents d'altres viquidites.
 4. Si voleu seria relativament fàcil substituir aquelles plantilles a les entrades amb "== Frases fetes ==". No sé si compensa del tot fer-ho amb un bot, però ho podria tenir en pràcticament 1 hora.--KRLS (discussió) 16:59, 23 març 2017 (CET)
Endavant doncs, s'ha de bescanviar el nom de la plantilla i els camps |dita per |frase, |notes per |significat. --Docosong (discussió) 22:42, 23 març 2017 (CET)
@KRLS: Tan de bo ho poguessis tenir amb un bot. Si fos així, tingues en compte que les plantilles {{Dita}} i {{Frase feta}} tenen paràmetres diferents i el de "significat" l'hem fet obligatori. M'agradaria que aquelles que no tinguessin encara significat s'acumulessin en una nova Categoria:Frases fetes sense paràmetre de significat. Ja ens diràs! --Xavier Dengra (MISSATGES) 13:17, 24 març 2017 (CET)
La categoria s'hauria d'afegir a nivell de plantilla i no amb el bot. O això crec jo. Sobre el canvi de plantilla, ho faré quan tingui una estona.--KRLS (discussió) 23:29, 26 març 2017 (CEST)
Fet Fet! Ja ho teniu. Segur que se'm ha escapat algun però he modificat 320 articles diferents.--KRLS (discussió) 01:24, 3 abr 2017 (CEST)
 • Dita: 10884 en 1092 articles diferents.
 • Frase feta: 1526 en 362 articles diferents.
 • Cita: 15291 en 1925 articles diferents.
 • Endevinalla: 13 en 7 articles diferents.

(actualització 28 de maig de 2017)--KRLS (discussió) 11:01, 28 maig 2017 (CEST)

Tema Flow per Viquidites[modifica el codi]

Arrel d'una antiga discussió, com veuríeu demanar flow per implementar-ho Viquidites? @Xavier Dengra, KRLS, Yeza: Si veieu el historial de les discussions de La Taverna, tenim una tendència de debatre extensament... ;) Per això, trobo que a banda d'altres millores, alguns fils es podrien arxivar de forma més pràctica. En cas afirmatiu és una bona oportunitat per redissenyar lleugerament la taverna i sobretot afegint-hi un cercador per trobar discussions arxivades (personalment em resultaria ben útil). Obro votacions per demanar-ho a Meta.

A favorA favor Suport --Docosong (discussió) 12:53, 5 abr 2017 (CEST)
A favorA favor Suport Jo ho migraria tot de cop. Taverna i articles seria un bon inici sinó. Perfecte.--KRLS (discussió) 13:05, 5 abr 2017 (CEST)
1 + A favorA favor Suport. --Yeza (discussió) 13:28, 5 abr 2017 (CEST)
A favorA favor Suport Taverna i espai de noms Viquidites per ara em sembla genial. Jo també vull poder activar la meva discussió si és possible. --Xavier Dengra (MISSATGES) 01:34, 6 abr 2017 (CEST)

Perfecte. Ja tenim quorum suficient. A veure si algú pot demanar-ho formalment a Meta. Moltes gràcies! --Docosong (discussió) 13:06, 8 abr 2017 (CEST)

Mmmmm, on es demana? No sé com he arribat fins a MediaWiki, ho deixo d'intentar. Algú que sàpiga més de tècnica i el què/com demanar, please? --Yeza (discussió) 16:44, 10 abr 2017 (CEST)
@Xavier Dengra, KRLS: Sabeu com i on es demana la petició a Meta, si no ja demano ajuda a Viquipèdia. Gràcies! --Docosong (discussió) 14:43, 11 abr 2017 (CEST)
Cal demanar-ho a Phabricator, no pas a Meta. En @KRLS: ho pot demanar, oi? ;) --Xavier Dengra (MISSATGES) 14:48, 11 abr 2017 (CEST)
Demanat a Phabricator --Docosong (discussió) 16:47, 4 maig 2017 (CEST)
Hi!
We have received your request and we will proceed soon to the installation.
Best, Trizek (WMF) (discussió) 18:18, 4 maig 2017 (CEST)
@Trizek (WMF):Thanks! --Docosong (discussió) 18:58, 4 maig 2017 (CEST)
Scheduled for May 8th around 18:00 UTC (20:00 Catalunya time). Trizek (WMF) (discussió) 11:31, 5 maig 2017 (CEST)
@Xavier Dengra, KRLS, Yeza: Ja tenim instal·lat el Flow a la discussió d'usuari. --Docosong (discussió) 22:59, 8 maig 2017 (CEST)
@Docosong, KRLS, Yeza: L'espai de noms de Viquidites i la Taverna també està previst que s'activin? Aniria bé migrar-ho també. Gràcies! --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:41, 9 maig 2017 (CEST)
@Xavier Dengra: Sembla que només ens han habilitat el Flow per la discussió d'usuari. --Docosong (discussió) 00:44, 9 maig 2017 (CEST)
@Docosong: Crec que per l'acord de la votació es pot implementar en tot el projecte. Guanyaríem molt debat, sobretot en participació de novells. --Xavier Dengra (MISSATGES) 11:00, 9 maig 2017 (CEST)
@KRLS, Xavier Dengra: Si podeu afegir-hi el vostre suport, ho enllestirien aviat. Gràcies! --Docosong (discussió) 14:29, 10 maig 2017 (CEST)
Yes, you can vote to have Flow installed where you want: Village Pumps, Help desk, Main page (why not)... Just ping me when you have decided. Trizek (WMF) (discussió) 12:10, 9 maig 2017 (CEST)
A favorA favor Suport en migrar-ho tot. --Yeza (discussió) 12:27, 9 maig 2017 (CEST)
A favorA favor Suport Migrem-ho tot, doncs. --Docosong (discussió) 12:49, 9 maig 2017 (CEST)
A favorA favor Suport Totalment. --Xavier Dengra (MISSATGES) 14:30, 10 maig 2017 (CEST)
A favorA favor Suport --KRLS (discussió) 15:02, 10 maig 2017 (CEST)
@Trizek (WMF): We have fully consensus (active users) to install Flow on all the project: Village Pumps, Help desk, Main page, etc. Thank you for any help you can provide. --Docosong (discussió) 19:53, 10 maig 2017 (CEST)
Gràcies Docosong! Can I have a more precise list of pages where you want to have Flow installed (ideally all the pages' titles) :) Trizek (WMF) (discussió) 11:52, 11 maig 2017 (CEST)
@Trizek (WMF): Our idea is trying to get all the wiki (all pages from all name spaces) with Flow installed. --Xavier Dengra (MISSATGES) 12:25, 13 maig 2017 (CEST)
Xavier Dengra, that's absolutely possible. This decision will have a huge impact on your wiki. Is the vote about having all talk pages converted to Flow? Trizek (WMF) (discussió) 16:56, 15 maig 2017 (CEST)
@Trizek (WMF): I understood that migrar-ho tot means converting all pages of the project. Let's see the confirmation of @Yeza, Docosong, KRLS:. But In my opinion, it's the most reasonable option. --Xavier Dengra (MISSATGES) 18:15, 15 maig 2017 (CEST)
@Trizek (WMF): Surely. We previously vote to convert all talk pages to Flow. We are a small wiki project and we believe that this update would benefit us and new users. --Docosong (discussió) 14:33, 16 maig 2017 (CEST)
I've created a task on Phabricator to track your request of converting all talk pages to Flow. But before the deployment, I prefer to remind you important things:
 • Flow is not a finished product but it works for most cases.
 • All pages will be converted to Flow, and all existing pages will be archived on sub-pages. There is no pages conversions.
 • Some links will have to be updated. For instance, how to discuss or things like that. :) You can link to the Flow documentation, which is regularly updated. Keep an eye on it to translate it!
If all is good for you, we deploy Flow on all pages on your signal. :) Trizek (WMF) (discussió) 16:24, 16 maig 2017 (CEST)
We deploy Flow on all pages on your signal, but not before next week. There is no deployment this week. Trizek (WMF) (discussió) 19:08, 16 maig 2017 (CEST)
@Trizek (WMF): You get green light to deploy Flow on all pages. We will be awaiting for good news ;) --Docosong (discussió) 18:58, 17 maig 2017 (CEST)
Perfect! I've updated the related task, please watch it Docosong: if the deployment is scheduled for next week, I'll not be around to share the updates with you (vacances!) ;) Trizek (WMF) (discussió) 19:13, 17 maig 2017 (CEST)
@Docosong: Apologies for the delay; the team was at the mw:Wikimedia Hackathon 2017 last weekend, and a lot of us were on vacation or traveling this week. I'm back at work now, but I think it's a bad idea to do this conversion on a Friday evening (your time) right before a long weekend (Monday is a US holiday), so I've instead scheduled this for Tuesday. I will perform the conversion on Tuesday May 30th between 21:00 and 22:00 UTC (23:00-00:00 in Catalonia). I'll post here when I start and when it's done. --Roan Kattouw (WMF) (discussió) 22:40, 26 maig 2017 (CEST)
@Roan Kattouw (WMF): Thank you very much for the explanation! Docosong and me will be on the lockout for the conversion on Tuesday. I hope you enjoyed the Hackaton, we'll be waiting for you in Barcelona next year! ;) --Xavier Dengra (MISSATGES) 02:51, 27 maig 2017 (CEST)

Conflicte d'interessos a Viquidites[modifica el codi]

Un tema que hem debatut en privat la Yeza i jo. Degut a un cas particular a Viquidites de Conflicte d'interessos i d'autopromoció, trobo que hem de prendre una decisió per blindar aquest buit legal. D'ençà 3-4 anys s'han donat pocs casos que s'han patrullat i vigilat més o menys, ara recordo el cas de Salvador Sostres i Tarrida, però molt em temo que a mida que el projecte tingui més popularitat es donin casos semblants més sovint. Per això, crec que hem d'importar la norma de Conflicte d'interessos, ampliar Viquidites:Allò que Viquidites no és (especificant que Viquidites no és un lloc de promoció) i concretar Viquidites Punt de vista neutral. Amb això tindríem prou per revertir, patrullar i vigilar edicions conflictives. En el fons, aquestes edicions són senzilles de detectar: s'ha de valorar l'extensió de la pàgina, el nombre de citacions i la rellevància social o cultural de la persona. Bé ja direu la vostra! --Docosong (discussió) 13:08, 5 abr 2017 (CEST)

En principi importar Conflicte d'interessos i adapta-la una mica no té gaire debat, és només preventiu ara mateix (realment a «Allò que Viquidites no és» tampoc li veig problema afegir-ho; a PVN si que cal pensar bé el com...). Jo hi estic a favor, també serveix per intentar explicar i guiar, enllaçant-la a la discussió de l'usuari, si es donés el cas.--Yeza (discussió) 23:28, 5 abr 2017 (CEST)
Hi estic totalment d'acord; amb el temps poden començar a aparèixer promocions de llibres i altres... M'agradaria poder ajudar-vos a definir una mica més el detall de què es podria i no adaptar; però ara mateix vaig molt de bòlit i he hagut de baixar una mica la pistonada d'activitat. Quan la tinguis importada, @Docosong: hi faig una ullada. Gràcies! --Xavier Dengra (MISSATGES) 01:37, 6 abr 2017 (CEST) descansa Xavier Dengra, massa i més encara, fas. Gràcies a tots dos!--Yeza (discussió) 13:03, 6 abr 2017 (CEST)
En els llibres creieu que es perjudicial el conflicte d'interessos? M'explico. Si una editorial escriu cites sobre el contingut d'algun dels llibres que ha publicat podria aportar valor afegit. En canvi, amb la secció cites sobre l'obra sí que podrien maquillar la realitat. Està clar que les cites sobre persones vives poden inferir un biaix clar.--KRLS (discussió) 11:26, 10 abr 2017 (CEST)
Bé, quan es refereix a llibres, el què entenc jo en referència a CI són auto-publicacions, o bé llibres sense cap criteri d'admissibilitat i que en sigui el propi autor/conegut/persona propera (el més probable també irrellevant enciclopèdicament) qui n'escrigui l'article... Casos d'aquest tipus. --Yeza (discussió) 14:28, 10 abr 2017 (CEST)
@KRLS: Com ha dit la Yeza, ens referim a les pàgines de persona que són editades pel propi autor o que tenen un conflicte clar d'interessos. Durant aquests últims anys hem tingut unes quantes edicions que més o menys s'han patrullat, però encara tenim un editor que freqüentment edita la seva pròpia pàgina amb noves frases. Per això, val la pena deixar clar que Viquidites no serveix per promocionar-se. En l'exemple que comentes, tinc algunes reserves. Si per una banda trobo que poden ser força interessants les opinions crítiques d'una novel·la, pel·lícula, etc., per l'altre trobo convenient deixar un temps de marge per acceptar-les. Trobo que moltes vegades ens deixem portar per la immediatesa i l'actualitat, i afegim frases, que a la llarga no són notables històricament, però bé això és un altre debat. --Docosong (discussió) 16:17, 11 abr 2017 (CEST)

Ara ja amb les polítiques en mà crec que es pot veure tot més clar i parlar ja sobre el text que contenen, si cal, no? (Eiii, Viquidites Revolution! ;), infotaules amb propietats de WikiData, directrius, plantilles per l'edició, bot... Felicitats nois!)--Yeza (discussió) 14:31, 14 abr 2017 (CEST)

Sí, en efecte, això ja ens ofereix una solidesa legal, tret d'algunes variacions de nom o contingut les polítiques no haurien de variar molt. Per altra banda, no sé com veuríeu fer una pàgina d'introducció més ampliada? o adaptar algunes pàgines d'ajuda o d'edició, ja que tenim usuaris que provenen de la Viquipèdia? En fi, molta revisió i consens. També felicitats per les teves aportacions, Yeza! --Docosong (discussió) 16:21, 14 abr 2017 (CEST)

Atemporalitat[modifica el codi]

Recollint cosetes que han sortit en aquest debat i d'altres, hem iniciat l'assaig Viquidites:Atemporalitat (amb la seva plantilla corresponent i tot! :) {{Abús de font}}). N'informo a la comunitat en general (@KRLS, 19Tarrestnom65, ESM: i demés integrants -doneu-vos per anomenats tots el que hi participeu al projecte-). Podeu dir la vostra, afegir, rectificar si cal, etc. Salutacions! --Yeza (discussió) 08:48, 22 abr 2017 (CEST)

Start of the 2017 Wikimedia Foundation Board of Trustees elections[modifica el codi]

Please accept our apologies for cross-posting this message. This message is available for translation on Meta-Wiki.

Wikimedia-logo black.svg

On behalf of the Wikimedia Foundation Elections Committee, I am pleased to announce that self-nominations are being accepted for the 2017 Wikimedia Foundation Board of Trustees Elections.

The Board of Trustees (Board) is the decision-making body that is ultimately responsible for the long-term sustainability of the Wikimedia Foundation, so we value wide input into its selection. More information about this role can be found on Meta-Wiki. Please read the letter from the Board of Trustees calling for candidates.

The candidacy submission phase will last from April 7 (00:00 UTC) to April 20 (23:59 UTC).

We will also be accepting questions to ask the candidates from April 7 to April 20. You can submit your questions on Meta-Wiki.

Once the questions submission period has ended on April 20, the Elections Committee will then collate the questions for the candidates to respond to beginning on April 21.

The goal of this process is to fill the three community-selected seats on the Wikimedia Foundation Board of Trustees. The election results will be used by the Board itself to select its new members.

The full schedule for the Board elections is as follows. All dates are inclusive, that is, from the beginning of the first day (UTC) to the end of the last.

 • April 7 (00:00 UTC) – April 20 (23:59 UTC) – Board nominations
 • April 7 – April 20 – Board candidates questions submission period
 • April 21 – April 30 – Board candidates answer questions
 • May 1 – May 14 – Board voting period
 • May 15–19 – Board vote checking
 • May 20 – Board result announcement goal

In addition to the Board elections, we will also soon be holding elections for the following roles:

 • Funds Dissemination Committee (FDC)
  • There are five positions being filled. More information about this election will be available on Meta-Wiki.
 • Funds Dissemination Committee Ombudsperson (Ombuds)
  • One position is being filled. More information about this election will be available on Meta-Wiki.

Please note that this year the Board of Trustees elections will be held before the FDC and Ombuds elections. Candidates who are not elected to the Board are explicitly permitted and encouraged to submit themselves as candidates to the FDC or Ombuds positions after the results of the Board elections are announced.

More information on this year's elections can be found on Meta-Wiki. Any questions related to the election can be posted on the election talk page on Meta-Wiki, or sent to the election committee's mailing list, board-elections(at)wikimedia.org.

On behalf of the Election Committee,
Katie Chan, Chair, Wikimedia Foundation Elections Committee
Joe Sutherland, Community Advocate, Wikimedia Foundation

Posted by MediaWiki message delivery on behalf of the Wikimedia Foundation Elections Committee, 05:37, 7 abr 2017 (CEST) • Si us plau, ajudeu a traduir-ho al vostre idiomaGet help

Voting has begun in 2017 Wikimedia Foundation Board of Trustees elections[modifica el codi]

21:14, 3 maig 2017 (CEST)

Cites des d'un llibre electrònic[modifica el codi]

Teniu alguna idea per citar la pàgina (loc) des d'un llibre electrònic. Simplement, posem les cites de manera sequencial i llestos?--KRLS (discussió) 17:56, 4 maig 2017 (CEST)

Si, no et compliquis la vida. Si hi ha capítols, ho pots agrupar. --Docosong (discussió) 18:08, 4 maig 2017 (CEST)

Goodreads[modifica el codi]

Volia recomanar-vos la xarxa social de llibres Goodreads quan vols fer una selecció de cites de llibres i en aquest cas no has fet la teva pròpia selecció. Té un sistema de votació dels usuaris de cites més rellevants pels lectors. És una bona manera per complementar cites que has passat desapercebudes. Llavors, només et cal una versió online del llibre (per saber més o menys on va) i la versió traduïda en paper teva (per trobar la traducció). No és promoció, sinó volia exposar-vos que he usat algun cop.--KRLS (discussió) 10:08, 5 maig 2017 (CEST)

M'anirà genial ara que porto uns dies encallada amb diverses bios a mitges pel PC. Gràcies KRLS!! --Yeza (discussió) 23:44, 8 maig 2017 (CEST)

Beta Feature Two Column Edit Conflict View[modifica el codi]

Birgit Müller (WMDE) 16:29, 8 maig 2017 (CEST)

Editing News #1—2017[modifica el codi]

20:05, 12 maig 2017 (CEST)

RevisionSlider[modifica el codi]

Birgit Müller (WMDE) 16:39, 16 maig 2017 (CEST)

Join the next cycle of Wikimedia movement strategy discussions (underway until June 12)[modifica el codi]

23:08, 16 maig 2017 (CEST)

Start of the 2017 Wikimedia Foundation Funds Dissemination Committee elections[modifica el codi]

23:05, 23 maig 2017 (CEST)