Viquidites:La taverna

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

La Taverna de Viquidites
Drecera:
VD:LT
VQ:LT

Us donem la benvinguda a la Taverna! Aquest és el lloc de trobada virtual del projecte, un espai on plantejar i debatre aspectes de Viquidites en un ambient distès i agradable. Ací parlem sobre afers que concerneixen a tothom, però si teniu res concret a dir sobre una entrada o un usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió.

Iniciau un nou fil al requadre blanc de títol Començau un nou tema, que haureu d'omplir amb un títol i amb un cos del text. En aquells fils ja existents, responeu als altres usuaris a través dels requadres habilitats amb Resposta a «X». També podeu arxivar temes resolts clicant sobre els 3 punts horitzontals sota l'estrella —aquesta darrera per afegir el fil a la vostra llista de seguiment.


També podeu cercar fils ordenats per any a l'arxiu de la Taverna. Arxiu

Invitation to participate in the conversation

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)
Resposta a «Invitation to participate in the conversation»

Announcing a new wiki project! Welcome, Abstract Wikipedia

1
Resum per Docosong

Creació de nou projecte

MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Sent by m:User:Elitre (WMF) 22:10, 9 jul 2020 (CEST) - m:Special:MyLanguage/Abstract Wikipedia/July 2020 announcement

Editing news 2020 #3

1
Resum per Docosong

Actualitat, nombre d'edicions

MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

14:55, 9 jul 2020 (CEST)

Feedback on movement names

1
Resum per Docosong

Sobre el nom del moviment, Wikipedia i projectes germans

MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hello. Apologies if you are not reading this message in your native language. Si us plau, ajudeu a traduir-ho al vostre idioma if necessary. Gràcies!

There are a lot of conversations happening about the future of our movement names. We hope that you are part of these discussions and that your community is represented.

Since 16 June, the Foundation Brand Team has been running a survey in 7 languages about 3 naming options. There are also community members sharing concerns about renaming in a Community Open Letter.

Our goal in this call for feedback is to hear from across the community, so we encourage you to participate in the survey, the open letter, or both. The survey will go through 7 July in all timezones. Input from the survey and discussions will be analyzed and published on Meta-Wiki.

Thanks for thinking about the future of the movement, --The Brand Project team, 21:39, 2 jul 2020 (CEST)

Note: The survey is conducted via a third-party service, which may subject it to additional terms. For more information on privacy and data-handling, see the survey privacy statement.

Editing news 2020 #2

1
Resum per Docosong

Noticies de noves actualitzacions

MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

22:36, 17 juny 2020 (CEST)

Vriullop (Discussiócontribucions)

Hi ha un debat obert al Viccionari que pot interessar als projectes germans. Vegeu w:Tema:Vt823htt9ns5yv4a a la taverna de la Viquipèdia.

Resposta a «Nom dels projectes germans»

Important: maintenance operation on September 1st

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Trizek (WMF) (talk) 15:49, 26 ago 2020 (CEST)

Resposta a «Important: maintenance operation on September 1st»

Technical Wishes: FileExporter and FileImporter become default features on all Wikis

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Max Klemm (WMDE) 11:13, 6 ago 2020 (CEST)

Resposta a «Technical Wishes: FileExporter and FileImporter become default features on all Wikis»

IMPORTANT: Revisió de l'activitat dels administradors

4
Resum per Docosong

Baixa d'administrador inactiu

علاء (Discussiócontribucions)

Hola. Gràcies a un consens global de la comunitat, el 2013 es va aprovar una política respecte a la retirada dels "permisos avançats" (administrador, buròcrata, etc.). Segons aquesta política, els stewards estan revisant l'activitat dels administradors en tots els projectes de la Fundació Wikimedia sense política d'inactivitat. Fins on podem saber, aquest projecte no té un procés formal per tal de retirar els "permisos avançats" dels comptes inactius. Això vol dir que els stewards se n'encarregaran d'acord amb la política de revisió d'activitat dels administradors.

Hem determinat que els següents usuaris compleixen els criteris d'inactivitat (cap edició ni acció registrada durant més de dos anys):

  1. Nknudsen (administrador)

Aquests usuaris rebran aviat una notificació, on se'ls plantejarà que iniciïn una discussió a la comunitat si volen conservar una part o la totalitat dels seus permisos. Si els usuaris no responen, llavors els seus privilegis avançats els seran retirats per part dels stewards.

Tanmateix, si vosaltres com a comunitat voleu crear el vostre propi procés de revisió d'activitat per sobre del procés global, voleu prendre una altra decisió sobre els usuaris inactius, o bé ja teniu una política que hem passat per alt, si us plau notifiqueu els stewards a Meta-Wiki perquè sapiguem que no hem de procedir amb la revisió dels permisos a la vostra wiki. Gràcies,

Docosong (Discussiócontribucions)
Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Gràcies per avisar! En el meu cas, sí que estic al cas del que passa però ja saps que el temps d’edició acostuma a ser per coses relacionades amb Amical. A veure si quan acabi el màster li foto als llibres de refranys que tinc per casa!

Docosong (Discussiócontribucions)

Ah no, tranquil. Simplement per mantenir-te informar, de fet ara mateix amb dos administradors en tindríem prou. Ànims i bon any! :)

Recordatori: presa de decisions sobre bànners

1
Resum per Docosong

Presa de decisions

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Bon dia, us recordo que hi ha oberta una presa de decisió sobre els bànners que es pengen als proectes Wikimedia en català (també Viquidites) i que és important d'obtenir-hi un consens prou ampli. Penseu que d'aquest debat se'n derivaran els propers avisos que vegi tothom a primera plana del projecte, tant editors com lectors.

Si us plau, dediqueu-hi uns minuts si podeu!

Viquipèdia:Presa de decisions/2020/Gestió dels bàners

ping @Docosong