Viquidites:La taverna

De Viquidites
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Nuvola apps kteatime.pngTaverna de ViquiditesNuvola apps kteatime.png

La Taverna de Viquidites
Nuvola apps kteatime.png
Taverna de ...
Commons-logo.svg
... Commons
Wiktionary-logo-en.png
... Viccionari
Wikiquote-logo.svg
... Viquidites
Wikibooks-logo.svg
... Viquillibres
Wikinews-logo.png
... Viquinotícies
Wikipedia-logo.png
... Viquipèdia
Wikisource-logo.png
... Viquitexts
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual del projecte, així com un espai per a distreure'ns i crear-hi un ambient agradable. Ací parlem sobre afers que concerneixen a tothom, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre un article o un usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades (clicant en "modifica" al costat dret del títol de cadascuna de les converses).

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el codi --~~~~. Podeu signar també pitjant el botó de signatura (Vector toolbar signature button.png) de la barra d'edició de la pàgina "modifica". Per a converses inactives o antigues de la Taverna, consulteu l'Arxiu de la Taverna, des del qual podeu tornar a portar-lo ací si voleu reprendre'n cap. Sobre qüestions específiques del funcionament de la Taverna aneu a la seua respectiva pàgina de discussió. Per a més consells per a participar-hi, llegiu Viquidites:Com participar a la Taverna.
Arxiu de la Taverna
2005 · 2006 · 2007 · 2008-09 · 2010-11 · 2012 · 2013 · 2014 · 2015
Inicieu un nou tema de conversa
Recordeu signar els vostres comentaris amb el codi --~~~~

Preses de decisions obertes[modifica el codi]

@Docosong, Unapersona, Nknudsen, 19Tarrestnom65: Com a usuaris amb mitjana activitat els darrers mesos, us animo a participar a les dues preses de decisions obertes actualment:

Gràcies pel vostre interès. --Xavier Dengra (MISSATGES) 13:21, 2 ago 2016 (CEST)

Save/Publish[modifica el codi]

Whatamidoing (WMF) (talk) 20:02, 9 ago 2016 (CEST)

RevisionSlider[modifica el codi]

Birgit Müller (WMDE) 16:56, 12 set 2016 (CEST)

Grants to improve your project[modifica el codi]

Si us plau, ajudeu a traduir-ho al vostre idioma:

Greetings! The Project Grants program is currently accepting proposals for funding. There is just over a week left to submit before the October 11 deadline. If you have ideas for software, offline outreach, research, online community organizing, or other projects that enhance the work of Wikimedia volunteers, start your proposal today! Please encourage others who have great ideas to apply as well. Support is available if you want help turning your idea into a grant request.

I JethroBT (WMF) (talk) 22:10, 30 set 2016 (CEST)

Creació de Plantilla:Àncora?[modifica el codi]

Hola a tothom! A l'article Fèlix o Llibre de meravelles voldria que les referències enllacessin amb la bibliografia. Però com que faig servir {{sfn}} i la bibliografia és una plantilla autocontinguda (i no via {{ref-llibre}}), no acaba de funcionar. Per això havia pensat de crear la plantilla {{àncora}}, de la mateixa manera que a cawiki, i afegir-la a la bibliografia. Què en penseu? Salutacions! --Alvaro Vidal-Abarca (discussió) 08:23, 5 oct 2016 (CEST)

Bon dia, gràcies per avisar-nos de la incidència. Tenim constància d'aquest problema i estem pendents de solucionar-ho. En principi, la plantilla {{sfn}} hauria de funcionar com ho fa a la Viquipèdia, sense necessitat de l'àncora. Tampoc ho tinc gaire clar. Si et sembla bé, @Xavier Dengra: obrim la incidència a la Taverna de Viqui per a que algú doni un cop d'ull a la {{sfn}} i {{ref-llibre}}? --Docosong (discussió) 13:29, 5 oct 2016 (CEST)
@Alvaro Vidal-Abarca: Solucionat! --Docosong (discussió) 14:15, 16 oct 2016 (CEST)
Fantàstic! Gràcies @Docosong, Vriullop:! --Alvaro Vidal-Abarca (discussió) 18:58, 16 oct 2016 (CEST)

Creative Commons 4.0[modifica el codi]

Hello! I'm writing from the Wikimedia Foundation to invite you to give your feedback on a proposed move from CC BY-SA 3.0 to a CC BY-SA 4.0 license across all Wikimedia projects. The consultation will run from October 5 to November 8, and we hope to receive a wide range of viewpoints and opinions. Please, if you are interested, take part in the discussion on Meta-Wiki.

Apologies that this message is only in English. This message can be read and translated in more languages here. Joe Sutherland (talk) 03:35, 6 oct 2016 (CEST)

Editing News #3—2016[modifica el codi]

19:49, 15 oct 2016 (CEST)

Plantilla Frases de la portada[modifica el codi]

Hola @Xavier Dengra:, he revisat que només ens queden 9 dates(o 10 per l'any de traspas) per completar les frases de la portada diàries. Ara mateix no trobo quines en falten, a veure si ho podem acabar i donar per finalitzat aquesta línia de treball. Vam començar fa dos anys i abans ho teníem de forma setmanal, és a dir de 54 a 365, està bé, oi? També anar revisant que totes les plantilles tinguin el codi <noinclude></noinclude>, de moment he revisat tot l'octubre. Salut! --Docosong (discussió) 15:37, 16 oct 2016 (CEST)

@Docosong: Bones! Haig de seguir revisant-les per acabar d'adaptar-ne algunes (sobretot la llargada vertical de les fotos) a la nova portada. M'hi fixaré en el que em dius dels "include", i també aprofitaré per anar categoritzant-les per mesos (que totes seguides queden molt desordenades i és difícil tenir-les controlades). --Xavier Dengra (MISSATGES) 21:40, 16 oct 2016 (CEST)