Viquidites:La taverna

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

La Taverna de Viquidites
Drecera:
VD:LT
VQ:LT

Us donem la benvinguda a la Taverna! Aquest és el lloc de trobada virtual del projecte, un espai on plantejar i debatre aspectes de Viquidites en un ambient distès i agradable. Ací parlem sobre afers que concerneixen a tothom, però si teniu res concret a dir sobre una entrada o un usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió.

Iniciau un nou fil al requadre blanc de títol Començau un nou tema, que haureu d'omplir amb un títol i amb un cos del text. En aquells fils ja existents, responeu als altres usuaris a través dels requadres habilitats amb Resposta a «X». També podeu arxivar temes resolts clicant sobre els 3 punts horitzontals sota l'estrella —aquesta darrera per afegir el fil a la vostra llista de seguiment.


També podeu cercar fils ordenats per any a l'arxiu de la Taverna. Arxiu

Recordatori: presa de decisions sobre bànners

1
Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Bon dia, us recordo que hi ha oberta una presa de decisió sobre els bànners que es pengen als proectes Wikimedia en català (també Viquidites) i que és important d'obtenir-hi un consens prou ampli. Penseu que d'aquest debat se'n derivaran els propers avisos que vegi tothom a primera plana del projecte, tant editors com lectors.

Si us plau, dediqueu-hi uns minuts si podeu!

Viquipèdia:Presa de decisions/2020/Gestió dels bàners

ping @Docosong

Resposta a «Recordatori: presa de decisions sobre bànners»

Editing news 2020 #1 – Discussion tools

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

21:28, 8 abr 2020 (CEST)

Resposta a «Editing news 2020 #1 – Discussion tools»

Additional interface for edit conflicts on talk pages

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Sorry, for writing this text in English. If you could help to translate it, it would be appreciated.

You might know the new interface for edit conflicts (currently a beta feature). Now, Wikimedia Germany is designing an additional interface to solve edit conflicts on talk pages. This interface is shown to you when you write on a discussion page and another person writes a discussion post in the same line and saves it before you do. With this additional editing conflict interface you can adjust the order of the comments and edit your comment. We are inviting everyone to have a look at the planned feature. Let us know what you think on our central feedback page! -- For the Technical Wishes Team: Max Klemm (WMDE) 15:14, 26 feb 2020 (CET)

Resposta a «Additional interface for edit conflicts on talk pages»

Movement Learning and Leadership Development Project

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hello

The Wikimedia Foundation’s Community Development team is seeking to learn more about the way volunteers learn and develop into the many different roles that exist in the movement. Our goal is to build a movement informed framework that provides shared clarity and outlines accessible pathways on how to grow and develop skills within the movement. To this end, we are looking to speak with you, our community to learn about your journey as a Wikimedia volunteer. Whether you joined yesterday or have been here from the very start, we want to hear about the many ways volunteers join and contribute to our movement.

To learn more about the project, please visit the Meta page. If you are interested in participating in the project, please complete this simple Google form. Although we may not be able to speak to everyone who expresses interest, we encourage you to complete this short form if you are interested in participating!

-- LMiranda (WMF) (talk) 20:01, 22 gen 2020 (CET)

Resposta a «Movement Learning and Leadership Development Project»

Darrera versió MediaWiki

3
Resum per Docosong

Actualització tecnicisme MediaWiki, bona feina Vriullop!

Vriullop (Discussiócontribucions)

@Docosong, Xavier Dengra:, els administradors de la interfície, vegeu w:Tema:Unnqbcptf3nvd1de. De moment s'ha tornat a activar la llibreria javascript que donava error i feia que no funcionés el giny CharInsert, el que insereix els caràcters al final de la caixa d'edició. A phab:T30856#4713960 identifiquen cawikiquote amb el giny obsolet. Cal: 1) Actualitzar MediaWiki:Gadget-charinsert-core.js amb la darrera versió de la Viquipèdia, mantenint la definició actual de la taula charinsert; 2) eliminar mediawiki.toolbar de dependencies a MediaWiki:Gadgets-definition; 3) com a suggeriment, MediaWiki:Gadget-charinsert enllaça incorrectament a Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes.

Docosong (Discussiócontribucions)

Fet! No sé si m'he deixat alguna cosa, he vist que a l'edició codi apareix l'antiga versió del charinsert...

Docosong (Discussiócontribucions)

Talk to us about talking

1
Resum per Docosong

Informació comunitària

MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Trizek (WMF) 16:00, 21 feb 2019 (CET)

Resum per Docosong

Edició de pàgines

Tiputini (Discussiócontribucions)

Tinc molts problemes per acabar correctament aquesta entrada, no he trobat en el llibre d'estil aclariment sobre aquests dubtes:

  1. Com soluciono aquest tema Articles amb infotaules sense files de dades, entenc que la fitxa de persona l'he de fer manualment, però com enllaçar als projectes germans?
  2. Com poso la referència si és una pàgina web
  3. Com enllaço a Wikidata
Docosong (Discussiócontribucions)

Bon dia Tiputini,

  • 1 i 3 és el mateix, has d'anar a Wikidata i enllaç a Viquidites: Un cop fet això, es genera la taula i els enllaços corresponents.
  • Aquí el tema és més complicat, l'editor visual no et deixa fer-ho però si ho fas des de l'editor codi pots afegir a la plantilla {{Cita}} les plantilles de referències {{ref-web}}, {{ref-llibre}}, {{ref-publicació}}.
Tiputini (Discussiócontribucions)

Gràcies, ho provaré amb una altra cita a veure si me'n surto.

Tiputini (Discussiócontribucions)

Ara si vull posar la cita de la Maria Teresa Cabré a la pàgina de llengua, ho he fer manualment, o bé hi ha un enllaç?

Docosong (Discussiócontribucions)

Entenc que llengua fa referència a l'idioma i no a la part del cos. Jo copiaria el codi i l'enganxaria a la pàgina Llengua

Tiputini (Discussiócontribucions)

Val gràcies.

"Wishlist Survey" 2020: projectes germans

1
Resum per Docosong

Wishlist Survey 2020 elaborada: permetre inserir un botó de cita amb plantilles per referències. Esperant la seva elaboració

Unapersona (Discussiócontribucions)

Bona nit,

Avui s'ha obert el període de sol·licituds per la Wishlist Survey, l'enquesta anual que la Fundació duu a terme per saber quins aspectes tècnics vol millorar la comunitat. A diferència d'edicions anteriors, aquest any se centra només en projectes germans. Això vol dir que és una excel·lent oportunitat per millorar (o almenys expressar que es volen millores) en els aspectes tècnics d'aquest projectes, que sovint queden en segon terme.

Com que la Fundació tria les propostes basant-se en els vots que tenen, estaria bé acordar quines millores voldríeu veure als projectes germans. El termini és l'11 de novembre, però si ja teniu alguna idea no espereu a expressar-la aquí! :)

Podeu veure les sol·licituds que ja s'han presentat a Meta.

IMPORTANT: Presa de decisions sobre el canvi de nom de la Fundació Wikimedia

1
Resum per Docosong

Presa de decisions feta

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Bona vesprada,

Els viquipedistes membres d'Amical Wikimedia, i amb motiu de la preocupació creixent sobre el futur canvi de marca de la Fundació Wikimedia(WMF) a Fundació Wikipediaque afecta explícitament els projectes germans en català, hem decidit obrir la següent presa de decisions per posicionar-nos col·lectivament en l'assumpte: Viquipèdia:Presa de decisions/2019/Marca de la WMF

S'hi tracta el procés poc democràtic, greuges a la representació oficial en català, i aspectes econòmics i de transparència que s'han considerat molt greus. Us animem a participar-hi activament i posicionar-vos per demostrar que som una comunitat activa també pel que fa als afers internacionals.

Community Wishlist 2020

1
Resum per Docosong

Desitjos demanats, a veure que ens porten

MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

IFried (WMF) 20:30, 4 nov 2019 (CET)