Viquidites:Què és Viquidites

De Viquidites
(S'ha redirigit des de: Viquidites:Quant a Viquidites)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Viquidites és un projecte col·laboratiu de la Fundació Wikimedia que recull citacions, dites populars i frases famoses. Utilitza la tecnologia Wiki, és a dir, tothom pot col·laborar editant o modificant articles de Viquidites en qualsevol moment, utilitzant l'enllaç Editar situat en la part superior dreta de qualsevol pàgina.

El projecte Wikiquote va començar el 27 de juny de 2003 i la versió catalana fou afegida el 23 d'agost de 2004. El primer article creat a Viquidites fou Groucho Marx el 24 d'agost de 2004. Actualment tenim 2.192 pàgines que contenen citacions famoses, dites populars i frases fetes, i anem creixent regularment amb la col·laboració de tothom.

Tot el contingut del projecte està subjecte pels drets de Llicència Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual 3.0 No adaptada i pels drets de Llicència de documentació lliure de GNU. Les contribucions són propietats dels seus autors, mentre que la llicència de copyleft garanteix que el contingut sigui distribuïble i reproduïble lliurement.

Més informació[modifica el codi]

Explorant Viquidites[modifica el codi]