Vés al contingut

Obres de referència

Cerca fonts de llibres
Un codi ISBN-10, a dalt, i el corresponent codi de barres ISBN-13, a baix.

A continuació hi ha una llista d'enllaços d'altres llocs que venen llibres nous i de segona mà, i també podrien tenir més informació del llibre que esteu cercant amb l'ISBN 9788448900120.

Consulteu Viquidites:Llistat de fonts fiables per a trobar-ne una relació d'accessibles o amb la citació bibliogràfica ja preformatada i preparada per a ser inclosa en entrades del projecte.

Biblioteques de l'àmbit catalanoparlant

Biblioteques Públiques
Biblioteques Universitàries

Biblioteques d'arreu del món

Bases de dades en línia

Biblioteques en línia

Llibreries en línia

Notes

  • Podeu usar la pàgina Especial:Fonts bibliogràfiques per cercar obres de referència. Per modificar-la aneu a Viquidites:Obres de referència, o comenteu-la en la pàgina de discussió.
  • Les obres de referència es cerquen pel número ISBN de 10 o 13 xifres (des del gener del 2007 les noves publicacions utilitzen 13 xifres).
  • Un ISBN identifica una edició concreta d'un llibre, i un títol pot tenir diferents ISBN. Vegeu els ISBN relacionats amb el vostre amb l'eina xISBN.
  • Per personalitzar les cerques amb les vostres fonts preferides, vegeu un exemple de funció que cal afegir a la vostra configuració monobook.js.
  • Viquidites no té cap acord amb cap de les societats presentades a en aquesta pàgina, i no té cap intenció de fer-ne promoció.