Viquidites:La taverna

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

La Taverna de Viquidites
Drecera:
VD:LT
VQ:LT

Us donem la benvinguda a la Taverna! Aquest és el lloc de trobada virtual del projecte, un espai on plantejar i debatre aspectes de Viquidites en un ambient distès i agradable. Ací parlem sobre afers que concerneixen a tothom, però si teniu res concret a dir sobre una entrada o un usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discussió.

Iniciau un nou fil al requadre blanc de títol Començau un nou tema, que haureu d'omplir amb un títol i amb un cos del text. En aquells fils ja existents, responeu als altres usuaris a través dels requadres habilitats amb Resposta a «X». També podeu arxivar temes resolts clicant sobre els 3 punts horitzontals sota l'estrella —aquesta darrera per afegir el fil a la vostra llista de seguiment.


També podeu cercar fils ordenats per any a l'arxiu de la Taverna. Arxiu
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

IFried (WMF) 20:30, 4 nov 2019 (CET)

Resposta a «Community Wishlist 2020»

Editing News #2 – Mobile editing and talk pages

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

12:12, 29 oct 2019 (CET)

Resposta a «Editing News #2 – Mobile editing and talk pages»

IMPORTANT: Presa de decisions sobre el canvi de nom de la Fundació Wikimedia

1
Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Bona vesprada,

Els viquipedistes membres d'Amical Wikimedia, i amb motiu de la preocupació creixent sobre el futur canvi de marca de la Fundació Wikimedia(WMF) a Fundació Wikipediaque afecta explícitament els projectes germans en català, hem decidit obrir la següent presa de decisions per posicionar-nos col·lectivament en l'assumpte: Viquipèdia:Presa de decisions/2019/Marca de la WMF

S'hi tracta el procés poc democràtic, greuges a la representació oficial en català, i aspectes econòmics i de transparència que s'han considerat molt greus. Us animem a participar-hi activament i posicionar-vos per demostrar que som una comunitat activa també pel que fa als afers internacionals.

Resposta a «IMPORTANT: Presa de decisions sobre el canvi de nom de la Fundació Wikimedia»

"Wishlist Survey" 2020: projectes germans

1
Unapersona (Discussiócontribucions)

Bona nit,

Avui s'ha obert el període de sol·licituds per la Wishlist Survey, l'enquesta anual que la Fundació duu a terme per saber quins aspectes tècnics vol millorar la comunitat. A diferència d'edicions anteriors, aquest any se centra només en projectes germans. Això vol dir que és una excel·lent oportunitat per millorar (o almenys expressar que es volen millores) en els aspectes tècnics d'aquest projectes, que sovint queden en segon terme.

Com que la Fundació tria les propostes basant-se en els vots que tenen, estaria bé acordar quines millores voldríeu veure als projectes germans. El termini és l'11 de novembre, però si ja teniu alguna idea no espereu a expressar-la aquí! :)

Podeu veure les sol·licituds que ja s'han presentat a Meta.

Resposta a «"Wishlist Survey" 2020: projectes germans»

Feedback wanted on Desktop Improvements project

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

09:15, 16 oct 2019 (CEST)

Resposta a «Feedback wanted on Desktop Improvements project»
ESM (Discussiócontribucions)

Benvolguts, seguint el protocol d'activació de centralnotice us faig saber que hem iniciat la tramitació per a que es publiquin dos anuncis sobre la Viquitrobada que afectarien aquest projecte entre el 26 d'octubre i l'1 de desembre. Tota la informació al respecte la teniu aquí i aquí. Si sou actius en projectes germans veureu que a les tavernes respectives hi ha el mateix missatge: ho he d'anunciar a tots els projectes on es voldria incidir.

Resto a la vostra disposició per qualsevol dubte o comentari!

Resposta a «Anunci tramitació centralnotice»

The consultation on partial and temporary Foundation bans just started

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

-- Kbrown (WMF) 19:14, 30 set 2019 (CEST)

Resposta a «The consultation on partial and temporary Foundation bans just started»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

16:18, 21 ago 2019 (CEST)

Resposta a «New tools and IP masking»

Update on the consultation about office actions

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hello all,

Last month, the Wikimedia Foundation's Trust & Safety team announced a future consultation about partial and/or temporary office actions. We want to let you know that the draft version of this consultation has now been posted on Meta.

This is a draft. It is not intended to be the consultation itself, which will be posted on Meta likely in early September. Please do not treat this draft as a consultation. Instead, we ask your assistance in forming the final language for the consultation.

For that end, we would like your input over the next couple of weeks about what questions the consultation should ask about partial and temporary Foundation office action bans and how it should be formatted. Please post it on the draft talk page. Our goal is to provide space for the community to discuss all the aspects of these office actions that need to be discussed, and we want to ensure with your feedback that the consultation is presented in the best way to encourage frank and constructive conversation.

Please visit the consultation draft on Meta-wiki and leave your comments on the draft’s talk page about what the consultation should look like and what questions it should ask.

Thank you for your input! -- The Trust & Safety team 10:02, 16 ago 2019 (CEST)

Resposta a «Update on the consultation about office actions»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

20:32, 23 jul 2019 (CEST)

Resposta a «Editing News #1—July 2019»