Discussió:Alan Kay/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca
Calen referències

Citacions i dites sense referenciar

Les citacions sense font presents en aquesta llista manquen del paràmetre |refs = . Seran eliminades transcorregut un any i mig (548 dies) a partir del dia de la seva addició en la mateixa si no es completa aquesta mancança amb una font fiable (vegeu Viquidites:Llistat de fonts fiables).
El procés d'importació de cites a aquesta llista es realitza de forma automàtica. Si afegiu una referència al paràmetre esmentat, si us plau, sigueu lliures de retornar la cita a la plana principal, si la plantilla queda buida, esborreu-la.

  • En realitat, em vaig inventar el terme "orientat a objectes", i et puc dir que no tenia C + + en ment.

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

  • El futur no es presenta en una pista. És una cosa que podem decidir, i en la mesura que no violin les lleis conegudes de l'univers, probablement podem fer que funcioni de la manera que volem.

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

  • No sé quants de vosaltres heu conegut mai Dijkstra, però probablement sabeu que l'arrogància en ciències de la computació es mesura en nano-Dijkstras.
Book icoline.svg  — 1997 OOPSLA Keynote

pel seu esborrament ja ha acabat. (refresca)

Discussió

QualitatViquidites1.png Aquest article va ser article de qualitat de Viquidites però per acord de la comunitat, es va decidir retirar-li la distinció.

--Unapersona (discussió) 13:02, 25 juny 2014 (CEST)Reply[respon]