Discussió:Psicologia/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Citacions sense referencies

  • Els ordinadors actuals ni tan sols s'apropen a la facultat que té un nen de quatre anys de veure, parlar, moure's o actuar per sentit comú. És una simple qüestió de capacitat. S'ha calculat que la capacitat de processar informació del superordinador més potent és equivalent a la del sistema nerviós d'un cargol, una ínfima part de la qual té el superordinador que duem en l'interior de la cavitat craneal.
Book icoline.svg  — Steven Pinker, director del Centre de Neurociencia Cognitiva de l'Institut Massachusetts de Tecnologia.
  • El llenguatge és un exemple al respecte, però no l'únic. Consideri's la capacitat de tractar amb propietats abstractes del sistema numèric [...], que, segons sembla, és una característica única del gènere humà.
Book icoline.svg  — Noam Chomsky
  • Tornant a la ment humana, també trobem estructures d'una complexitat meravellosa.
Book icoline.svg  — Noam Chomsky

Citacions actuals

Trobe que les citacions que haurien de referenciar-se no tenen realment a veuure amb el tema del que es tracta a l'article, la psicologia.19Tarrestnom65 (discussió) 10:03, 31 des 2016 (CET)Reply[respon]

Cert, gens ni mica, la veritat. Si s'aconsegueix verificar-les, poden anar a ment, ordinador,... --Yeza (discussió) 19:44, 3 gen 2017 (CET)Reply[respon]