Fitxer:Discurso llegit en la inauguració de la Capella del SS. Sacrament de Sant Pau del Camp y restauració dels claustres (1908).djvu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De Viquidites
Vés a la pàgina
pàgina següent →
pàgina següent →
pàgina següent →

Fitxer original(685 × 962 píxels, mida del fitxer: 216 Ko, tipus MIME: image/vnd.djvu, 17 pàgines)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Resum

Discurs de Dolors Monserdà  wikidata:Q19524781 reasonator:Q19524781 s:ca:Discurs llegit en lo solemne acte de la inauguració de la Capella del SS. Sagrament de Sant Pau del Camp y restauració dels claustres q:ca:Discurs llegit en lo solemne acte de la inauguració de la Capella del SS. Sagrament de Sant Pau del Camp y restauració dels claustres
Autor
Dolors Monserdà i Vidal  (1845–1919)  wikidata:Q10418211 s:ca:Autor:Dolors Monserdà i Vidal q:ca:Dolors Monserdà i Vidal
 
Dolors Monserdà i Vidal
Altres noms
Dolors Monserdà de Macià, Dolors Moncerdá de Maciá
Descripció escriptora, poeta, assagista, narradora i dramaturga espanyola
Data de naixement i defunció 10 de juliol de 1845 Edita-ho a Wikidata 31 de març de 1919 Edita-ho a Wikidata
Lloc de naixement i defunció Barcelona Barcelona
Control d'autoritats
creator QS:P170,Q10418211
 Edita-ho a Wikidata
image of artwork listed in title parameter on this page
Títol
Discurs llegit en lo solemne acte de la inauguració de la Capella del SS. Sagrament de Sant Pau del Camp y restauració dels claustres Edita-ho a Wikidata
title QS:P1476,ca:"Discurs llegit en lo solemne acte de la inauguració de la Capella del SS. Sagrament de Sant Pau del Camp y restauració dels claustres Edita-ho a Wikidata"
label QS:Lca,"Discurs llegit en lo solemne acte de la inauguració de la Capella del SS. Sagrament de Sant Pau del Camp y restauració dels claustres Edita-ho a Wikidata"
label QS:Les,"Discurs de Dolors Monserdà"
label QS:Len,"Discurs de Dolors Monserdà"
Editorial
Herm. de O.
Object type versió, edició o traducció Edita-ho a Wikidata
Gènere classe magistral Edita-ho a Wikidata
Idioma català Edita-ho a Wikidata
Data de publicació 1908 Edita-ho a Wikidata
Lloc de publicació Barcelona Edita-ho a Wikidata
Font

Internet Archive identifier: bub_gb_YKHtCNbEZYcC


Internet Archive source: https://books.google.com/books?id=YKHtCNbEZYcC&hl=&source=gbs_api
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Aquesta imatge és en el domini públic perquè és una mera reproducció mecànica o fotocòpia d'un original en domini públic, o (amb les proves disponibles) és tan similar a un document escanejat o fotocòpia que no s'hi pot aplicar protecció de drets d'autor. També és possible que els drets d'autor d'aquesta imatge hagin expirat degut a la data de publicació o a la mort de l'autor (si és possible, afegiu-la a banda). El propi contingut original es troba en domini públic per les raons següents:
Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 70 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1929.


Aquesta etiqueta està dissenyada per usar-se quan sigui necessari afirmar que les millores (per exemple, brillantor, contrast, joc de color, nitidesa) no són de per si prou creatives per generar un nou dret d'autor. Es pot utilitzar tant quan no se sap si s'han fet millores com quan les millores són clares, però insuficients. Per a les imatges primitives sense contrast pot utilitzar-se la plantilla {{PD-old}} adequadament inserida. Per utilitzar-la, vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-scan.


Nota: Aquesta etiqueta s'aplica només a imatges escanejades i fotocòpies. Per a las fotografies originals de domini públic fetes de lluny seria recomanable {{PD-Art}}. Vegeu Commons:Quan utilitzar l'etiqueta PD-Art.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual15:12, 19 ago 2014Miniatura per a la versió del 15:12, 19 ago 2014685 × 962, 17 pàgines (216 Ko)KRLSImportation from Internet Archive

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis: