Vés al contingut

Plantilla:Commonscat/ús

De Viquidites

Aquesta plantilla forma part dels enllaços als projectes germans de la Viquipèdia. Crea una caixa amb un enllaç a una categoria de Wikimedia Commons. Com que és un enllaç extern, sempre es mostrarà blau encara que l'enllaç estigui trencat: comproveu que enllaci correctament.

Sintaxi[modifica el codi]

{{Commonscat}} enllaça a la categoria de Commons que indiqui el paràmetre "Categoria de Commons" (d:p373) de l'element de Wikidata vinculat a la pàgina. Si l'element no existeix, o si és buit, fa una cerca a Commons amb el nom de la pàgina.
{{Commonscat|categoria}} enllaça a la categoria especificada de Commons.
{{Commonscat|categoria|nom}} mostra nom com a títol de l'enllaç.

Els dos paràmetre categoria i nom (primer i segon) són opcionals. El primer paràmetre és el nom de la categoria de Commons, sense el prefix Category:, en cas que sigui diferent al títol de la pàgina on es troba la plantilla. El segon paràmetre mostra l'enllaç amb un nom diferent al de la pàgina, si és necessari.

Utilització[modifica el codi]

En general, es pot utilitzar en els següents casos:

  • En una categoria, per enllaçar a la categoria corresponent de Commons. En aquest cas la plantilla va dalt de tot després dels avisos o la plantilla d'informació {{infocat}}, i abans d'altres texts.
  • En un article, en cas que no existeixi una galeria corresponent a Commons per enllaçar amb {{commons}}. En aquest cas la plantilla va al principi de la secció == Enllaços externs ==, o de l'última secció complementària si no existeix. Vegeu Viquipèdia:Estructura d'un article.
  • En una pàgina de desambiguació. En aquest cas la plantilla va dalt de tot, abans del cos de text de la desambiguació.

Si hi ha altres caixes d'enllaços a projectes germans, es poden substituir per la plantilla comuna {{projectes germans}}

Vegeu també[modifica el codi]