Vés al contingut

Plantilla:Lat wd/ús

De Viquidites

Descripció

[modifica el codi]

Les plantilles {{lat wd}} i {{lon wd}} donen la latitud i la longitud d'acord amb Wikidata. Les coordenades es prenen de la d:property:P625 (coordenades), però si no existeix com a propietat la busca com a qualificador en altres propietats que siguin representatives. Actualment, busca a la desembocadura (per rius), a la seu (per organitzacions) i a la situació (per objectes mòbils com ara vaixells en un museu).

En general, es recomana fer servir la plantilla {{cal coor}} i les seves variants en comptes de {{lat wd}} i {{lon wd}} però de vegades és útil fer-les servir directament, per exemple com a paràmetre d'infotaules i de plantilles de mapes de localització que estan adaptats per agafar les coordenades de Wikidata per si soles.

Si cal fer servir els graus, minuts i segons com a valors separats, es poden fer servir les plantilles {{lat wd/g}}, {{lat wd/m}} i {{lat wd/s}} per la latitud i {{lon wd/g}}, {{lon wd/m}} i {{lon wd/s}} per la longitud. La precisió és de segons.

AVÍS: Compte que les plantilles {{lat wd}} i {{lon wd}} funcionen sempre, però de moment les altres sis plantilles només funcionen bé amb latituds i longituds positives (est i nord), i a més donen error quan no hi ha coordenades a Wikidata. Si heu de fer servir una plantilla per saber si hi ha coordenades a Wikidata (en un #if, per exemple), feu servir {{lat wd}} o {{lon wd}}.

En condicions normals, es crida sense cap paràmetre i retorna la informació de l'article actiu.

Si es vol recuperar la informació d'un element diferent, accepta el paràmetre |item={{{item|}}} contenint el codi Q de l'element a consultar.

Vegeu també

[modifica el codi]