Vés al contingut

Plantilla:Rastreig/ús

De Viquidites

Aquesta és la plantilla base per a les subplantilles de rastreig. Aquesta plantilla no hauria d'estar inclosa en cap pàgina.

Les plantilles de rastreig no tenen cap contingut. S'utilitzen com a alternativa a les categories de manteniment per a control de certs usos de plantilles i mòduls. En certs casos no és viable incloure una categoria com a part de la funció de retorn. Pot ser més convenient incloure una plantilla oculta per rastrejar la llista d'inclusions amb Especial:Enllaços. A més, s'evita incloure una categoria estranya de manteniment en l'espai principal.

Les plantilles de rastreig es poden crear com a subpàgines d'aquesta plantilla. Si són provisionals, es pot optar per no crear-les podent comprovar igualment les inclusions. En cas de crear-la hauria de tenir tot el contingut entre les marques <noinclude> per a que no hi inclogui res, un títol intuïtiu i una breu descripció de la seva funció.

Llista de plantilles existents: Especial:PrefixIndex/Plantilla:Rastreig. Si no està creada es pot trobar a Especial:Plantilles demanades.

En cas d'incloure-la en plantilles molt usades, pot trigar en aparèixer en totes les pàgines. Comproveu la cua de treballs.

Utilització en una plantilla:

{{#invoke:utilitats|rastreig|<etiqueta>}}

on etiqueta és la subplantilla de forma que inclourà {{rastreig/etiqueta}}

Per exemple, en la Plantilla:plantilla:

{{#if:{{{para|}}} | {{#invoke:utilitats|rastreig|plantilla/para}} }}

amb l'etiqueta "plantilla/para" pel rastreig de les pàgines que usen el paràmetre "{{{para|}}}" de la "Plantilla:plantilla" amb els resultats a "Especial:Enllaços/Plantilla:Rastreig/plantilla/para".

Utilització en un mòdul:

require('Mòdul:utilitats').rastreig("etiqueta")