Vés al contingut

Usuari:Nferranf

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De Viquidites
Núria Ferran a la II Jornada d'ètica periodística del Col·legi de Periodistes de Catalunya
II Jornada d'ètica periodística del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Wiki barnstar Women in Red 2022 - Gold star
Wiki barnstar Women in Red 2022 - Gold star.

Hola! Sóc la Núria Ferran-Ferrer, professora a la Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals (FIMA) a la Universitat de Barcelona. Sóc la responsable del projecte de recerca Wiki Women (W&W) que investiga la bretxa de gènere a la Wikipedia amb ànims de reduir-la. Sóc també co-directora de la revista BiD d'Informació i Comunciació.

ORCID Twitter @Nferranf @WikiWomen_gap


¡Hola! Soy la Núria Ferran-Ferrer, profesora en la Facultad de Información y Medios Audiovisuales (FIMA) en la Universidad de Barcelona. Soy la responsable del proyecto de investigación Wiki Women (W&W) que investiga la brecha de género en Wikipedia con ánimos de reducirla. Soy también co-directora de la revista BiD de Información y Comunciación.

ORCID Twitter @Nferranf @WikiWomen_gap


Hi! I am Núria Ferran-Ferrer, a professor at the Faculty of Information and Audiovisual Media (FIMA) at the University of Barcelona. I am in charge of the research project Wiki Women (W&W) that is researching the gender gap in Wikipedia with the intention of reducing it. I am also co-director of the BiD journal of Information and Communication.

ORCID Twitter @Nferranf @WikiWomen_gap