Usuari Discussió:Alvaro Vidal-Abarca

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Alvaro Vidal-Abarca

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Alvaro Vidal-Abarca/Arxiu 1 en data 30-05-2017.

ESM (Discussiócontribucions)

Hola Alvaro! T'escric perquè com a guanyador del Viquirepte d'enguany et pertoquen tres llibres sobre/de les biografiades. Necessitaria que em fessis arribar la teva adreça (i si tens alguna petició pel que fa als llibres) a coordinacio@wikimedia.cat. Gràcies!

ESM (Discussiócontribucions)

Hola @Alvaro Vidal-Abarca! Necessitaria que em diguessis alguna cosa sobre aquest assumpte. Si el 10 d'octubre no tinc notícies al respecte entendré que renuncies als premis. Ja diràs, gràcies!

Alvaro Vidal-Abarca (Discussiócontribucions)

@ESM Ho sento, ho havia enviat a l'adreça incorrecta (secretaria en comptes de coordinacio). Gràcies i salutacions!

ESM (Discussiócontribucions)

No pateixis, @Alvaro Vidal-Abarca! Ja he rebut la info i el més aviat possible t'arribaran els obsequis! Si tens alguna petició especial de llibre, ara és el moment de fer-la!

Resposta a «Viquirepte 15è aniversari»

Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Bon dia!

Com cada any, del 23 al 31 d'agost celebrem l'aniversari de Viquidites. En aquesta ocasió, el viquirepte està centrat en les dites tòpiques o refranys geogràfics, és a dir, les dites referides a les diferents branques de la geografia: rius, muntanyes, poblacions, entre d'altres. Els participants que afegeixin més parèmies guanyaran un lot de llibres de gramàtica, paremiologia i literatura catalanes. Podeu consultar les bases a Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic/Normes

Us hi esperem!

Resposta a «Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Us anunciem que durant el mes de febrer Viquidites engega el Viquiprojecte 18 centenaris, per crear i millorar la cobertura de citacions sobre personalitats de les quals enguany, 2018, se'n celebra el centenari (així com 150è aniversari, bicentenari, etc.) del seu naixement. Trobareu propostes centrades en l'àmbit catalanoparlant, però també de personatges internacionals, tot respectant la paritat de gènere de les propostes.

Us hi esperem!

Resposta a «Viquidites:18 centenaris»
Cap més tema anterior