Vés al contingut

Usuari Discussió:Nknudsen

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Nknudsen/Arxiu 1 en data 30-05-2017.

Els vostres permisos avançats en ca.wikiquote

1
علاء (Discussiócontribucions)

Hola. Una política pel que fa la supressió de "drets avançats" (administrador, buròcrata, etc.) va ser adoptada per consens de la comunitat el 2013. Segons aquesta política, els administradors estan revisant l'activitat en wikis sense política d'inactivitat.

En el vostre cas hi concorren els criteris d'inactivitat (cap edició ni acció registrada en dos anys) al wiki indicat més amunt. Com que aquest wiki no té el seu propi procés de revisió de drets, us és d'aplicació el procés global.

Si voleu mantenir els vostres drets, caldria que informéssiu la comunitat del wiki sobre el qual els stewards us han enviat aquesta informació sobre la vostra inactivitat. Si la comunitat, després de dicutir-ho, vol que mantingueu els vostres drets, contacteu si us plau els stewards a m:Stewards' noticeboard, i enllaceu-hi la discussió a la comunitat local, on la comunitat expressi el seu desig de continuar mantenint els drets.

Si voleu renunciar als vostres drets, podeu contestar aquí o bé demanar la retirada dels drets a Meta.

Si no hi ha resposta després d'aproximadament un mes, els stewards procediran a retirar els vostres drets d'administrador i/o buròcrata. En casos ambigus, els stewards avaluaran les respostes i enviaran la decisió a la comunitat local per tal que la comentin i revisin. Si teniu alguna consulta, contacteu si us plau els stewards.

Vostre fidelment.

Resposta a «Els vostres permisos avançats en ca.wikiquote»
Cap més tema anterior