Vés al contingut

Viquidites:Avís d'exempció de responsabilitat

De Viquidites
VIQUIDITES NO DÓNA CAP GARANTIA DE VALIDESA

Viquidites és un projecte col·laboratiu que recull de citacions històriques, dites populars i frases fetes i locucions, és a dir, una associació voluntària d'individus i grups que estan desenvolupant un recurs comú del coneixement humà. La seva estructura permet a modificar el seu contingut a qualsevol persona amb una connexió d'Internet. Per tant, tingueu en compte que res del que trobareu en aquest projecte ha estat revisat necessàriament per professionals o acadèmics que puguin garantir el grau adequat d'una informació completa, acurada i fiable.

No obstant, això no vol dir que no trobareu a Viquidites informació de caràcter valuós i acurat, ans el contrari, la major part ho és. Tanmateix, Viquidites NO pot garantir la validesa de la informació. Hom hi podeu trobar modificada la integritat dels texts per canvis realitzats de bona fe, o per actes de vandalisme.

Exempció de responsabilitat

[modifica el codi]

Cap revisió formal per experts

[modifica el codi]

Estem treballant en maneres de seleccionar i verificar cites i dites populars. La nostra comunitat activa disposa d'eines de supervisió com el Special:Recentchanges i Special:Newpages per controlar els nous continguts i les modificacions. En qualsevol cas, Viquidites no és revisada uniformement per cap grups d'experts; mentre els lectors poden corregir errors o participar en grups informals d'avaluació, no tenen cap obligació legal de fer-ho i per tant tota la informació llegida aquí es fa sense cap garantia per a cap propòsit o ús en absolut.

Cap dels autors, col·laboradors, patrocinadors, administradors o qualsevol altre persona associada a Viquidites no pot fer-se responsable en cap cas de l'aparició de qualsevol informació no acurada o difamatòria o de l'ús que feu de la informació continguda o enllaçada des d'aquestes pàgines web.

Cap contracte; llicència limitada

[modifica el codi]

Si us plau, assegureu-vos d'entendre que la informació que es proporciona aquí es dóna de franc, i que no es crea cap classe d'acord o contracte entre vós i els propietaris o usuaris d'aquest lloc, els propietaris dels servidors, els col·laboradors de Viquidites, qualsevol administrador del projecte, sysops o qualsevulla lligat amb aquest projecte o projectes germans està subjecte a les vostres reclamacions dirigides contra ells. Us donem una llicència limitada de copiar tot el que hi ha en aquest lloc; això no crea ni implica cap responsabilitat contractual o extracontractual per part de Viquidites o qualsevol dels seus agents, membres, organitzadors o uns altres usuaris.

No hi ha cap acord o contracte entre vós i la Viquidites quant al seu ús o modificació de la informació més enllà de la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual 3.0 (CC-BY-SA) o la Llicència de Documentació Lliure de GNU (GFDL); ningú a Viquidites és responsable del fet que algú canvii, editi, modifiqui o tregui qualsevol informació que hàgiu posat al projecte o qualsevol dels seus projectes associats.

Marques registrades

[modifica el codi]

Qualsevol de les marques registrades, marques comercials, drets de disseny, drets personals o drets similars que s'esmenten, s'utilitzen o se citen als articles de Viquidites són propietat dels seus respectius propietaris. El seu ús aquí no implica que els pugueu utilitzar per a cap altre propòsit que per aquell ús, o un ús informatiu similar, al contemplat pels autors originals d'aquests articles de Viquidites sota l'esquema d'autorització de GFDL. Llevat que es manifesti explícitament, els llocs de Viquidites o Wikimedia no donen suport ni estan associats amb cap dels titulars de qualsevol d'aquests drets, i com a tal Viquidites no es pot concedir cap dret per utilitzar cap material protegit. El vostre ús de qualsevol propietat intel·lectual o similar és sota la vostra pròpia responsabilitat.

Jurisdicció i legalitat del contingut

[modifica el codi]

La publicació de la informació trobada a la Viquidites podria violar les lleis del vostre país o jurisdicció des del que accediu. La base de dades de la Viquidites s'emmagatzema en un servidor a l'Estat de Florida als Estats Units d'Amèrica, i es conserva en remissió a la protecció que permet la Llei local i federal. La Llei del vostre país o jurisdicció podria no protegir o permetre la mateixa llibertat d'expressió o de distribució. Viquidites no promou la violació de cap llei; i no es pot fer responsable de cap violació d'aquestes lleis tant si enllaceu amb aquest lloc o si useu, reproduïu o publiqueu la informació continguda aquí.

Cap consell professional

[modifica el codi]

Si heu de menester assessorament específic (per exemple, mèdic, legal, financer, o de gestió de riscs) si us plau, cercau un professional que hagi estat llicenciat o que tingui els coneixements en l'àrea en qüestió.


Aquesta és una versió, en català, de General disclaimer de Wikipedia, versió del 25 de juliol de 2007. En cas de dubte vegeu l'original.