Viquidites:Contacte/Comptes d'usuari

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Voleu crear-vos un compte propi?

Si voleu crear-vos un compte d'usuari cliqueu sobre Registre/Entrada i aneu a l'anllaç «Registreu-vos-hi». S'us demanarà un nom d'usuari, una contrasenya i una adreça de correu electrònic per si mai perdeu la vostra contrasenya. També haureu de solucionar un captcha. Si hi ha algun problema pel qual no sou capaç de solucionar-lo envieu un missatge als administradors per a que us ajudin a crear-vos el compte.

Voleu canviar el vostre nom d'usuari?

És possible canviar el nom amb certes condicions. Si encara un podeu entrar amb el vostre nom, podeu fer una petició als administradors.

Si per algun motiu no us podeu registrar amb el nom vell, no tenim cap manera de verificar el compte i no us podem ajudar. Podeu crear un nou compte d'usuari i abandonar el vell.

Voleu esborrar el vostre compte?

Un compte d'usuari amb contribucions acreditades no es pot eliminar. No és possible esborrar del tot les vostres edicions i hem d'assegurar que ningú més pugui usar el vostre compte acreditant-se contribucions que no són seves. Això violaria la llicència GFDL i els drets d'autor.

Si ho desitgeu, el que podem fer és esborrar les vostres pàgines personals, la pàgina i les subpàgines d'usuari. Demaneu-ho a un administrador.

I si he oblidat la contrasenya?

Si mai oblideu la vostra contrasenya, cliqueu a l'enllaç «Registre/Entrada». Entreu el vostre nom d'usuari i cliqueu el botó «Envia'm una nova contrasenya per correu electrònic».

Si no heu indicat cap adreça de correu, no ens serà possible enviar-vos una de nova, ni tenim cap forma de verificar el vostre usuari. En aquest cas, podeu crear un altre compte d'usuari amb una nova contrasenya.

Nota: Sempre és possible, mentre recordeu la contrasenya, indicar o canviar la vostra adreça de correu electrònic a les vostres preferències.