Viquidites:Contacte/Esborrat

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Problema[modifica el codi]

Un article que he fet, o una informació que he afegit, han estat esborrats.

Comentaris[modifica el codi]

 • El motor de cerca integrat a Viquidites no incorpora immediatament els nous articles al seu índex (tal com passa amb motors externs com el Google): cal donar-li temps per regenerar els índex. Sisplau, no ens contacteu per aquest motiu.
 • Viquidites és un projecte privat, d'una fundació sense ànim de lucre, amb finançament privat (essencialment, les contribucions dels internautes). L'allotjament d'articles a Viquidites està sotmès al respecte de les normes de funcionament intern: Viquidites no ofereix un hostatge gratuït generalista. No hi ha cap «dret de lliure expressió» a Viquidites; en conseqüència, les reclamacions fundades en aquest argument no seran presses en consideració.
 • Viquidites no està afiliada a cap partit polític, cap sindicat ni cap religió: les reclamacions basades en aquest tipus d'al·legacions no tenen cap fonament.
 • Viquidites no publica opinions ni teories personals: només es conforma en recollir, per cada assumpte, les opinions notòries; els criteris de notorietat poden tenir una apreciació diferent en cada cas. Viquidites no publica tribunes lliures, assaigs, o altres documents similars.
 • Viquidites no té vocació de ser un anuari: comprenem el desig de veure publicat, en una enciclopèdia, un article relatiu a una activitat, una associació, un lloc web, un club, etc., en el que el col·laborador està involucrat. Però, tanmateix, es pot refusar aquesta inserció per notorietat jutjada insuficient, o pel to incorrecte utilitzat en la redacció de l'article. Així, el rebuig argumentat d'un article a Viquidites ha d'encoratjar al col·laborador o bé a aportar la notorietat que provisionalment li manca, o bé a permetre-li revisar la redacció d'un article segons els criteris de qualitat adoptats per Viquidites, sobretot la necessitat de presentar, sobre el fons, les referències independents i, sobre la forma, un to neutre.
 • Viquidites no publicarà afirmacions controvertides, que afectin l'honor o la reputació de persones, sense l'aportació de fonts serioses: podran ser esborrades sense avís previ i no hi ha lloc a reclamacions.

Solucions[modifica el codi]

 • Si es tracta d'un article esborrat, verifiqueu si entra en algun del casos explicats més amunt.
 • En alguns casos, l'esborrat es fa prèvia discussió.
 • En cas d'eliminació de part del contingut d'un article, consulteu l'historial de l'article i vegeu qui ha eliminat el contingut i els motius.
 • Si no hi esteu d'acord, deixeu un missatge a la pàgina de discussió de l'article. No podem acceptar reclamacions si prèviament no s'han seguit aquests passos per aclarir i explicar l'assumpte.
 • No podem resoldre discussions en curs per correu electrònic. Dirigiu-vos a les pàgines de discussió corresponents per demanar explicacions i intenteu arribar a un consens.
 • És igualment inútil que ens envieu per correu electrònic documentació, proves, etc., Aquests correus només tindran una resposta de cortesia, o fins i tot cap resposta.