Viquidites:Contacte/Personal

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Problema

Hi ha un problema amb un article que em concerneix, a mi o a la persona o entitat que represento.

Comentaris

  • Els col·laboradors voluntaris que responen a les nostres adreces de contacte per correu no poden canviar el punt de vista d'un article a petició vostre, o suprimir una informació fora dels casos previstos per les polítiques en vigor (violació dels drets d'autor...)
  • Igualment, un article no serà esborrat simplement perquè ha estat creat sense l'aval de la persona o de l'empresa afectada.
  • D'altra banda, ens és impossible fer canviar les pàgines de llocs web de tercers (Google, Answers.com, etcètera).
  • Viquidites és un servei privat que hostatja gratuïtament els articles, finançat amb fons privats. No té cap obligació de tenir un article determinat, fins i tot si té algun article sobre assumptes similars.

Viquidites disposa d'altres adreces de correu electrònic, a més de les referenciades més avall; tanmateix, és l'únic mitjà per poder tractar les demandes de modificació d'articles. És inútil escriure a persones en particular, a la premsa, en fòrums d'opinió o a altres adreces. Això no farà més que alentir i complicar el tractament de la vostra demanda.

La correcció i la precisió de la vostra demanda només poden accelerar el seu tractament. Per contra, les amenaces d'ordre jurídic només poden prolongar el procés si comporta la intervenció d'un especialista.

No podem respondre als correus que no ens concerneixin (demandes d'informacions, queixes sobre productes, etc.)

Solució

  1. Viquidites és un wiki, editeu-lo.
  2. Si voleu fer una demanda, poseu-vos en contacte per correu electrònic (els correus són atesos per un equip de voluntaris).
Si us plau, preciseu:
  • la URL de la pàgina (l'«adreça web» indicada per vostre navegador, http://ca.wikiquote.org/...) en la que heu detectat el problema (disposem de milers de pàgines i no podem endevinar de quina parleu sense una referència explícita);
  • el problema precís que us preocupa; si es tracta d'una frase, copieu-la;
  • totes les informacions necessàries pel tractament de la vostra petició, però de forma breu.
Envieu un correu a algun membre de l'equip de relacions públiques. És important que afegiu totes les dades demanades més amunt. Una reclamació incompleta no es podrà tractar correctament.