Viquidites:Contacte/Reutilitzar

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Usar articles de Viquidites

Puc copiar articles de Viquidites?

Sí, però amb algunes restriccions. Tot el text de Viquidites està disponible amb la llicència lliure GFDL.

Nota: La Fundació Wikimedia no té els drets del contingut de Viquidites, excepte els seus propis logotips. Cada article pertany als seus autors. No cal que demaneu cap autorització. Us recomanem que us llegiu el text de la llicència GFDL de la Viquipèdia.

Les condicions pràctiques són les següents:

  • Cal mantenir la mateixa llicència GFDL. Si el contingut de Viquidites s'integra en una altra obra, la totalitat d'aquesta obra ha d'estar sota GFDL (article 4). En cas d'un agrupament amb obres independents (article 7), es pot indicar la llicència GFDL només a la part identificada.
  • Mencioneu els autors, per exemple amb un enllaç a l'historial de l'article, amb una nota a peu de pàgina o amb una llista en un annex.
  • Mencioneu la llicència GFDL, per exemple amb un enllaç a http://ca.wikisource.org/wiki/Viquitexts:Llicència_de_documentació_lliure_de_GNU o afegint el text en un annex.
  • Si modifiqueu l'article, us podeu afegir a la llista d'autors.

Per una simple referència a un article de Viquidites, podeu usar els models de citacions bibliogràfiques que trobareu a l'enllaç «citau aquest article» a la caixa d'eines situada a l'esquerra. Exemple per l'article «Art».

Usar imatges de Viquidites

Puc copiar imatges o fitxers multimèdia de Viquidites?

Depèn. Haureu de consultar en cada cas si les condicions legals són apropiades per la vostra jurisdicció i les vostres necessitats. Recordeu que Viquidites no pot donar consells legals.

Cada imatge i fitxer multimèdia té la seva pròpia llicència, i cada llicència té les seves pròpies condicions de reutilització. Cal consultar la informació disponible a la pàgina de descripció de cada fitxer. Alguns fitxers són importats del nostre repositori comú Wikimedia Commons.

En cas que les condicions de la llicència no siguin apropiades per les vostres necessitats, o en cas que no n'esteu segurs, demaneu una autorització personalitzada a l'autor del fitxer.