Vés al contingut

Viquidites:La taverna/2005

De Viquidites

Li he donat una petita embranzida als filòsofs, ja m'aniré passant per aquí. Com faig els enllaços a la viquipèdia? Corregiu les meves entrades (com Plató). Traduiu tots els botons i anuncieu més el projecte a la taverna de la viqui.

WIKIQUOTES ESTÀ MOLT ABANDONADA[modifica el codi]

Hola sóc l'Espèrcius. Treballo a la Viquipèdia amb aquest mateix seudònim. Avui he creat dos pàgines amb dos cites de dos personatges. M'he adonat que la wikiquotes està molt, molt abandonada. He arreglat una mica la portada. He classificat una mica els personatges que hi apareixen. És possible que l'arreglo no sigui del gust de tothom, però vaja està una mica més decent.

He vist la llista de menbres i només som 19. I tots vermellets. És a dir que ningú té disscussions obertes ni s'ha fet una portada al seu seudónim.

Aviam si ens animem una mica. El món de les cites també és cultura de la bona!!!. Us saluda, --Espercius 17:09 14 ago, 2005 (UTC)

ES COMENCEN A CREAR LES PRIMERES CATEGORIES[modifica el codi]

Hola, avui he començat a organitzar les wikiquotes per categories. He creat les següents categories:

Artistes, Polítics, Filòsofs, Temes, Dites.

Totes elles tenen subcategories com Filòsofs francesos, Ballarins, Polítics de l'antiguitat, Dites dels mesos de l'any. Podeu mirar la pàgina de categories.

Naturalment espero suggerencies i que els més experimentats també crein categories i poguem fer una organització eficaça i racional de totes les Viquiquotes. --Espercius 18:53 15 ago, 2005 (UTC)

Pàgina de polítiques d'ús i neutralitat[modifica el codi]

Un usuari identificat només amb la IP va enganxar la pàgina de polítiques de neutralitat de la Viquipèdia aquí a la Wikiquotes. Recomenava, acertadament, una revisió per adeqüar-la a Wikiquotes. Ho he fet jo i espero que sigui del gust de tots.

Si no és així féu els canvis necessaris. He obert la pàgina de discussió per a que tots allà ho discutim i arriben a fer una pàgina el més correcte possible. Vegeu-la si's plau i digueu la vostra!!,

Continguts a evitar a les Wikiquotes.

Us saluda, --Espercius 11:36 24 ago, 2005 (UTC)

Calen buròcrates[modifica el codi]

Doncs això, que a viquicites no hi han buròcrates, així que crec que caldrien un o dos buròcrates a Viquicites. Propose que ho siguen Toniher i Espercius. Si algú en vol ser també, que s'ho propose, i poc temps després iniciem una votació. --Martorell 11:40 2 nov, 2005 (UTC)