Vés al contingut

Viquidites:La taverna/2006

De Viquidites
Buròcrates vol dir administradors? Gràcies. --Aljullu 15:25 14 gen, 2006 (UTC)
No, bureaucrats have more rights than administrators. Hégésippe Cormier 07:58, 15 gen 2006 (UTC) (French user)
Thanks you, gràcies.--Aljullu 20:00, 16 gen 2006 (UTC)

redireccions[modifica el codi]

A veure si aquest projecte despega, aniré fent contribucions de mica en mica. Caldria fer redireccions, per exemple de Flaubert a Gustave Flaubert i afinar en les convencions. També és necessari fer publicitat a viquipèdia

Gent difícil de classificar[modifica el codi]

Avui he fet les pàgines de Joel Joan i Albert Om. El que classificat com a actor i periodista respetivament. Però en realitat en Joel és actor, guionista i director (i potser més coses fins i tot), i l'Albert Om és periodista, presentador, director, etc.

S'hauris de fer un bon criteri sobre com categoritzar-los.--Aljullu 13:13, 28 gen 2006 (UTC)

Com es diu el projecte?[modifica el codi]

Com es diu el projecte? Wikiquote, Wikiquotes, Viquicitació o Viquicites? He estat creant categories per l'ajuda i tot i he tingut problemes, ha veure si algú ho pot revisar.--Aljullu 15:06, 28 gen 2006 (UTC)

Crec que estaria bé començar ja la votació.--Aljullu 09:46, 5 feb 2006 (UTC)

Hola Aljullu. Sóc l'Espèrcius. El mes d'agost vaig decidir impulsar la Wikiquotes i per problemes personals no he pogut treballar en el projecte des de Setembre. He tornat per quedar-me. Si's plau, si vens a treballar aquí fes una ullada a les normes que vaig redactar basant-me en el criteria de la Viquipèdia:

Continguts a evitar a les Wikiquotes.

Aviam, per lògica aquesta pàgina s'hauria de dir Viquiquotes, ja que la Wikipedia en català es diu Viquipèdia. Així hi ha una harmonia en el nom de les dues pàgines:

VIQUIPÈDIA - VIQUIQUOTES

Jo votaria, si hagués una votació per Viquiquotes. Clar que hi ha l'opciò d'escriure el nom amb W, a l'estil anglès. En opinió meva no em semblaria lògic ja que Viquipèdia va patir una catalanització del seu nom (no em preguntis per què ja que jo hi era quan es va fer). Així que em sembla que hauríem de començar a dir-li a aquest projecte Viquiquotes. De totes maneres vaig a posar un missatge a la cafeteria de la Viquipèdia per discutir aquesta qüestió i per a que la gent se'n recordi d'aquest projecte.

Salutacions i no deixis de col.laborar ;-)

--Espercius

Hola Espercius, ja m'he llegit Continguts a evitar a les Wikiquotes, la veritat és que encara no ho havia fet. si m'hos dius perquè he incomplert alguna norma, et demano si us plau que m'ho diguis perquè no en sóc conscient, si m'ho has dit només per avisar-me de que s'han de llegir ja està.
Bé, jo crec que ja podem obrir les votacions, jo votaré per Viquicites, ja que si Wikibooks es diu Viquillibres trobo qu Viquicites és el més lògic.--Aljullu 20:17, 14 feb 2006 (UTC)

Hola Aljullu, a mi també em sembla que Viquicites és el més correcte. El va suggerir el Joanjoc i em sembla que va encertar. Aniré a la Cafeteria de la Viquipèdia per demanar que s'obri una votació. Aviam si la gent s'anima i se'n recorda que Viquicites existeix... Encara que em sembla que el tema no els entusiasma gaire, però el cas és que aquesta pàgina fa pena com està i s'ha de fer alguna cosa. I si ens hem de posar pesats doncs ens posarem pesats. ;-)

--Espercius

Esborranys[modifica el codi]

Tot hi que crec que cap altra llengua ho fa, he fet varis Templates per a esborranys, crec que estaria bé per saber quins articles són curts i s'han de millorar. Accepto les opinions.--Aljullu 09:37, 29 gen 2006 (UTC)

Template:Viquipèdia[modifica el codi]

Vaig crear el Template:Viquipèdia. Encara no l'he posat a les pàgines perquè vull saber les altres opinions. Però jo crec que queda millor que el segon títol aquell blau que quedava molt lleig, però bé, és un simle opinió personal.--Aljullu 09:37, 29 gen 2006 (UTC)

Noms , ànims i Mozart[modifica el codi]

Hola, sóc un usuari dela Viquipèdia castellana i anglesa i us vull donar ànims des d'aquí per a aquesta tasca. He vist que busqueu nom per a la versió catalana de Wikiquote, no he votat ja que no em pertoca a mí votar, però estic a favor de Viquicites. Estic molt interessat (i amb ukrgènciaç) en saber si la citació que, a la versió anglesa, li està atribuida a Mozart ("Neither a lofty degree of intelligence nor imagination nor both together go to the making of genius. Love, love, love, that is the soul of genius.") és d'ell segur i si hi ha una versió en català reconeguda. Moles gràcies. (Nauki a la wiki castellana).

Administradors[modifica el codi]

crec que ja va sent hora de començar atenir, encara que sigui, només un administrador, hi ha 3 elements per eliminar, s'ha de posar ordre als articles d'ajuda, etc. i això sense els privilegis dels administradors no es pot fer. Deixo aquí la meva opinió, crec que ja calen les primeres eleccions.--Aljullu 10:59, 8 abr 2006 (UTC)

Com a dades podeu veure aquí: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikiquote que som l'única Wikiquote de més de 40 articles sense administrador. Per exemple la versió gallega té 120 pàgines i 8 administradors i la versió sèrbia 38 pàgines per 4 administradors. crec que és lògic veure la necessitat d'un administrador, més encara quan hi ha 11 elements a la Categoria:Elements a eliminar, que sense un administrador mai es podran eliminar.--Aljullu 12:39, 8 abr 2006 (UTC)
Algú s'hauria de proposar, no? --SMP 18:22, 17 abr 2006 (UTC)

Jo crec que ho hauria de ser l'Espercius, que és el que més fa a les Viquidites, però si no vol ja m'ofereixo jo, és només, com a mínim per eliminar articles, manteniment, etc.--Aljullu 18:43, 17 abr 2006 (UTC)

Desmenteixo el que vaig dir. Ara sóc administrador de les Viquinotícies i no podria estar per aquí...--Aljullu 10:04, 7 des 2006 (CET)[respon]