Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic/Objectius

De Viquidites
Viquirepte 2018: Refranyer Geogràfic   14è aniversari
Aquest Viquirepte ha finalitzat

Al llarg del concurs, s'han afegit 251 noves parèmies en català, de les quals 178 han estat dites populars i frases fetes sobre
àrees del territori lingüístic. De pas, s'han creat 81 pàgines noves sobre municipis, rius i altres accidents geogràfics!

1r   1a posició  Yeza      2n   2a posició  19Tarrestnom65      3r   3a posició  KRLS

Guanyadora del sorteig de la tassa   19Tarrestnom65

Donat el refús de premis per part de les dues guanyadores, i la impossibilitat d'acceptació de premis per part del tercer classificat
(KRLS, membre de la Junta d'Amical Wikimedia), el tercer premi és atorgat al quart classificat (Llumeureka) i els dos primers queden deserts.


Gràcies a tots i a totes les concursants! Us esperem en la propera edició!


L'objectiu principal d'aquest viquirepte és fer créixer el projecte Viquidites fomentant la participació i competició sana i activa dels usuaris dels altres projectes germans de Wikimedia, així com d'aquells nous usuaris que s'interessen per la tradició oral.Crear
[modifica el codi]

Crear pàgines que facin referències a topònims* de divisions administratives i accidents geogràfics: barris, rius, muntanyes, pobles, boscos, municipis, comarques, etc. Aquestes s'han de regir per les polítiques de funcionament del projecte sobre Verificabilitat i Fonts fiables.
* Noteu que per "topònim" fem referència a entrades tals com el municipi d'Es Mercadal, el riu Ter o el cim del Penyagolosa, però no pas a aquelles tals com llac, bosc o ciutat.


Ampliar
[modifica el codi]

Fer més extenses les pàgines ja existents sobre el territori, en què la quantitat de parèmies existents encara és insuficient per a poder conèixer en profunditat la diversitat cultural, social, històric i mediambiental a través de la llengua parlada.


Millorar
[modifica el codi]

Contribuir a una millora de la qualitat de les pàgines. Això es tradueix en un augment de la facilitat de navegació mitjançant enllaços externs i interns, l'ús de plantilles adequades, la reordenació correcta del format de les pàgines… En definitiva, qualsevol millora que permeti augmentar la facilitat de lectura per als visitants del projecte.