Discussió:Norma Cruz

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Docosong (Discussiócontribucions)

Bon dia, @Yeza, trobes que s'hauria de fer menció de la traducció a la discussió de l'article? Per la meva part, faré una repassada si podem adaptar algun article de l'wikiquote i revisaré si la plantilla {{Traduït de}} ens pot servir.

@Xavier Dengra per a que n'estigui al cas

Yeza (Discussiócontribucions)

Hola, hola, hola :)... No és el primer ni segon que em trobo que hagi iniciat jo que passa, però també ho he vist a l'inrevés :S.

Bé, la llicencia dels projectes wikimedia és més que clara: s'hauria d'atribuir sempre, ja sigui amb la plantilla o en el resum d'edició, etc. (he dit :P)

Docosong (Discussiócontribucions)

Bé, doncs si us sembla bé, si fem cap traducció (total o parcial) de qualsevol article, val la pena enrecordar-se de posar la plantilla. (he dit)

Yeza (Discussiócontribucions)

Posant en el resum d'edició de l'article l'enllaç a la versió que es tradueix i menció a la llicencia (CC by SA...) també val (és el que fa el traductor a les viquis de tots els idiomes, ja expressament per aquest tema).

Em sembla bé també la plantilla, pel costum potser derivat de la viqui i que caldria actualitzar una mica allà, però ambdues opcions (i d'altres) són correctes i compleixen (he tornat a dir, i ja callo :P)

Docosong (Discussiócontribucions)

Millor doncs, les dues solucions semblen correcte... l'important és l'atribució (canvi i fora)

Resposta a «Traduccions»
Cap més tema anterior