Usuari Discussió:Docosong

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 1 en data 08-05-2017.

2.154.227.216 (Discussiócontribucions)

Bones Docosong, he llegit que ets bibliotecari i fa temps que busco un llibre. Es diu "astronomía", i sí, és en castellà. És d'un autor anomenat Fernando Martín Asín, i em preguntava si em podries dir on el puc trobar.

Moltes gràcies.

Docosong (Discussiócontribucions)
Resposta a «Docosong»
Imperator-Kaiser (Discussiócontribucions)

Hola, he creat la Categoria:Tennistes número 1 del món, però tinc un dubte en la Categoria:Tennistes, he fet una cerca ràpida i no he trobat cap referència que Oprah Winfrey practiques el tenis professional, en aquest cas, si et sembla bé he retirat la categoria de tenistes de l'article Oprah Winfrey.

Resposta a «Oprah Winfrey»
Kwamikagami (Discussiócontribucions)

Salutacions! Segons el llibre d'estil de WP-ca, el guió mitjà en les dates és una influència anglesa. Té un ús molt limitat en català, i el guió llarg certament no s'utilitza. L'ús normal és un simple guionet.

Docosong (Discussiócontribucions)

Estic al corrent del debat, he revertit les teves edicions per treure els espais entre dates. En relació al tema del guionet, no seguim cap regla concreta ja que ací s'aplica el llibre d'estil de Viquidites. Salutacions!

Resposta a «Guions a les dates»
Imperator-Kaiser (Discussiócontribucions)

Hola, estava fent una pàgina, i després quan he fet la meva pàgina d'usuari, m'he equivocat, pots esborrar la pàgina: Imperator-Kaiser? Moltes gràcies per l'ajuda i perdona les molèsties

Docosong (Discussiócontribucions)

Fet Fet!

Resposta a «Ajuda»

Listing articles contributed for SheSaid Campaign

3
Shoodho (Discussiócontribucions)

Hi @Docosong can you please help me by listing all the articles your community worked on for the SheSaid 2021 Campaign on the Catalian Wikiquote main page .regards @Shoodho

Docosong (Discussiócontribucions)

Hi @Shoodho, this is list of all articles of SheSaid 2021 Campaign on the Catalian Wikiquote:

In total, 20 articles created and 2 improved.

Thanks for your initiative. Best regards!

Shoodho (Discussiócontribucions)

Thank you so much

Resposta a «Listing articles contributed for SheSaid Campaign»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hola!

Heu rebut aquest missatge perquè sou administrador en algun wiki de Wikimedia.

Actualment, quan algú fa una edició en algun wiki de Wikimedia sense entrar al compte d'usuari, mostrem la seva adreça IP. És possible que en un futur no puguem fer-ho. Aquesta decisió la prendrà el departament legal de la Fundació Wikimedia, perquè les normes i regulacions sobre la privades a Internet han canviat amb els anys.

En comptes de l'adreça IP mostrarem una identitat ofuscada. Els administradors encara sereu capaços d'accedir a l'adreça IP. També es crearà un nou rol d'usuaris amb permisos per a veure les adreces IP dels usuaris no registrats, amb la finalitat de lluitar millor contra el vandalisme i el spam sense la necessitat de ser administradors. Els usuaris amb drets de patrulla també veuran part de la IP fins i tot sense aquest rol. També estem treballant en millors eines per ajudar-hi.

Si no ho heu vist ja, podeu llegir-ne més a Meta. Per a assegurar-vos de no perdre cap dels canvis tècnics als wikis de Wikimedia, us podeu subscriure al newsletter tècnic setmanal.

Tenim dues propostes sobre com pot funcionar aquest identificador. Us agrairem qualsevol comentari sobre com creieu que pot funcionar millor per a vós i per al vostre wiki, ara i en el futur. Ens ho podeu fer saber a la pàgina de discussió. Es permet escriure directament en el vostre idioma. Les propostes actuals es van publicar el mes d'octubre i es prendrà una decisió després del 17 de gener.

Moltes gràcies. /Johan (WMF)

19:10, 4 gen 2022 (CET)

Resposta a «How we will see unregistered users»

per tenir un llista de cites de dones en altres llengües

3
Tiputini (Discussiócontribucions)

El trimestre vinent vull dedicar-lo a Viquidites, i per això voldria saber si hi hauria alguna manera de tenir una llista de cites de dones en altres Viquipèdies però que no tenen la versió catalana.

Ja sé que les altres Viquipèdies no són tan rigoroses com la catalana amb el tema de les referències, però ja hi dedicarem temps a treballar-ho correctament.

Docosong (Discussiócontribucions)

@Xavier Dengra @Tiputini desconec com fer un llistat amb citacions de dones que no tenim a Viquidites, ho he provat i no me'n surto. Suposo que algú que domini el cercador de Wikidata ho podrà fer. Es pot agafar com a referència la Wikiquote anglesa, francesa o fins i tot, la castellana. Tanmateix caldrà respectar sempre l'admissibilitat, les fonts fiables i també l'atemporalitat.

Bona feina!

Docosong (Discussiócontribucions)
Resposta a «per tenir un llista de cites de dones en altres llengües»
Resum per Docosong

Sessió Projectes germans Jiitsi

Unapersona (Discussiócontribucions)

Hola! Només un breu missatge per dir-te que demà faré un taller dedicat a Viquidites i Viccionari virtualment, en el qual animaré als assistents a afegir una dita cadascun. Les he recollit a Usuari:Unapersona/Dites per afegir, juntament amb la font, o sigui que en principi no hi hauria d'haver problemes. Però ho dic perquè ho tinguis present si demà a la tarda veus diversos comptes nous editants.

Docosong (Discussiócontribucions)

Gràcies per l'avís, hi serè present mentre teletreballo. Si necessites res m'avises. Bona feina!

Yeza (Discussiócontribucions)

Intenta seguir el tema del bot a phabricator amb la resta d'administradors i acabar-ho aquí, si us plau. Merci!

Docosong (Discussiócontribucions)

Ho miraré el cap de setmana, que estava una mica distret. Ja ens abandones? Almenys t'espero pel viquirepte de finals d'agost

Yeza (Discussiócontribucions)

És que jo en aquest tema he intentat ajudar fins on he pogut però ja no puc arribar a més; l'accés a l'eina del bot, etc quedarà restringida als administradors del projecte.

El diff no em porta enlloc però res que no sàpigues i en detall, per no repetir-me en mil llocs (realment no tindria per què però: Chi lo sa?)

Yeza (Discussiócontribucions)

He de marxar pitant però...Era la meva PU de la viquipèdia el tema? Coses d'intentar fer coses en el moment aquell amb una ma operativa només.

Bé, temes accessoris apart, l'important són els articles i altres temes tècnics!

Docosong (Discussiócontribucions)

Ah bé, no pateixis; whatever it happens, it happens ;)

Resum per Docosong

Funcionament del IABot

Yeza (Discussiócontribucions)
Yeza (Discussiócontribucions)

No deixa els avisos a les discus; el flow ho traba :( (suposo)

Docosong (Discussiócontribucions)

Ho vaig veure ahir a la nit que funcionava, no sabia que havia de deixar avís a la discussió

Yeza (Discussiócontribucions)

Si els deixa tal i com el vam demanar de configurar aquí (vaig demanar el mateix que a es, la veritat; és útil. Un exemple)

pd. en això no hi ha cap pressa

Yeza (Discussiócontribucions)

Els que no pot "rescatar" ja veig que queden a la cat oculta de manteniment... No dono més la llauna a més marxo pitant (piiiii, piiiii, dinggggg), si creieu que no cal l'avís a la discu, que és embolicar-se massa pel tema flow,..., per mi bé :)