Vés al contingut

Usuari Discussió:KRLS

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:KRLS/Arxiu 1 en data 09-05-2017.

Docosong (Discussiócontribucions)

Ei @KRLS en primer lloc agrair-te la bona feina pel buidat que estas fent d'endevinalles i altres parèmies. M'has fet tornar les ganes d'editar-hi un altre cop. Si tens cap dubte, fes-m'ho saber ja que també estic per ací. Per altra banda, he reanomenat les plantilles de la bibliografia. No tenim un llibre d'estil pels noms de la plantilla però trobo més pràctic després alhora d'organitzar-la alfabèticament. Per exemple:

  • Amades
  • Bassols
  • Castellví, etc

Bona feina!

KRLS (Discussiócontribucions)

Em sembla bé, l'homogeneïtzació per tal de poder ordenar millor la secció de bibliografia. He aplicat el que m'indiques en algunes plantilles més. L'edició sempre va a ratxes i aquests mesos m'ha donat per les endevinalles perquè és una feina que es pot fer quan vols descansar mentalment. Soc conscient que estic creant articles amb menys de 4 elements, però penso que ja els anirem ampliant més endavant. Encara em queden milers d'endevinalles per afegir, així que si t'hi vols sumar ja saps on hi ha la font.

Docosong (Discussiócontribucions)

Bé no pateixis per la creació d'esborranys, de fet no cal que els hi posis la plantilla. Són pàgines que a la llarga aniran augmentant...

Resposta a «Nom de les plantilles»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hola,

Com la nostra germana gran, del 16 al 31 de desembre celebrem la Gran Quinzena Anual de la Qualitat a Viquidites. Durant aquest període, els usuaris del projecte, de manera voluntària i optativa, deixen de centrar-se en la creació de noves pàgines i focalitzen les seves contribucions en les tasques de manteniment i millora d'entrades amb mancances.

En aquesta edició, necessitem reduir el nombre d'esborrany de persones i de municipis. També convé que ens doneu un cop de mà per buidar dites, frases fetes i adagis de les pàgines usuarificades.

Us hi esperem!

--

Resposta a «Gran Quinzena Anual de la Qualitat 2018»

Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Bon dia!

Com cada any, del 23 al 31 d'agost celebrem l'aniversari de Viquidites. En aquesta ocasió, el viquirepte està centrat en les dites tòpiques o refranys geogràfics, és a dir, les dites referides a les diferents branques de la geografia: rius, muntanyes, poblacions, entre d'altres. Els participants que afegeixin més parèmies guanyaran un lot de llibres de gramàtica, paremiologia i literatura catalanes. Podeu consultar les bases a Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic/Normes

Us hi esperem!

Resposta a «Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Us anunciem que durant el mes de febrer Viquidites engega el Viquiprojecte 18 centenaris, per crear i millorar la cobertura de citacions sobre personalitats de les quals enguany, 2018, se'n celebra el centenari (així com 150è aniversari, bicentenari, etc.) del seu naixement. Trobareu propostes centrades en l'àmbit catalanoparlant, però també de personatges internacionals, tot respectant la paritat de gènere de les propostes.

Us hi esperem!

Resposta a «Viquidites:18 centenaris»
Docosong (Discussiócontribucions)

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Moltes gràcies i esperem la teva participació!

Resposta a «Gran Quinzena Anual de la Qualitat 2017»
Cap més tema anterior