Tema de Usuari Discussió:KRLS

Docosong (Discussiócontribucions)

Ei @KRLS en primer lloc agrair-te la bona feina pel buidat que estas fent d'endevinalles i altres parèmies. M'has fet tornar les ganes d'editar-hi un altre cop. Si tens cap dubte, fes-m'ho saber ja que també estic per ací. Per altra banda, he reanomenat les plantilles de la bibliografia. No tenim un llibre d'estil pels noms de la plantilla però trobo més pràctic després alhora d'organitzar-la alfabèticament. Per exemple:

  • Amades
  • Bassols
  • Castellví, etc

Bona feina!

KRLS (Discussiócontribucions)

Em sembla bé, l'homogeneïtzació per tal de poder ordenar millor la secció de bibliografia. He aplicat el que m'indiques en algunes plantilles més. L'edició sempre va a ratxes i aquests mesos m'ha donat per les endevinalles perquè és una feina que es pot fer quan vols descansar mentalment. Soc conscient que estic creant articles amb menys de 4 elements, però penso que ja els anirem ampliant més endavant. Encara em queden milers d'endevinalles per afegir, així que si t'hi vols sumar ja saps on hi ha la font.

Docosong (Discussiócontribucions)

Bé no pateixis per la creació d'esborranys, de fet no cal que els hi posis la plantilla. Són pàgines que a la llarga aniran augmentant...

Resposta a «Nom de les plantilles»