Plantilla Discussió:Concurs viquirepte/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

@Docosong, Xavier Dengra: Hauriem d'afegir l'apartat de classificacions. Alguna de les pestanyes s'hauria de substituïr però perquè no hi cap. --Gerardduenas (discussió) 15:53, 11 ago 2015 (CEST)

@Gerardduenas, Docosong: No del tot Gerard, la meva idea era que en la secció de participants, arribat el dia d'inici del concurs, substituir la llista simple i numerada de concursants per una taula com aquesta, el que estalvia la secció de Classificacions. És adaptable el bot a una taula semblant? --Xavi Dengra (MISSATGES) 20:09, 12 ago 2015 (CEST)
A la pàgina que havies creat de Classificació, he afegit la taula que he comentat. Així serà més senzill d'afegir-la tant a la pàgina de participants com a la introducció durant el concurs. --Xavi Dengra (MISSATGES) 20:14, 12 ago 2015 (CEST)
@Xavier Dengra: El bot necessita la llista de participants. Podem incloure les classificacions sota la llista. - - Gerardduenas (discussió) 13:45, 21 ago 2015 (CEST)
Crea Viquidites:Viquirepte Dites populars/Participants/Llista i copia els participants de Viquidites:Viquirepte Dites populars/Participants/Inscripcions. Quan comenci el concurs, canviem una per l'altra a la plantilla i afegim la taula a la llista creada. O vaja... com et vagi millor Gerard! Gràcies! :) --Xavi Dengra (MISSATGES) 13:53, 21 ago 2015 (CEST)