Vés al contingut

Usuària:Tiputini

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De Viquidites
What is ViquidonesUPF?
User language
ca-5 Aquest usuari té coneixement professional de la llengua catalana.
es-N Esta persona tiene una comprensión nativa del español.
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
Users by language

EN

I am Ester Bonet, linguist expert in sport terminology. Member de Wikimujeres, since 2016 and WM España since 2021, I coordinate ViquidonesUPF at Pompeu Fabra University (Barcelona, Spain), a working group specialized in the gender gap where I help more people to learn how to edit in Wikipedia and to learn more about other projects from the Wikimedia movement. I am concerned about the gender gap and I organize thematic editatonas to make visible at Wikipedia more relevant women, training and awareness-raising workshops, promoting activism to reduce the gender gap.

Tiputini (talk) 17:52, 9 February 2021 (UTC)

CA

Sóc Ester Bonet, lingüista experta en terminologia de l'esport. Membre de Wikimujeres UG, des del 2016, i de Wikimedia España, des del 2021, coordino l'espai de edició ViquidonesUPF a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), un grup de treball especialitzat en la bretxa de gènere, on ajudo a aprendre a editar la Viquipèdia i a conèixer millor altres projectes del moviment Wikimedia. Em preocupa la bretxa de gènere i organitzo viquimaratons temàtiques per anar visibilitzant més dones rellevants a la viquipèdia, tallers de capacitació i sensibilització, tot promovent l'activisme per reduir la bretxa de gènere.

Tiputini (talk) 17:52, 9 February 2021 (UTC)

ES

Soy Ester Bonet, lingüista experta en terminologia del deporte. Miembro de Wikimujeres UG, desde 2016, y de Wikimedia España, des del 2021 coordino el espacio de edició ViquidonesUPF en la Universidad Pompeu Fabra (Barcelona, España), un grupo de trabajo especializado en la brecha de género, donde ayudo a aprender a editar en Wikipedia y a conocer mejor otros proyectos del movimiento Wikimedia. Me preocupa la brecha de género y organizo editatonas temáticas para ir visibilizando a más mujeres relevantes en Wikipedia, talleres de capacitación y sensibilización, promoviendo el activismo para reducir la brecha de género.

Tiputini (talk) 17:52, 9 February 2021 (UTC)