Usuari Discussió:Tiputini

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Tiputini (Discussiócontribucions)
Docosong (Discussiócontribucions)

Si no hi hauria cap problema, com citar una pàgina web.

Docosong (Discussiócontribucions)

Aprofito l'avinentesa per comentar que tenim plantilles d'alguns llibres de citacions en anglès, dóna-li un cop d'ull: Categoria:Plantilles per a obres de referència en anglès, destacaria {{Knowles2014}} o {{Ratcliffe2018}} (gratuït). També als llibres citacions de la Oxford Reference pots accedir mitjançant Wikipedia Library. També et permet accedir a diverses obres sobre enciclopèdies de dones i altres: https://www.oxfordreference.com/search?btog=book&isQuickSearch=true&pageSize=20&q=women&sort=relevance

Bona feina!

Resposta a «es pot fer servir un vídeo»
Docosong (Discussiócontribucions)

Et contesto per ací:

  • Pots fer servir la plantilla {{sfn}} sense problemes. Funciona sempre que tinguis la citació del llibre o document en format ref-llibre o ref-publicació
  • Recorda tenir activat el giny refToolbar, et facilitarà fer les referències formatades fins i tot només amb l'ISBN
  • Pel que fa a la llargada de les citacions, pots donar un cop d'ull a VQ:LLARG. En resum, recomana citacions no més llargues de 120 paraules, tot i que, personalment, sóc favorables a citacions curtes. Per exemple, no més llargues d'una o dues línies, però bé a criteri de l'editor.
  • També, et recomano Viquidites:Llibre d'estil/Atemporalitat. Per exemple, si hi ha moltes citacions del mateix llibre de Mary Beard. Millor fer-ne la pàgina del mateix llibre (Women & Power: A manifesto) amb les citacions pertinents. Recorda que no hauria de superar 1/3 del contingut total.
  • Últim tema, si hi ha la traducció oficial al català de les citacions, sempre en té preferència.

Per qualsevol dubte, ja saps on localitzar-me

Resposta a «Dubtes»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Hola,

Com la nostra germana gran, del 16 al 31 de desembre celebrem la Gran Quinzena Anual de la Qualitat a Viquidites. Durant aquest període, els usuaris del projecte, de manera voluntària i optativa, deixen de centrar-se en la creació de noves pàgines i focalitzen les seves contribucions en les tasques de manteniment i millora d'entrades amb mancances.

En aquesta edició, necessitem reduir el nombre d'esborrany de persones i de municipis. També convé que ens doneu un cop de mà per buidar dites, frases fetes i adagis de les pàgines usuarificades.

Us hi esperem!

--

Resposta a «Gran Quinzena Anual de la Qualitat 2018»

Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic

1
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Bon dia!

Com cada any, del 23 al 31 d'agost celebrem l'aniversari de Viquidites. En aquesta ocasió, el viquirepte està centrat en les dites tòpiques o refranys geogràfics, és a dir, les dites referides a les diferents branques de la geografia: rius, muntanyes, poblacions, entre d'altres. Els participants que afegeixin més parèmies guanyaran un lot de llibres de gramàtica, paremiologia i literatura catalanes. Podeu consultar les bases a Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic/Normes

Us hi esperem!

Resposta a «Viquidites:Viquirepte Refranyer Geogràfic»
MediaWiki message delivery (Discussiócontribucions)

Us anunciem que durant el mes de febrer Viquidites engega el Viquiprojecte 18 centenaris, per crear i millorar la cobertura de citacions sobre personalitats de les quals enguany, 2018, se'n celebra el centenari (així com 150è aniversari, bicentenari, etc.) del seu naixement. Trobareu propostes centrades en l'àmbit catalanoparlant, però també de personatges internacionals, tot respectant la paritat de gènere de les propostes.

Us hi esperem!

Resposta a «Viquidites:18 centenaris»
Docosong (Discussiócontribucions)

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Moltes gràcies i esperem la teva participació!

Resposta a «Gran Quinzena Anual de la Qualitat 2017»
Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Hola @Tiputini!

Moltes gràcies per participar a la Viquimarató de refranys del proppassat dijous! Agraïm profundament la teva presència i les teves edicions. Ja pots veure els resultats de l'esdeveniment: gairebé 400 parèmies afegides!

Esperem seguir comptant amb tu per fer més gran, lliure i accessible l'etnolingüisme a Viquidites. Salut i a reveure!

Tiputini (Discussiócontribucions)

Hola,

@Xavier Dengra

He fet l'entrada que em va quedar pendent: 'fam' i no sé quina categoria donar-li.

Tampoc he posat el significat de la dita, perquè, el que he trobat per internet, no m'acaba de fer el pes. En el llibre per trobar el significat, hem remet a una altra dita que no em surt a la fotografia que vas passar pel mòbil.

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Hola! En @Docosong li ha fet una repassada i l'ha acabat de polir. Si vols fes una ullada a l'historial per veure què ha canviat. Ens fa molta il·lusió que vagis editant de tant en tant per aquí també en la mesura que puguis :)

Resposta a «Gràcies!»
Docosong (Discussiócontribucions)
Hola Ttd79b45mwl75zbw, et donem la benvinguda a Viquidites!

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, un espai de comunicació entre tu i la resta de la comunitat. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, que podeu fer servir per presentar-vos.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal de la comunitat, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la Taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~

.

Sobre el projecte
De que va tot això?
Continguts d'ajuda
Llista de les pàgines d'ajuda
Llibre d'estil
Aprèn l'estructura que han de tenir les entrades
Proves
Proveu i jugueu

Salut!

Resposta a «Benvinguda»
Cap més tema anterior