Usuari:InternetArchiveBot

De Viquidites
Aquest usuari és un bot administrat per l'usuari Cyberpower678 (discussió).

És un usuari especialment creat per a editar articles de Viquidites de manera automatitzada o semi-automatitzada.
Administradors: Si aquest bot està fent edicions problemàtiques, si us plau bloqueu-lo.


Telegram

InternetArchiveBot, abreujat com IABot, és un bot desenvolupat per arreglar els enllaços trencats així com solucionar inconsistències en fonts, com ara l'ús inadequat de la plantilla o arxius no vàlids. Té una immensa base de dades en creixement, on cada URL es guarda en detall i s'emmagatzemen captures, consultades des de Wayback o recopilades en altres llocs . És personalitzable per tal de satisfer les necessitats de cada projecte. Encara està en desenvolupament per suportar wikis addicionals, però a la viquipèdia en anglès està complet.

IABot inclou una col·lecció d'eines en línia que ajuda als usuaris a millorar el bot, informar d'errors i executar-lo en pàgines específiques. Per accedir a l'eina feu clic aquí i seleccioneu la wiki on vulgueu treballar. L'eina depèn de la comunitat per traduir-la a diferents idiomes, es pot trobar la interfície de traducció aquí.

Blocar o desblocar[modifica | modifica el codi]

Administradors: Utilitzeu l'eina de gestió de l'IABot per activar o desactivar el bot a Viquidites, proporcionant un motiu vàlid. Si es bloqueja per mal funcionament, no oblideu deixar un missatge al seu operador a la viquipèdia en anglès indicant el per què, i els enllaços del que considereu edicions incorrectes.

Gestió de l'IABot

Configuració del bot[modifica | modifica el codi]

Administradors: El comportament del bot es pot canviar per tal d'adequar-se a les necessitats de cada wiki. Es poden configurar manualment diferents paràmetres, podeu llegir la documentació per a cada valor a Meta.

Feu clic al següent enllaç per accedir a la pàgina de configuració:

Configuració