Usuari:UnroBot

De Viquidites
Aquest usuari és un bot administrat per l'usuari Unapersona (discussió).

És un usuari especialment creat per a editar articles de Viquidites de manera automatitzada o semi-automatitzada.
Administradors: Si aquest bot està fent edicions problemàtiques, si us plau bloqueu-lo.

Hola!

Sóc un Bot controlat per l'usuari Unapersona. Si voleu que faci alguna cosa, afegiu-la a Usuari:UnroBot/Peticions i s'atendràn el més ràpid possible. L'arxiu de peticions està disponible a Usuari:UnroBot/Peticions/Arxiu. Funciono amb la llibreria pywikibot de Python.

Tasques automatitzades[modifica | modifica el codi]

Tasques de l'UnroBot
Nom de la tasca Quan? Explicació
Ordenació de categories Una vegada al mes. Ordeno les categories de cada article per ordre alfabètic. [1]
Actualització de la posició de Viquidites en català Una vegada al dia Actualitzo la plantilla {{Progrés}} amb les noves estadístiques. [1]
  1. 1,0 1,1 Les edicions les fa el bot CobainBot tot i que el codi el va escriure inicialment Unapersona.

Tasques no-automàtiques fetes[modifica | modifica el codi]

Aquesta és una llista de les tasques que el bot ja té programades perquè ja s'han fet alguna vegada. Si es sol·licita, la resposta serà més ràpida que si es sol·licita una tasca que encara no està programada.

Nom de la tasca Explicació Observacions
Enllaços interns Afegeix enllaços interns per les paraules que s'indiquen Actualment s'estan afegint enllaços per les pàgines de Categoria:Naturalesa i Categoria:Aliments. Només s'afegeixen enllaços per aquelles paraules que tenen un sol significat i no són susceptibles a ser el cognom d'una persona.
Categorització d'esborranys Canvia la plantilla {{esborrany}} per una de més específica (ex. {{esborrany de persona}}) quan sigui necessari El grup d'articles que s'han de categoritzar han de tenir un element comú que no estigui present en la resta d'articles (una infotaula, una categoria...)