Usuari Discussió:Galderich

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Hola @Galderich!

Moltes gràcies per participar a la Viquimarató de refranys del proppassat dijous! Agraïm profundament la teva presència i les teves edicions. Ja pots veure els resultats de l'esdeveniment: gairebé 400 parèmies afegides!

Esperem seguir comptant amb tu per fer més gran, lliure i accessible l'etnolingüisme a Viquidites. Salut i a reveure!

Galderich (Discussiócontribucions)

Gràcies a vosaltres!!!

Galderich (Discussiócontribucions)

Xavier, he intentat penjar una imatge a una entrada i m'ha estat impossible...

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Hola, t'explico breument els passos:

  1. Penja la imatge a l'auxiliar de càrrega de Wikimedia Commons. Recorda el nom que posis al fitxer, el necessitaràs al pas 4.
  2. Després ves a l'entrada corresponent (per exemple Modest Prats i Domingo) i clica la pestanyeta Modifica.
  3. Clica sobre la infotaula lateral (on apareix sovint la foto i els enllaços a projectes germans com la Viquipèdia) i se t'obrirà l'opció de modificar la plantilla.
  4. Allà sortiran el paràmetre Imatge i Descripció. Hauràs de copiar el nom del fitxer (pas 1) i escriure una breu descripció de la imatge. Clica a Aplica els canvis i després desa la pàgina (Publica els canvis).

Si tens dubtes ho anem comentant. Salut!

Galderich (Discussiócontribucions)

No em surt el tema de fotografia. Vull posar-ne una a Sant Procés i no hi deixa accedir perquè diu que s'ha de configurar tot de dalt a baix...

Xavier Dengra (Discussiócontribucions)

Exacte, Sant Procés és una entrada que encara no existeix (es mostra en vermell). Caldria esperar que algú afegís refranys —si en tens cap la pots començar tu mateix— i llavors inserir la plantilla de la taula i posar la imatge. Si més no, fes-ho de moment a l'article de Sant Procés de la Viquipèdia, que sí que existeix: Insereix > Multimèdia i escrius el nom de la imatge que has carregat. Ja veuràs com se t'inserirà!

Resposta a «Gràcies!»
Cap més tema anterior