Vés al contingut

Viquidites:Esborrany

De Viquidites


Un esborrany és un article que conté poques citacions; generalment, es considera esborrany aquell article que té menys de quatre citacions. La majoria de la gent odia els esborranys, i tot i que possiblement siguin un mal necessari, molts articles de qualitat de Viquidites van començar essent esborranys.

Com fer bons esborranys

[modifica el codi]

En principi, els esborranys són una contribució valuosa, però cal evitar que Viquidites sigui només una col·lecció d'esborranys. Seria bo de tenir en compte els següents aspectes:

  • Si només podeu o voleu editar una citació sobre un tema o autor, procureu que estigui referenciada i sigui verificable. No comenceu cap article sense almenys aportar cap citació o dita popular!
  • Els esborranys són una bona manera de començar a organitzar alguna àrea de coneixement que encara no estigui ben representada a Viquidites (ex., música clàssica, sèries de televisió, citacions històriques...)
  • La idea de fer un esborrany és que més endavant s'ampliï i acabi essent un article interessant. Però ara mateix ens trobem que hi ha molts esborranys i poca gent que contribueixi a expandir-los. Escriure pocs articles extensos pot ser una contribució millor que no pas afegir molts esborranys.
  • Feu-vos responsables dels vostres esborranys. Si al cap d'un temps ningú més no hi ha treballat, penseu a treballar-hi vosaltres mateixos!

Localitzar els esborranys

[modifica el codi]

Tots els esborranys identificats amb alguna de les plantilles anteriors, es troben inclosos a la Categoria:Esborranys.

Per descomptat, hi ha molts d'articles que són esborranys i no estan catalogats com a tals. Podeu ajudar igualment expandint aquests articles, o si més no etiquetant-los com a esborranys.