Vés al contingut

Viquidites:Esborrar pàgines/Propostes/Arxiu 1

De Viquidites

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrat. Abans de fer-ne una, si us plau, llegiu atentament els criteris pels quals una pàgina té dret a ser eliminada a Viquidites:Esborrar pàgines, i tingueu en compte així mateix els criteris de votació.

És indispensable que abans de publicar la proposta, col·loqueu la plantilla {{esborrar}} a la pàgina que voleu esborrar. I un cop acabada d'escriure la proposta d'esborrat, aviseu el seu editor i li comuniqueu la decisió perquè pugui participar en la votació.

No obstant, si el contingut d'una pàgina respon a motius flagrants de publicitat, spam o vandalisme, afegiu-hi directament el codi {{destrucció}} sense fer-hi esment aquí.

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat abans de la data de la proposta i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*).

  • La vostra votació
  • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra signatura (--~~~~). Si sou el proponent, indiqueu-ho entre parèntesi, i si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents per a que es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà una còpia a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.