Vés al contingut

Viquidites:Esborrar pàgines/Propostes

Sobre aquest tauler

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrat. Abans de fer-ne una, si us plau, llegiu atentament els criteris pels quals una pàgina té dret a ser eliminada a Viquidites:Esborrar pàgines, i tingueu en compte així mateix els criteris de votació.

És indispensable que abans de publicar la proposta, col·loqueu la plantilla {{esborrar}} a la pàgina que voleu esborrar. I un cop acabada d'escriure la proposta d'esborrat, aviseu el seu editor i li comuniqueu la decisió perquè pugui participar en la votació.


Les discussions prèvies estan arxivades a Viquidites:Esborrar pàgines/Propostes/Arxiu 1 en data 04-08-2017.

Resum per Docosong

S'esborra per majoria dels vots al cap de 14 dies

Yeza (Discussiócontribucions)

Llengües a Aragó (discussió - edita - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

  • Suport. Problemes greus de temporalitat, de localisme, títol erroni o esquiu que no es correspon tampoc ben bé amb el contingut, l'article sembla el pensament de l'editor: una col·lecció indiscriminada d'informació del moment, etc. No li trobo cap context, potser es poden aprofitar algunes citacions per altres articles on escaiguin més (dels que les diuen, si fossin admissibles, es clar)
Docosong (Discussiócontribucions)
  • Comentari Aviso a l'editor de la pàgina
  • Aprovació Principalment la temporalitat i manca de context, format, estructura
Donatiu (Discussiócontribucions)
  • Rebuig Crec que l'article té cites interessants sobre les llengües a Aragó, i és útil per a recopilar-les. L'article podria ser millorat, adaptat, o si més no, caldria aprofitar-les per a altres articles.
Docosong (Discussiócontribucions)

Comentari Podries argumentar perquè la frase «Cualquier día nos reclamarán la jota.» s'ha d'afegir al projecte? Viquidites no és un diari ni tampoc una col·lecció indiscriminada d'informació, i en aquest cas, les frases han perdut la perspectiva històrica de l'esdeveniment.

Donatiu (Discussiócontribucions)

A l'encapçalament es diu "Cites (...) i sobre les relacions entre Aragó, Catalunya i País Valencià". Si aquesta és la principal problemàtica, potser sí que es podria canviar a cites sobre les relacions d'Aragó i Catalunya. Però la major part de les cites són sobre llengües.

Una Ventafocs moderna

2
Resum per Docosong

Esborrat la pàgina per consens al cap d'una setmana

Docosong (Discussiócontribucions)
Yeza (Discussiócontribucions)
  • Suport. Ara mateix ens trobem com a font primaria, un article traduït i basat en una font no fiable; no en la traducció oficial com s'ha dit. I, potser, s'ha de mirar, davant una violació dels drets d'autor: té masses citacions d'una única font amb DA (sigui vàlida o no).
Resum per Docosong

S'esborra la pàgina per consens

Docosong (Discussiócontribucions)
Docosong (Discussiócontribucions)

Suport Pàgina sense cap ús

Anotació d'imatges

1
Resum per Docosong

S'esborra la pàgina amb vots totalment a favor

Docosong (Discussiócontribucions)
Cap més tema anterior