Tema de Viquidites:Esborrar pàgines/Propostes

Resum per Docosong

S'esborra per majoria dels vots al cap de 14 dies

Yeza (Discussiócontribucions)

Llengües a Aragó (discussió - edita - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

  • Suport. Problemes greus de temporalitat, de localisme, títol erroni o esquiu que no es correspon tampoc ben bé amb el contingut, l'article sembla el pensament de l'editor: una col·lecció indiscriminada d'informació del moment, etc. No li trobo cap context, potser es poden aprofitar algunes citacions per altres articles on escaiguin més (dels que les diuen, si fossin admissibles, es clar)
Docosong (Discussiócontribucions)
  • Comentari Aviso a l'editor de la pàgina
  • Aprovació Principalment la temporalitat i manca de context, format, estructura
Donatiu (Discussiócontribucions)
  • Rebuig Crec que l'article té cites interessants sobre les llengües a Aragó, i és útil per a recopilar-les. L'article podria ser millorat, adaptat, o si més no, caldria aprofitar-les per a altres articles.
Docosong (Discussiócontribucions)

Comentari Podries argumentar perquè la frase «Cualquier día nos reclamarán la jota.» s'ha d'afegir al projecte? Viquidites no és un diari ni tampoc una col·lecció indiscriminada d'informació, i en aquest cas, les frases han perdut la perspectiva històrica de l'esdeveniment.

Donatiu (Discussiócontribucions)

A l'encapçalament es diu "Cites (...) i sobre les relacions entre Aragó, Catalunya i País Valencià". Si aquesta és la principal problemàtica, potser sí que es podria canviar a cites sobre les relacions d'Aragó i Catalunya. Però la major part de les cites són sobre llengües.