Viquidites Discussió:Llibre d'estil/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Jo crec que hauríem de tindre la possibilitat de fer un recull de les referències a la secció de referències. Quan s'utilitza una mateixa font per a moltes cites (com ara en Animal) la lectura seria molt més senzilla juntant-les totes baix de tot. Ferbr1 21:16, 21 nov 2009 (CET)

Jo també crec que el millor seria utilitzar el mateix sistema de referències que a la viquipèdia (numerets amb <ref> </ref> i fonts a baix). Crec que en general, hem de reformar i adaptar totes les pàgines a un nou llibre d'estil que s'avingui més al projecte i sigui més comòde. Estic pendent d'encetar una nova presa de decisions sobre referències, però crec que és millor esperar a que acabi la dels ADQ. --Xavier D. (A disposar!) 12:23, 22 nov 2009 (CET)

Jo també crec que cal posar les referències i és millor fer-ho igual que a la viquipèdia, perquè la gent hi està acostumada. A més, també crec que hariem de fer millor els encapçalaments dels articles. Crec que és millor no posar un nou título amb el nom de l'autor just baix del título de l'article, que és el mateix, i fer-ho com a la viqui, amb negreta i un enllaç a la viqui, i una xicoteta descripción, no tan sols data de mort i naixement. --Millars 16:14, 24 nov 2010 (CET)

Fet Fet! i adaptat al llibre d'estil

Acords que validen i justifiquen el Llibre d'estil de Viquidites