Discussió:Maig/Arxiu 1

De Viquidites
Salta a la navegació Salta a la cerca

Altre cop

  1. Per què les dites de l'Alcover Moll tenen una tipografia no normalitzada? Després es fa estrany que es posi cites de l'Alcover-Moll i després n'hagin de no recollides a l'Alcover.--KRLS (discussió) 20:01, 31 oct 2013 (CET)
Bones, no sé si et refereixes al català emprat en algunes dites populars de l'Alcover-Moll, tinc entès que el diccionari es va elaborar sense el suport inicial l'Institut d'Estudis Catalans, és a dir, sense cap control normatiu, i per això, en la versió final han quedat algunes dites pròpies del català antic, es nota molt en dites populars mallorquines.
Pel que fa al segon comentari, vaig trobar aquesta solució temporal per no abusar de les referències de l'Alcover-Moll. Si t'hi fixes en l'article maig de l'Alcover surten moltes dites; per això, la solució més idònia és diversificar les fonts o organitzar-ho temàticament, per altra banda, també he vist com una bona solució agrupar-les per l'obra de referència, és una qüestió pendent de resoldre al llibre d'estil. Fins ara! --Docosong (discussió) 22:01, 31 oct 2013 (CET)